Rezan Corlu
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Corlu ude i tre-fire uger - Vigen nærmer sig comeback

 
Rezan Corlu er ude med skade i yderligere tre-fire uger, mens Lasse Vigen til gengæld nærmer sig comeback. Kevin Mensah begynder at træne med i næste uge.

  • Rezan Corlu
  • Nanna Møller Karlsen
   17. november 2020 - Klokken 15:05
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  17. november 2020 - Klokken 15:05

Brøndby IF er relativt hårdt ramt på skadesfronten lige nu. Blas Riveros er langtidsskadet og i samme kamp, 3-1-sejren mod OB, måtte også Rezan Corlu udgå skadet. Han kommer ikke i kamp ret meget mere for Brøndby i denne efterårssæson, tyder det på.

- Han er ude tre-fire uger mere, så det er stort set resten af efteråret, lyder det fra cheftræner Niels Frederiksen, der til 3point.dk også giver en skadesopdatering på de øvrige spillere.

Her melder han om fremgang hos Lasse Vigen, mens Kevin Mensah forventes at påbegynde træning i næste uge.

- Det går meget fremad med Lasse (Vigen, red.). Han har trænet fuldt med mandag og tirsdag i denne uge og det skal han forhåbentlig også i morgen (onsdag, red.), så det ser positivt ud med ham. Han er heldigvis ved at være tilbage.

- Hvis resten af ugen kører fornuftigt, er det en mulighed at han kan være med søndag. Men han har været ude et stykke tid og kun trænet en uge, så vi må se på, om vi synes det er en postgang for tidligt. Men som udgangspunkt tror jeg, at han vil være klar til at bidrage med noget. Så må vi se, om vi vælger at tage ham med, men han vil være klar til at bidrage.

- Kevin (Mensah, red.) starter lidt træning op i næste uge. Han er ikke i spil.

Til gengæld er Sigurd Rosted klar til søndag mod Vejle. Han røg i corona-karantæne sammen med det norske A-landshold og er derfor kommet tilbage til Brøndby, hvor han er blevet testet negativ og derfor tilbage i træning.

- Vi følger reglerne og protokollerne i Danmark til punkt og prikke. Sigurd blev testet mandag og tog hjem efter den test, hvor vi naturligvis sørgede for, at han ikke var i nærheden af nogen. Testen var negativ og derfor er han blevet frigivet til at træne.

I stedet er Tobias Børkeeiet så taget afsted med det norske landshold. Der blev udtaget en helt ny trup og her var Børkeeiet så iblandt. 

 

 

 

 
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Med Corlu ude, og også hvis Vigen ikke bliver klar, så skal vi simpelthen have Børkeeiet i spil på midtbanen i stedet for Rado, så vi kan få noget mere kvalitet på bolden. Specielt mod Vejle, som nok kommer til at stå dybt, vil det være relevant.
  6 enige
   
  • mp80
  • mp80
   Betalende bruger
     17. november 2020   

  • @Christian Brøndbyman Vigen er tilbage siger de, dog er han nok langt fra i form tænker jeg. Ser gerne Børkeieet spille fast fra start.
   4 enige

  Se 1 flere kommentarer

 • så typisk !!!

 • Corlu skal nok blive en gevinst for os, men hans start her i efteråret har ikke været optimal. Dette er givetvis også fordi, Lindstrøm har spillet over alt forventning. Jeg håber, de to kan danne et godt makkerpar i foråret.

 • Mareridtstart for Corlu. Tæt på ingen spilletid og når han så endelig får det, så holder kroppen ikke. Desværre har han jo også tidligere været hårdt ramt af skader. Trods visse kvaliteter, har jeg meget svært ved at se ham være stamspiller på et BIF hold. Han er i mine øjne bedre som “stjernespiller” på et bundhold, for der får han den tillid han har brug for. Uanset hvad, så håber jeg hans krop kan holde uden for mange skader.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder