Carsten V. Jensen CV
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

CV: Frederik Sørensen-rygter har intet på sig, men fokus på at forstærke forsvaret

 
CV talte inden kampen mod Vejle om transfersituationen i Brøndby. Her afviste han kontakt med Frederik Sørensen.

  • Carsten V. Jensen CV
  • 3point.dk
   1. august 2021 - Klokken 21:02
 • 3point.dk
 • 3point.dk
  1. august 2021 - Klokken 21:02

Mange Brøndby-fans har fulgt med i Pescaras optakt i denne sæson, og Frederik Sørensens profil på Transfermarkt har fået et besøg eller to. Men ifølge CV, så har rygterne om ham intet på sig.

- Det har ikke noget på sig overhovedet. Vi har ikke haft nogen dialog overhovedet, udtalte Carsten V. Jensen om rygterne omkring Frederik Sørensen, og slog fast at der er fokus på forsvaret;

- Kæmpe fokus lige her (forsvaret, red.), men vi kigger også på hele banen, udtalte han til Eurosport.

Adspurgt om Brøndbys fans skal forvente flere afgange, så var CV afvisende - men tilføjede også, at der selvfølgelig altid kunne komme en pose penge, som man ikke kunne sige nej til.

- Man skal aldrig sige aldrig, men vi kigger først og fremmest på, at nu der sket nok den vej, og se om vi ikke kan få fyldt lidt på og forlænge med en af de nøglespillere, som vi har, lød det.

CV udtalte yderligere, at Brøndby bruger en tredjedel af FC Københavns budget og halvdelen af FC Midtjyllands, hvorfor at det ikke er realistisk at ligge helt fremme hvert år - og bruge store summer på enkelte spillere. Fodbolddirektøren kigger i stedet på den lange bane, hvor han ønsker at bygge på. Se klippet med CV her.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • En sportsdirektør skal selvfølgelig forsvare sine spillere når der stilles spørgsmålstegn ved deres kvalitet, men at kalde Bruus for outstanding nærmer sig det komiske.
  9 enige

 • Klar tale af CV om de faktiske forhold i industrien. Realistisk og nødvendigt. Men stadig lidt nedtur efter begejstring over mesterskabet. Håber på reelle forstærkninger før Europa. En vensttebenet forsvarer og en angriber

 • Pokerfjæset fejler ikke noget. Men sandhedens time er lige om lidt kære CV. Kan du levere? Vi har p.t knold og tot gående rundt nede i centerforsvaret. De to m.fl. hører ikke hjemme i en BIF start 11'er.
  1 enig
   
  • Uche
  • Uche
   Betalende bruger
     1. august 2021   

  • @Kristianbs Hvem taler du om. Kan du ikke lige sætte navne på hvem der ikke hører til i BIF truppen, det kunne være interessant at vide
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Barca
 • Barca   1. august 2021   

 • Udover forstærkninger (og jeg mener forstærkninger) til det centrale forsvar, mangler vi kvalitet til midtbanen, hvis ikke Anis og Corlu meget snart viser kvalitet fremadrettet!
  Ku´ vi få en forlængelse med Rado, tak
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Barca en forlængelse med Rado er vel tæt på at være den vigtigste opgave lige nu, sammen med en styrkelse af forsvaret selvfølgelig.
   Han var stærk savnet i dag

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Barca Jeg er ikke helt enige med Rado.. Ikke pga af kvalitet. Jeg elsker Rado :)
   Men, det kommer til at bremse Frendrups udvikling. Synes det er en svær case.. Jeg synes ikke Frendrup er god nok som 8'er.. Skal vi forlænge og kaste mange penge efter Rado når vi har Frendrup?? Det synes jeg ikke. Så vil jeg hellere have man brugte de penge på en kvalitets 8'er..
   2 enige · 1 god kommentar


 • Kære søde rare utålmodige med-fans….. Når man nu har været med ombord siden dengang BIF slog det daværende storhold IFK Gøteborg ud af Europa (og det er edder manne mange år siden), så vil jeg da også gerne tilbage til en situation som den Fuck og Møgjylland (som regel) står i: en dominerende magtfaktor i Danmark og en stabil europæisk spiller.

  Men Come nu on venner! De sidste jeg-ved-ikke-hvor-mange år har vi i økonomisk sammenhæng helt ærligt lignet retarderede teenagere på stoffer. (Vi skal bare prise os lykkeligt for, at pusheren er en af vores egne, og at han ikke er begyndt at klippe fingre endnu).

  Så giv nu CV en chance på 3-4 år. Han kommer altså fra en lille forstadsklub, der har solgt spillere for mere end en halv milliard de sidste 5 år. Tænker helt ærligt at han ved hvad han foretager sig, og at han er det bedste der er sket for BIF de sidste i hvert fald 15 år. Jeg vil glæde mig over et usandsynligt overraskende 2021 mesterskab, og så acceptere at de næste 2-3-4 sæsoner går med at CV & co. får styr på trådene, så vi ikke fortsat skal være en permanent og pinlig deltager i luksusfælden. Det er jeg nemlig endnu mere træt af, end jeg har været træt af at vente på et nyt mesterskab.

  Jeg sælger gerne 2-3 sæsoner med 4.pladser på økonomiklasse med egne masterclass spillere og tyndbenede teenagere hentet med bjørnefælde i de dybe svenske skove, mod at vi får handlefrihed på den anden side af det. Jeg mener: vi er jo vant til 4. pladser; blot med vanvittigt dyre drenge indkøbt for penge vi ikke har.

  Giv nu CV arbejdsro!
  17 enige · 12 god kommentar
   
  • @Mukhtar-fan

   Vise ord. Og så skidt ser det altså heller ikke ud.

   2 solide forstærkninger, og et gennembrud fra en af de spillere der allerede er i truppen (Riveros, Skipper og Slimane er gode kandidater), og så er BIF et rigtig godt bud på medaljer.
   4 enige · 3 god kommentar
   
  • @Mukhtar-fan HØRT hørt!!

   -Vi begynder at nærme os sorte tal på bundlinjen..
   -Masterclass er endelig ved at blive attraktiv..
   -Vi spiller igen med i toppen, hvor det er sjovt..
   -Der er ro på de indre linjer..
   -Fansenes opbakning er stærkere end længe..

   This is not manager, this is real life...
   4 enige · 3 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Betalende bruger
     2. august 2021   

  • @Mukhtar-fan stop nu med det pladder om at vi ingen penge har …der er ingen der forventer at der købes for 100 mill, men det er fandme også forskel på det og så slet ingenting at købe, han spiller russisk roulette med klubben med al den venten…..og lige nu er holdet ikke til top 6 …jo fra bunden
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @Mukhtar-fan
   TAK.......
   
  • Gizmo
  • Gizmo   2. august 2021   

  • @Mukhtar-fan
   Det FCN snak er da til at blive træt af.
   Hvad har FCN vundet de sidste 5 år? Handler det KUN om at vi skal tjene penge?

   Man må kunne lave både penge og resultater.


   FCN vinder jo ikke noget. Med mindre top 6 og ingen Europa er målet fremover.

   De har fundet en god model for dem, hvor man sælger ud inden sportslig succes.

   Jeg håber ikke det også bliver vores.
   2 enige
   
  • Marand2608
  • Marand2608
   Betalende bruger
     2. august 2021   

  • @Mukhtar-fan men forestil dig dette hold på udebane på Balkan om 14 dage i en CL kval kamp, det bliver grimt.
   
  • @Mukhtar-fan Alle med puls kan jo forstå din fine kommentar med tanke på hvad vi har gennemlevet. Men jeg er fan af en storklub i Danmark. Sådan én sælger ikke bare 2-3 sæsoner og accepterer middelmådighed i et forsøg på at opnå succes med en bundklubs budget og ditto mentalitet. Der skal efter min mening spilles med om DM hvert år og man skal stræbe efter at levere varen, også uden for det beskyttede værksted i Danmark. Nogle gange er man nødt til også at have modet til at investere for at kunne fastholde sin position. Ansvarligt naturligvis. Uanset hvad CV bringer ind her lige før lukketid, så syntes jeg bare ikke dette transfervindue fremstår præget af rettidig omhu. Det virker meget reaktivt, ja næsten handlingslammet. Jeg har da tillid til CV, men vil ikke være en ukritisk rygklapper. Truppens tilstand er lige nu langt fra tilfredsstillende med tanke på hvem vi er og de kommende udfordringer. Derfor tillader jeg mig at være skeptisk og det bør dette fansite kunne bære.
   4 enige · 1 god kommentar

  Se 5 flere kommentarer
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     2. august 2021   

  • @Mukhtar-fan - Rigtig godt skrevet. Jeg er meget enig.
   Vi er en klub i toppen af midten. Så først nu, hvor ledelsen har indset og begyndt at agere som en midterklub, ser vi endelig fremgang.
   Fortsætter vi dette, kan vi igen komme til at blive en topklub.

   Alle udløbene var jo forventeligt, da de formentlig var på kontrakter som var dyre end vi fortsat kunne honorere.
   Mesterskabet har så gjort, at Jobbe og Maxsø var interessante allerede nu. Så afgangene er måske blevet lidt flere end beregnet. Til gengæld er der kommet flere penge at lege med.

   Hvis vi var blevet 3’er sidste sæson, var der ikke mange som havde løftet på øjenbrynet over, at der ikke er handlet stort ind endnu.

   CV fortsætter dog som hele tiden planlagt og det respekterer jeg ham for.

   Jeg ville dog give min højre arm for at se kæmpe transfers. Men det gjorde jeg også sidste år. Og det gik jo meget godt…
   2 enige
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER