CV
Foto: Lasse Lagoni ©
NYHED

CV: Der ligger mere i det her hold, og det tror vi på

 
Fodbolddirektør Carsten V. Jensen var dagen efter transfervinduet lukkede gæst i BrøndbyLyd. Her satte han også ord på forventninger til den nuværende trup, samt hvad ambitionerne er for Brøndby IF.

    • CV
    • Patrick Jensen
      2. februar 2023 - Klokken 22:48
  • Patrick Jensen
  • Patrick Jensen
    2. februar 2023 - Klokken 22:48

Carsten V. Jensen gæstede onsdag formiddag BrøndbyLyd, hvor han gennemgik Brøndbys transfervindue. Her blev det også til en snak om forventninger til den nuværende trup, samt hvordan han ser på fremtiden og ambitionerne for Brøndby IF. Her med fokus på kommende transfervinduer, og hvor han mener Brøndby bør ligge i Superligaen.

Til spørgsmålet om hvor langt han mener, at Brøndby er fra at kunne konkurrere med i toppen svarede han:

- Det er jo et rent gætteværk, men med sikkerhed så er vi – og med den trup vi har – et hold der i hver fald skal ligge i midten af top-seks, og så en gang i mellem stikke næsen frem.

- Vi har jo også hele tiden sagt, at vi mener, at der er mere i den gruppe her. Der er altså mere at hive ud, og det skal vi selvfølgelig tro på. 

- Fodbolden er ikke altid fair, og det er ikke altid tingene ligesom går ens vej. Der er perioder, hvor det går modsat. Potentialet i den her trup er mere end rigelig god til, at kunne isolere sig fast i top-seks.

- Vi har dog også hele tiden sagt, at vi vil noget mere end det. Vi vil ind og kæmpe med om mesterskaber og europæiske billetter, og der skal vi jo garanteret investere mere end vi allerede har gjort. 

CV slår dog fast, at truppen lige nu kun skal have fokus på den opgave der venter forude og som handler om, at komme med i top-seks.

- Lige nu har vi et fokus på, at den gruppe der er sammen, der kender de opgaven og det er først og fremmest at spille os ind i top-seks, og så er der uanset hvilket slutspil vi ender i, 10 kampe at skulle spille. Så må vi se derefter. Der kommer også et transfervindue igen til sommer, og der må vi se om vi kan gøre én, to, tre eller fire ting, for at løfte os yderligere. 

- Vi har hele tiden sagt, at vi fordi vi fik nye investorer ind, så var det ikke ensbetydende med at vi ville skifte hele truppe ud i januar. Det er jo ikke så noget brug og smid væk-kultur vi skal have ind. Vi skal sørge for at bruge de dygtige folk, vi har til at udvikle den her trup, og så skal vi se hvor meget vi kan hive ud der. Derefter skal vi tilføje spillere, som kan sørge for, at vi løfter os yderligere.

- I forhold til at nå derhen, hvor vi investerer på lige fod med de konkurrenter som vanlig vis ligger og spiller med i toppen af dansk fodbold, så har vi da også et stykke vej at gå endnu.

- Det var et lidt længere svar på hvad vi rækker til med den nuværende trup, men jeg er også positiv på, at der ligger mere i det her hold, end vi har set indtil videre i den her sæson.

Brøndby IF spiller forårets første Superligakamp den 19/2 - 2023 når AC. Horsens gæster Brøndby Stadion.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Joblar
  • Joblar   3. februar 2023   

  • Når man laver en papir sammenligning af holdene i SL, mener jeg faktisk at vi nu har den næst bedste trup - ser vi har overhalet FCM - det ville være ekstremt dejligt om holdet nu rent faktisk også gik ud og beviste dette.
    5 enige · 1 god kommentar
     
    • @Joblar Grunden til vi har overhalet FCM er jo at vi har nærmest dobbelt så mange spillere som de har.

      Så stiger den samlede pris af truppen naturligvis..

  • Jeg tror han har ret. Med en ny struktur på banen, vil flere spillere få forløst deres potentiale. Eneste bekymring er backerne, hvor vi ser for tynde ud.




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder