Jobbe til eSuperliga event
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

CV om Jobbe: Nu er der ro på - fokus på udviklingen de kommende år

 
Jesper 'Jobbe' Lindstrøm har fredag forlænget sin kontrakt med Brøndby IF, så den nu løber til sommeren 2023. Det betyder ro på og nu kan fokus rettes mod udviklingen de kommende år, lyder det fra fodbolddirektør Carsten V. Jensen.

  • Jobbe til eSuperliga event
  • Nanna Møller Karlsen
   3. juli 2020 - Klokken 14:17
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  3. juli 2020 - Klokken 14:17

Jesper 'Jobbe' Lindstrøm har fået sit gennembrud på Brøndbys førstehold i denne sæson. Han havde oprindeligt et år tilbage af sin kontrakt med klubben, men nu er der kommet yderligere to år på aftalen.

Fredag har Lindstrøm forlænget sin aftale med Brøndby, så den nu løber til sommeren 2023. Det glæder fodbolddirektør Carsten V. Jensen. Det betyder ro på og at man nu kan rette fokus mod udviklingen de kommende år.

- Jobbe har Brøndby og fodbold i blodet, og han har allerede vist flere prøver på sine evner. Som fodboldspiller stopper udviklingen aldrig og Jobbe har siden sin overgang fra U19-spiller til senior sidste sommer allerede markeret sig i flere omgange. Den nye aftale betyder at der nu er ro på og vi sammen kan have fokus på udviklingen de kommende år. Jobbe har mange af de forudsætninger der skal til, for at blive en af dem man taler om på Vestegnen i mange år fremover, siger CV til klubbens hjemmeside.

20-årige Lindstrøm har scoret fire mål og leveret tre assist for Brøndbys førstehold.


Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Stærkt den forlængelse kom i hus. Synes Jobbe har vist sin klasse mange gange allerede. CV kan sgu sit kram. Man kunne allerede høre på ham i Brøndbylyd at han slet ikke var i tvivl om det nok skulle falde på plads. Vi andre var noget mere nervøse, efter at have set forløbene med Phiri, Hjulsager, Wass, Stryger, osv osv
  2 enige

 • mp80
 • mp80   1 måned(er) siden   

 • Havde gerne set en længere aftale, men 2 år er bedre end ingen forlængelse. Håber han fortsætter den gode udvikling og får en masse spille tid.
  2 enige
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder