Rezan Corlu
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Corlu: Kan sagtens spille sammen med Lindstrøm - vi er ikke luksusspillere

 
Rezan Corlu kan sagtens se sig selv spille sammen med Jesper Lindstrøm på Brøndby-midtbanen. De er ikke luksusspillere, men arbejder også hårdt defensivt.

  • Rezan Corlu
  • Nanna Møller Karlsen
   9. januar 2021 - Klokken 11:02
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  9. januar 2021 - Klokken 11:02

Rezan Corlu kom tilbage til Brøndby IF i sommer, men kunne siden gå gennem en efterårssæsonen, hvor han var hårdt plaget af skader - og fik sæsonstarten præget af en to-kampes karantæne, som han havde med fra sæsonen inden.

Men nu er han sulten efter mere og han kan sagtens se sig selv spille sammen med Jesper Lindstrøm på Brøndby-midtbanen. Det fortæller han i et interview med tipsbladet.dk.

- Ja, sagtens. Jeg har også set lidt frem og tilbage, at der er mange, der har snakket, om mig og Lindstrøm ikke kan spille sammen, og det følte jeg egentlig, vi viste mod OB, da vi fik chancen sammen. Lindstrøm spillede mig fri inde på midten, og så stod jeg i en god position og spillede Pavlovic fri (til scoring). Vi har et godt blik for hinanden, og er der ekstra fokus på Lindstrøm eller mig, når vi spiller sammen, kan det give plads til andre inde på banen, for folk ved godt, hvilke kvaliteter vi har. Det åbner nogle muligheder offensivt, siger Corlu til tipsbladet.dk.

- Selvfølgelig arbejder vi også tilbage i banen - det er ikke, fordi vi er luksusspillere - så spørger du mig, føler jeg sagtens, at vi kan spille sammen. Det har vi allerede vist - det skulle vi kun bruge én kamp på - så resten er op til Niels (Frederiksen).

23-årige Rezan Corlu er tilbage i træning og indgår i opstarten, men der passes stadig på ham, så man ikke forcerer noget med foden.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Skævben
 • Skævben
  Betalende bruger
    9. januar 2021   

 • Det er tilbage til 3-4-3 diskussionen igen. Det kunne være oplagt at prøve det i udvalgte kampe. Uhre på toppen og de to bagved. Hvis jeg var forsvarspiller, ville jeg ikke kunne lide at stå overfor den offensiv.
  5 enige

 • Mads
 • Mads   9. januar 2021   

 • Vi har mange offensive muligheder.

  Pavlovic og Uhre i front med Corlu bagved.

  Lindstrøm som otter med Frendrup og Radosevic/Vigen som seksere.

  Bruus, Maksø, Nordmanden og Lumb bagerst.
  1 enig

 • Skævben og Mads, jeg er enig med jer begge to.
  Vi har mange offensive strenge at spille på, hvis alle holder sig skadesfri. Det giver mere fleksibilitet til træneren, og nettoresultatet bliver at modstanderne får sværere ved at sætte deres hold op mod os, og vi får flere muligheder for at foretage ændringer i kampene.

  Corlu siger her at han sagtens kan forsvare, og det er jeg enig i, han er egentlig ok duelstærk (men selvfølgelig ingen Rado). Spørgsmålet er dog mere hvor meget energi han og Jobbe så skal bruge på det, i forhold til spillet med bolden, hvor vi får klart mest ud af dem. Kan holdet sættes op som mod OB, vil det være rigtig fint i mange af kampene. I andre kampe skal vi måske nok bruge mere fysik.

  Sæsonen har indtil nu båret præg af fravær i længere perioder fra mange af spillerne, i form af både skader, karantæner og sene tilgange. Og alligevel har vi fået et flot pointsnit. Hvis alle mand er klar til kamp, så tror jeg godt vi kan spille med om medaljerne, måske endda de mere ædle, et godt stykke ind i foråret.
  1 enig · 2 god kommentar

 • Nu eller aldrig for Corlu i BIF. Håber for ham at glaskroppen holder og han slår ultimativt igennem. Men min fornuft siger mig, at han om et år spiller i FCN eller Sønderjyske. Jeg ser det ikke som realistisk, at han bliver en bærende spiller hos os.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder