Rezan Corlu
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Corlu: Kan sagtens spille sammen med Lindstrøm - vi er ikke luksusspillere

 
Rezan Corlu kan sagtens se sig selv spille sammen med Jesper Lindstrøm på Brøndby-midtbanen. De er ikke luksusspillere, men arbejder også hårdt defensivt.

  • Rezan Corlu
  • Nanna Møller Karlsen
   9. januar 2021 - Klokken 11:02
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  9. januar 2021 - Klokken 11:02

Rezan Corlu kom tilbage til Brøndby IF i sommer, men kunne siden gå gennem en efterårssæsonen, hvor han var hårdt plaget af skader - og fik sæsonstarten præget af en to-kampes karantæne, som han havde med fra sæsonen inden.

Men nu er han sulten efter mere og han kan sagtens se sig selv spille sammen med Jesper Lindstrøm på Brøndby-midtbanen. Det fortæller han i et interview med tipsbladet.dk.

- Ja, sagtens. Jeg har også set lidt frem og tilbage, at der er mange, der har snakket, om mig og Lindstrøm ikke kan spille sammen, og det følte jeg egentlig, vi viste mod OB, da vi fik chancen sammen. Lindstrøm spillede mig fri inde på midten, og så stod jeg i en god position og spillede Pavlovic fri (til scoring). Vi har et godt blik for hinanden, og er der ekstra fokus på Lindstrøm eller mig, når vi spiller sammen, kan det give plads til andre inde på banen, for folk ved godt, hvilke kvaliteter vi har. Det åbner nogle muligheder offensivt, siger Corlu til tipsbladet.dk.

- Selvfølgelig arbejder vi også tilbage i banen - det er ikke, fordi vi er luksusspillere - så spørger du mig, føler jeg sagtens, at vi kan spille sammen. Det har vi allerede vist - det skulle vi kun bruge én kamp på - så resten er op til Niels (Frederiksen).

23-årige Rezan Corlu er tilbage i træning og indgår i opstarten, men der passes stadig på ham, så man ikke forcerer noget med foden.
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Skævben
 • Skævben
  Betalende bruger
    9. januar 2021   

 • Det er tilbage til 3-4-3 diskussionen igen. Det kunne være oplagt at prøve det i udvalgte kampe. Uhre på toppen og de to bagved. Hvis jeg var forsvarspiller, ville jeg ikke kunne lide at stå overfor den offensiv.
  5 enige

 • Mads
 • Mads   9. januar 2021   

 • Vi har mange offensive muligheder.

  Pavlovic og Uhre i front med Corlu bagved.

  Lindstrøm som otter med Frendrup og Radosevic/Vigen som seksere.

  Bruus, Maksø, Nordmanden og Lumb bagerst.
  1 enig

 • Skævben og Mads, jeg er enig med jer begge to.
  Vi har mange offensive strenge at spille på, hvis alle holder sig skadesfri. Det giver mere fleksibilitet til træneren, og nettoresultatet bliver at modstanderne får sværere ved at sætte deres hold op mod os, og vi får flere muligheder for at foretage ændringer i kampene.

  Corlu siger her at han sagtens kan forsvare, og det er jeg enig i, han er egentlig ok duelstærk (men selvfølgelig ingen Rado). Spørgsmålet er dog mere hvor meget energi han og Jobbe så skal bruge på det, i forhold til spillet med bolden, hvor vi får klart mest ud af dem. Kan holdet sættes op som mod OB, vil det være rigtig fint i mange af kampene. I andre kampe skal vi måske nok bruge mere fysik.

  Sæsonen har indtil nu båret præg af fravær i længere perioder fra mange af spillerne, i form af både skader, karantæner og sene tilgange. Og alligevel har vi fået et flot pointsnit. Hvis alle mand er klar til kamp, så tror jeg godt vi kan spille med om medaljerne, måske endda de mere ædle, et godt stykke ind i foråret.
  1 enig · 2 god kommentar

 • Nu eller aldrig for Corlu i BIF. Håber for ham at glaskroppen holder og han slår ultimativt igennem. Men min fornuft siger mig, at han om et år spiller i FCN eller Sønderjyske. Jeg ser det ikke som realistisk, at han bliver en bærende spiller hos os.


 • mimor
 • mimor   9. januar 2021   

 • Altså man kan ihvertfald sige at han skal op i gear og opføre sig som en professionel spiller.
  Først laver han det lort i sidste kamp for Lyngby. Så kommer han i Eden Hazard form tilbage efter ferien og kommer slet ikke i gear før i kamp 8. Det er jo helt vanvittigt. Han havde 2 spilledages karantæne. Så spiller han en kamp og går i stykker.
  Corlu, tror sgu du er nødt til at se i øjnene at Lyngby er dit niveau, Der klan du gøre som det passer dig.
  Når han giver bevæge sin røv og komme i form, er han faktisk en god spiller. Men hvor minder denne case om Hazard i real madrid

 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    9. januar 2021   

 • Jeg mener offensiv midt vi har masser strenge at spille på, men der hvor jeg ser problemet er en topangriber som Uhre ikke har nogen der kan gå direkte ind, hvis han er skadet, formnedgang, vi bliver nød til i min verden at hente en angriber type der kan score mål.

  Hedlund, Pavlovic, Corlu, Lindstrøm, Slimane er alle spillere der kan noget men bedst komme bagfra. Typer som Uhre har vi ikke nok af, og Kvistgaarden er der ikke endnu, det kan komme om en sæson eller to. Men pt. er han ikke god nok endnu, til at gå direkte ind på holdet og ændre en kamp.

  Sådan en angriber mener jeg vi mangler, og er ikke enige med vi har nok i offensiven, altså ikke helt i front
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder