CV
Foto: Lasse Lagoni ©
NYHED

CV: Plads i budgettet til at hente én-to spillere

 
Brøndby IF har skåret voldsomt i lønbudgettet og er nu på niveau med OB og AaB, mener Carsten V. Jensen, der også løfter sløret for at der er plads i budgettet til at hente én-to spillere i dette transfervindue.

  • CV
  • Nanna Møller Karlsen
   1. september 2020 - Klokken 23:04
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  1. september 2020 - Klokken 23:04

Brøndbys fans sukker efter aktivitet på transfermarkedet, men der har ikke været mange rygter og slet ingen indkomne transfers, hvis man ser bort fra tilbagevendte Rezan Corlu. Men det kan der blive ændret på. Brøndby har nemlig plads i budgettet til at hente én-to spillere i dette vindue, fortæller Carsten V. Jensen til Ekstra Bladet.

-  Vi har stort fokus på, vi ikke dummer os igen på den finansielle side. Men nu har vi plads i vores budget til at hente én-to spillere ind, siger han til avisen.

- Jeg forventer også, der kommer et par spillere ind. Som jeg tidligere har givet udtryk for, så kigger vi efter en venstre back og en angriber. Det skal være spillere, der kan gå ind og konkurrere om en plads i startformationen.

Ifølge Ekstra Bladet er Brøndbys lønbudget er blevet skåret fra 80-85 mio. kr. ned til 55-60 mio. kr. inklusive afskrivninger. CV vil ikke forholde sig til de eksakte tal, men fortæller videre, at det sagtens kan være at AGF overhaler Brøndby på lønbudget i år og at man nærmere er på niveau med AaB og OB målt på lønbudgetter uden afskrivninger, men Brøndby har større afskrivninger.


Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Venstre wing back og angriber! -make it happen! Må vel også stadig være spillere der er gratis, som kunne være interessante? En Zohore der gerne vil væk, lyder interessant i mine Brøndby ører..(men kræver nok lidt høj løn?)
  1 enig
   
  • @TibblingLove enig i at Zohora er interesant, tror dog hans løn er alt for høj til os.
   Jeg heller dog mere til Elias Sørensen fra Newcastle som jeg tror kunne være spænende. NF kender ham fra U21 og hans talent er til mere end u23 hos Newcastle, hvor han har banket mål ind. Men han har ikke en chance for at komme på 1. Holdet. En låne aftale med ham, hvor Newcastle betaler det meste af han løn med en god købsklausul ville være ekstremt spændende til at presse Uhre.
   Det tror jeg kunne være en spændende case.
   1 enig

  Se 3 flere kommentarer

 • Chuck
 • Chuck   2. september 2020   

 • Det kommer nok først til sidst i vinduet når spillerne begynder at se at de ikke kommer til store klubber og må “nøjes” med bif. Så slår cv til.
  2 enige

 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    2. september 2020   

 • 1-2 BREAKING NEWS

  Manden har jo sagt det samme hele tiden, folk skriver interessant og fedt, det er jo den udmelding han har kommet med hele vejen ??? 1 VB 1 Angriber og nu går han ned til kun 1-2 CV du burde gå op på 3-5 istedet. Vi kommer ALDRIG nogensinde til at blande os i top 3 med dette hold i den kommende sæson, tro mig.

  Alle skriver dejligt med økonomien, men vi kørt med minus mange år, og vi er her stadigvæk, da var vi meget tæt på mesterskabet, og vandt medaljer og pokalen samt finale oveni, vi hentede gode spillere ind, og ja også leverpostej, men nu skulle vi kun have kvalitets spillere, sandheden er CV har hentet 1 spiller i 3 vinduer, mens man har solgt vores bedste målscorer, og en god spiller i Tibbling, men intet kommet ind anden vej, det er godt nok skidt, og så sidder 80 % herinde og jubler vores økonomi er rette vej. Men hvordan fanden ser vores økonomi ud, når tilskuere svigter pga kedelig fodbold, eller sponsorer smutter pga man ikke vil give værdi i støtte spare klubben BIF. Sponsorer vil være en del af en succes, og sandheden er det er vi bare ikke mere, vi lever kun på vores fantastiske fans og sydsiden der gang på gang viser sig bedst, men alle ambitioner er væk, når man melder ud efter man har amputeret et hold, man vil have 1-2 spillere ind, TV penge ryger ned pga placering, sponsor penge det samme da der er i sponsor pakker er bonus til BIF for vinde medaljer og pokaler. Tilskuer indtægter man havde haft ekstra og også der TV penge for være med i Europa, samt klubber kigger og for øjnene op for vores talenter, det er penge vi mister men jubel I bare....


  Vi er den nye FCN VERSION 2, bare meget værre.... de har trods alt en masse spændende afrikanske spillere, kvistgaarden den helt store, NEJ han bliver ok men ej heller mere end det, for så var han endnu bedre og ville som fx i Horsens som 16 årige kunne få debut, præcis som Frendrup fik, han er nemlig noget helt særligt, og klart med Maxø stjernen, men offensivt er vi rystende ringe, det ryster mig så mange herinde jubler, I burde græde over 1 spiller nok....max 2, det er fallit erklæring spare tider eller ej, så må ledelsen da sætte sig nogen ambitioner at tro man bliver mestre indenfor få år med spare spare så tro om igen, men CV har jo bonus ved vende økonomi til sig selv, og JB slipper for bruge penge... men som fan stinker det langt væk, find en investor og sat stort, dem der satser er tit også dem der til sidst løber med guldet, dem der drømmer stort ikke småt....
  4 enige · 2 god kommentar
   
  • NewY
  • NewY   2. september 2020   

  • @BIF til jeg dør
   2 enige · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @BIF til jeg dør Og du bliver ved med at foreslå vi leger fjolser på transfermarkedet. Stop nu dit evige manen til total tåbelig og økonomisk uansvarlig ageren. Går det ikke snart op for dig hvorfor vores økonomiske situation er så vi har været snublende tæt på konkurs, og havde allerede været konkurs flere gange, hvis ikke vi havde lånt penge af JBA? Ellers må jeg igen fortælle dig det er fordi vi har gjort som du igen foreslår de sidste 15 år. Brøndby er færdig med at handle uansvarligt helt blottet for tankevirksomhed. Så du kan lige så godt droppe dine fjollede forslag for du får ikke din vilje.
   17 enige · 10 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer
   
  • @BIF til jeg dør tag en til fck, hvis du vil se masser af transfers. Vi er ved at vende tilbage til det gamle brøndby, hvis du kan huske det!
   6 enige · 5 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
     2. september 2020   

  • @BIF til jeg dør - Gider du ikke godt stoppe med dit hetz med ikke-eksisterende folk.
   Der er ikke nogle i denne tråd der skriver: ‘’interessant og fedt’’, som du påstår.
   Og hvorfor er du efter CV, når han nu netop siger det du gerne vil høre, at de kigger efter en angriber og en VB?

   ‘’Manden har jo sagt det samme hele tiden’’, men hvad med dig selv? Nu har du i over en måned, i stort set alle tråde herinde, proklameret, at noget er på vej. Det sker inden for få dage... Og senest var det Durmisi. Det var nærmest intet der stod i vejen.
   Ind til videre, har CV ikke sagt noget, han ikke har holdt. Så hvorfor brokker du dig over, at han siger det samme, som sidste gang han blev stillet et identisk spørgsmål?

   Og med hensyn til din kommentar om økonomien, så vil jeg give Danplast ret. Hvordan kan du tro, at vi nogensinde rykker os, hvis vi fortsætter med at smide penge til højre og venstre, efter nye spillere, unden at have en fast plan? Det har vi gjort i mange år nu, og i de 15 af dem, har det ikke ført til et mesterskab.
   ‘’Men det var meget tæt på i 17/18’’ ja, men heller ikke hér blev vi meste og har nu et kæmpe efterslæb.

   Einstein sagde: ‘’Definitionen på sindssyge: At gøre det samme igen og igen og forvente et andet resultat.’’
   Det er netop dette vi er ved at gøre op med nu.
   14 enige · 9 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer
   
  • Kenneth
  • Kenneth
   Betalende bruger
     2. september 2020   

  • @BIF til jeg dør
   Er ikke helt med dig her, i forhold til hvor sort det ser ud.
   Jeg har hele tiden haft en fornemmelse af CV er ved at sætte sig i markedet ved at fortælle alt og alle at man ikke skal forvente at Brøndby fremover overbetaler for spiller fremadrettet. Det gælder både transfer og løn. Det projekt er ved at lykkes. Alle snakker om hvor meget der skal spares og hvor lidt der er til løn og transfer. Så næste gang Brøndby sætter sig ned med en klub/spiller så kan de jo fremligge hvordan situationen ser ud og forhandle ud fra det.

   Lige som dig jubler jeg langt fra over spare situationen. Hvis vi lige ser bort fra 2019, så er Brøndby's drift situation slet ikke så slemt som det bliver gjort til i medierne. Der hvor Brøndby er langt efter de andre er transfer delen, og her giver det mening at få flere MasterClass spiller igennem som man så kan sælge. Lige nu er man igang med at få trup værdi'en ned så man ikke skal bruge 25 mil. årligt på afskrivninger.

   Så det vigtigste er få etableret transfer delen i klubben, også er vi igen henne ved første afsnit omkring løn og transfer delen.
   3 enige · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Bjarke
  • Bjarke   2. september 2020   

  • @BIF til jeg dør hvis vores sponsorer, fans etc. Smutter pga for kedelig bold, så hører de ikke til i klubben. Brøndby er ikke kun fodbold, Brøndby er en kultur, hvor vi også står sammen når det er hårdt.

   Jeg vil have en klub i balance, og når vi dertil, så skal der bygges på. Jeg er ligeglad om et mesterskab kommer om 10 år, hvis det kommer næste sæson, så er jeg lykkelig. Men en gammel idiot som mig, kommer på stadion for fællesskabet med venner og se bold. Være bitter indtil næste sejr. Tro på at hvis blot skifter formation så skal det nok gå. Buh af dommeren, modstanderen og dem som fortjener det. Jeg håber de unge lærer at det er mere end fodbold. At det er kultur. Om det er Sjællandsserie eller superliga, så ændrer min kærlighed til klubben ikke.
   2 enige · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Dejligt, næsten befriende, at vi endelig ser ud til at have fået styr på butikken.

  Truppen var meget skævt sammensat før, med bl.a. en ekstremt overbefolket midtbane og mangler i venstresiden, men nu har man fået solgt en del gamle, dyre spillere samt nogle spillere, der måske heller ikke helt var deres løn værd i forhold til bidraget til holdet. Der er dog stadig et par spillere, man kan undvære, som jeg håber også bliver solgt.

  Denne fremgangsmåde har så betydet at vi kan bruge penge på de positioner hvor vi er tyndt besat, mens vi giver plads til talenterne andre positioner.

  Samtidig sætter man værdi i kontinuitet, i stedet for at skifte så meget ud hele tiden. Det er billigere, og der er ikke nye spillere hele tiden, som skal have tid til blive spillet ind. Jeg er ikke i tvivl om at dette samlet vil give en bedre performance per lønkrone på den lange bane. Udfordringen her bliver at holde på spillerne specielt de unge, så de kan bidrage, inden de bliver solgt.

  Det er opløftende læsning for mig, at vi nu endelig sætter tæring efter næring, efter alle de gange vi har fejlet med mere ekspansive købestrategier.
  11 enige · 5 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
     2. september 2020   

  • @Christian Brøndbyman - Enig, enig, enig.
   Og ikke nok med, at det giver ro sportsligt, så ror jeg også, at de store sponsorer og investorer hellere vil være med på projektet i en klub der kan vise at der er styr på tingene og ro på gangene.

   Med hensyn til at holde på de unge talenter, så deler jeg din bekymring. Men jeg tror og håber på, at specielt CV men også NF kan være med til at fortælle visionen for fremtiden og sælge drømmen til de unge, så de ser fordelen i at være med på rejsen.

   ‘’Det er opløftende læsning for mig, at vi nu endelig sætter tæring efter næring’’ you are preaching to the choir... Helt enig.
   2 enige
   
  • MortenD
  • MortenD   2. september 2020   

  • @Christian Brøndbyman Helt enig. Jeg glæder mig langt mere til en sæson hvor jeg har forhåbninger om Frendrup som styrmand, Bruus på backen og Corlu med en potentielt fremtrædende rolle på midtbanen, end til hvis vi var gået ind til sæson som RB Brøndby.

   Vi må leve med et dyk nogle år og hvor vi ikke får så mange penistransfers, men forhåbentligt de transfers vi køber slår til. Maxsø er inddiskutabel og synes også Rosted ser ud til at være en meget fornuftig handel! Derudover er det næsten vigtigere med de handler CV ikke laver. Både så de ikke tager plads for lovende talenter, men lige så meget for ikke at få budgettet til at bløde ekstra (oftest ud fra devisen: Så tager vi lige en kæmpe investering nu, så vinder vi nok mesterskabet eller bliver 2'er og kommer i europæisk gruppespil, den investering har bare ikke holdt de sidste 15 år)
   6 enige · 3 god kommentar

 • Syntes sådan set at der var gode takter i slutspillet, hvis Corlu, Uhre og måske en ny angriber kan score nok kasser, er en 3. plads absolut en mulig. Vores fordel at vi fortsætter med et stort set uændret trup, og dermed muligheder for gode holdpræstationer. Prøv i øvrigt at tjekke mediano superliga preview podcasten ud, for deres vurdering af BIFs muligheder.

 • Hans
 • Hans   2. september 2020   

 • @Bif til jeg dør vi er fuldstændig rørende enige her vi er lønmæssigt og bugetmæssigt bombet tilbage og udmeldinger om top 3 er urealistiske så det løber ned af væggen....den udmelding at vi er ved at blive overhalet af AGF!!! Når det handler om at kunne tilbyde spillere løn! Og at vi nok!? Er på nivue med OB ! Og AaB !! Med det vi kan tilbyde i løn til en spiller! Er en falliterklæring så det batter...sportsligt så har man jo givet op....vi er nød til at kunne tilbyde en bedre løn end agf ob og AaB ....rystende...Mange spillere vil tá til en anden Superliga klub da de kan tilbyde en bedre pakke...alle de rygter om riza durmisi og andre spillere vi er sat i forbindelse med kan vi godt skyde en pind efter de vil ikke spille for peanuts...forstår ikke folk syntes det er godt at vi skal spare...vi ender som sorteper og deraf også forklaringen på Hvofor spillere vi er sat i forbindelse med (red Søren Sorgenfri) vælger andre klubber Fordi vi ikke kan tilbyde en bedre løn end feks Vålerenga i Oslo!! Tror virkelig vi kommer ud i et sandt stormvejr når de sportslige resultater begynder at gå imod os i den kommende sæson...vi kan ikke klare os med den nuværende trup....for uerfaren og tynd...fcn blander sig aldrig i toppen da de har unge drenge løbende rundt og konstant sælger spillere...skal Brøndby ende som fcn 2,0 eller det der er værre....
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @Hans 'Vi er nød til at kunne tilbyde en højere løn end AaB, OB og AGF'.

   Ok, betaler du?
   3 enige · 2 god kommentar

  Se 6 flere kommentarer
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     2. september 2020   

  • @Hans Tak Hans, dejligt med lidt fornuftige mennesker i dette forum :) men vi kan jo altid se hvem der får ret når kommende sæson er afsluttet.

   Dem der satser er også dem der som regel vinder det store, vi kommer til at blive sat alt for meget tilbage, det er skræmmende så passive vi er på indkøb.
   2 enige · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Skævben
 • Skævben
  Betalende bruger
    2. september 2020   

 • Sandheden er desværre, at det har været længe undervejs. Man kan ikke bruge flere penge end man har, hvis ikke man vil være i permanent konkursfare. Vi må nok indstille os på en ny virkelighed men lavere ambitionsniveau. På 5 års sigt er det helt sikkert den bedste løsning, men det er klart lidt deprimerende lige nu.
  Der er også den mulighed at man er ved at gøre klubben klar til nye investorer. Det kan man formentlig kun, hvis man har balance i økonomien og en trup med salgspotentiale.
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @Skævben Jeg er langt fra enig i, at det er deprimerende lige nu.

   Vi sparer, ja, og henter ikke store navne ind som vi har savlet over på YouTube. For derefter at blive skuffede.

   Til gengæld har vi en masse unge Brøndbydrenge i truppen hvoraf 4-5 stykker nærmest er selvskreven til en startplads. Eller tæt på. Og flere bobler på bænken. Er det ikke spændende at kunne følge deres udvikling på banen den kommende sæson? At kunne se Brøndbydrenge slås for trøjen og os fans tilbagebetale med passion og opbakning?

   Det glæder jeg mig sindssygt til. Alt andet end deprimerende i mine øjne.

   Der er andre nuancer end mesterskab lige nu. Vi har samme start 11'er som sidste sæson. Hvem siger ikke at vi kan fortsætte og udvikle de samme gode takter fra mesterskabsspillet i den kommende sæson?

   Jeg tror på top 3-6 igen. Vi er sgu ikke så dårlige som mange gerne vil gøre os til pga manglende dyre indkøb.
   5 enige · 2 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer

 • TorbenM
 • TorbenM   2. september 2020   

 • Det gør ondt på mig, at vi skal spille 3,4 eller 5 violin. Vi er blevet en klub, som en gang var noget, men nu mere er under afvikling end udvikling. Naturligvis skal vi have økonomien til at løbe rundt og med mange dyre spillere i truppen, som ikke præstere, så er der ikke råd til meget nyt. Skal vi have en ny spiller, så vil jeg hellere betale kassen for en god angriber, end at fordele udgiften på en halv god angriber og en venstre back.

  CV siger gerne, at vi har en stærk trup. Jeg synes vi har en skævt sammensat trup, hvor der er nogen kvalitet, men også meget fyld og en trup der ikke er i balance, hvad angår antal og trupsammensætning. Det er en losseplads efter det kaos Zorninger og Troels Bech efterlod.

  Hvad angår den nye sæson, så har jeg ikke store forventninger og tror ikke på projektet, vi kan ikke spare os til succes, og 6 sejre i de sidste 20 kampe i ligaen vidner om et hold, der nok til tider kan sætte gode kampe sammen, men som også mangler kvalitet i sær i felterne. Fint med mange unge spillere i truppen, men som det også ses med fcn, så giver det sjældent mere end blød midterplacering, men vi må konstatere, at det desværre nok er det nye Brøndby version 2. 1964, indtil vi har fundet en væsentlig stærkere forretningsmodel, der holder vand.
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @TorbenM Uanset hvad, så er det på tide at der bliver ryddet op i butikken. De seneste 15 år har været som at pisse i bukserne. Til ingen verdens nytte.

   Kodeordet er tålmodighed. Der er ikke så meget andet vi fans kan gøre, end at støtte klubben og projektet og håbe på bedre tider. Personligt er jeg overbevist om at vi nok skal komme tilbage helt i top. Men det kræver hovedrengøring først.
   5 enige · 1 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
     2. september 2020   

  • @TorbenM - Jeg er ikke Enig med dig i, at klubben er under afviklen. Jeg mener personligt, at vi nu har skrællet væk, helt ned til det bare fundament, så vi har noget stabilt at bygge op fra.
   Vi har de sidste 10 år været været en klub i den øverste midte. Det er på tide vi indser dette og agerer efter dette. I stedet for at leve i fortiden og gå rundt og drømme om svundne tider, hvor vi dominerede og bare vi smed penge nok, fik vi de spillere vi pegede på.
   Vi er i en marked, hvor vi kæmper med mange andre midter-klubber, men vi kan stadig vores lange historie, som vi må prøve at bruge som løftestang.
   2 enige

  Se 4 flere kommentarer
   
  • @TorbenM
   Kan du ikke specificere hvorfor du synes vi har en dårlig trup, med det in mente, at CV har annonceret at vi skal styrkes med 1-2 profiler?

   Hvis jeg gennemgår truppen hurtigt:
   Målmand: top 3 i ligaen.
   Forsvar: Suverænt bedst i seneste mesterskabsspil, altså aktuelt det bedste forsvar i ligaen.
   Midtbane: Frendrup er fantastisk, og derudover har vi fået Corlu ind. Jobbe har også gjort det fint i nogle kampe på den 8'er. Men midtbanen som helhed er nok ca top 6.
   Wingbacks: med en klassespiller på venstesiden, synes jeg det ser ganske fornuftigt ud.
   Angrebet: med tilgang af en klassespiller synes jeg også dette er nogenlunde fornuftigt.
   2 enige · 2 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Kære venner, fodbold er i dag showbusiness. Jo flere penge du investerer i dit show, jo flottere bliver det. Succes og trofæer i topfodbold er 7-9-13 proportionalt med din økonomiske kapacitet og risikovillighed. Enkelte gange opleves dog undtagelsesvist en mindre klub som Leicester, FCN eller Herfølge der hvert 15-20 år vinder et stort trofæ. Vi er stille og roligt på vej til at havne i undtagelses-kategorien, for kassen er tom og vi har ikke mulighed for at lave et flot show. Jeg kan sagtens følge Bif til jeg dørs frustrationer, og jeg kan også følge jer, som roser den nuværende “økonomisk ansvarlige” ageren. Hvis JBA gerne vil have sin egen Leicester/FCN2.0 klub at lege med, så er han godt i gang med at realisere det. Men han må ikke glemme, vi er BIF og historien fortæller, at vi qua fans, sponsorer, stadion og placering har potentiale til LANGT mere end bare at være undtagelsen. Gad vide om han har en plan i skuffen som måske kan indfri det potentiale?. Jeg savner at han viser nogle nosser og tør kommunikere til os om, hvor han ser vi er på vej hen - og hvad ambitionen er i forhold til en topplacering. Er det virkelig FCN2.0 som skal bringe os tilbage i toppen? Naivt efter min mening. Eftersom tavsheden p.t er kolossal, så fristes jeg til at tænke, at han ikke rigtig tør kommunikere pga frygt for omgivelsernes (især sponsorer og fans) reaktion. Den nuværende “spare leverpostejsplan” støtter jeg ikke på længere sigt. Det er ikke sådan vi for alvor bliver en magtfaktor igen. Det er for uambitiøst til vores klub. Dette minder mig efterhånden lidt om dengang Per Bjerregard stædigt holdt fast i magten og nægtede at ændre den grundlæggende ledelseskonstruktion og magtfordeling. Så tal til os Jan, har du en plan?
  3 enige · 3 god kommentar
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     2. september 2020   

  • @Kristianbs 'Tak og fint skrevet, meget mine tanker, og enig herfra-jeg føler lidt folk lader sig forblinde af tallene, er det virkelig tallene der skal styre os? Vi er fodbold fans, der er masser investorer derude der ser BIF som noget unikt, JB har afvist flere, det ved jeg.

   Det er også ok, så længe han vil stoppe med få os sportsligt helt ned, TB og AZ tog chancer leverpostej alle elskede CV sagde.
   Men sandheden er også, vi spillede det mest underholdende i over 15 år vi vandt medaljer og pokaler, vi fik spillere der havde høj kvalitet.

   Pukki, Kamil, Kaiser, Jung gode spillere der hævede vores niveau, jeg duer ikke til mennesker, når man har succes roser TB og AZ og nu når de er væk taler grimt om deres handlinger, de to personer var da hovedårsagen til man netop begyndte at sige det ligner gamle BIF vi kender, og det er ikke som folk påstår nu med spare og spare, dengang havde vi kvalitet og de bedste, og vi var en klub man ville til, fordi vi vandt mesterskaber og det er vi ikke mere nu. De foretrækker AGF, OB, FCN, FCK, FCM istedet for trist men sandt.
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • TorbenM
  • TorbenM   2. september 2020   

  • @Kristianbs Er meget enig, vi skal have øget vores økonomiske muskler på den ene eller anden måde, problemet er bare, at det eneste svar vi pt. har er, lån penge af Jan. Det ville klæde Jan B. og den øvrige bestyrelse af få hovedet ud af røven og lave en realistisk plan, hvordan vi økonomisk skal skabe en god forretning, der kan understøtte Brøndby IF mod toppen, eller alternativt indrømme, at få Brøndby IF tilbage i toppen er urealistisk og vi frem over må leve med, at se fck og fcm være langt foran Brøndby IF. Hellere fair kommunikation end ingen kommunikation. At spare for at komme i balance er fair nok, men det skubber bare ikke klubben i en op ad gående retning.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 6 flere kommentarer
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
     2. september 2020   

  • @Kristianbs - Hvorfor mener du at JBA skal udtale sig? Han er bestyrelsesformand og har aktiemajoriteten, men rent sportsligt, bør det komme fra CV og rent økonomisk bær det komme fra Ole Plamå.
   Vi hører jo heller ikke Bo Rygaard udtale sig om FCK, Rasmus Ankersen udtale sig om FCM eller Lars Fournais udtale sig om AGF.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Sim
 • Sim   2. september 2020   

 • CV: Plads i budgettet til at hente én-to spillere... SÅ GØR DET!!!!
  1 enig · 1 god kommentar

 • Kære Fans.
  Vi bliver jo nødt til at tage det lange seje træk. Vi må få balance i vores økonomi og så bygge på stille og roligt.
  Jer der skriver om vilde indkøb....Seriøst vi har lave kæmpe minus de sidste mange år.
  Giv nu ledelsen ro og støtte. Nej vi bliver ikke mestre i år eller til næste år.
  Men jeg ser nu positivt på den kurs vi har, og er glad for de ikke ryster på hånden.
  Om der går 2-3-5 år inden vi helt tilbage, og kan spille med om guldet. Sså er det her den rette vej. Mener at have læst vi har lavet et samlet minus på 500 Mill siden mesterskabet. Det siger vel alt om nødvendigheden af en ny kurs
  4 enige · 2 god kommentar
   
  • Sim
  • Sim   2. september 2020   

  • @Fuld fart frem: Til alle jer fans der efterhånden er i revisor lære. Man er fan på mange måder. Jeg er dødtræt at at høre fans snakke CV efter munden og kun snakke økonomi. For mig som fan handler det om oplevelser og spillere. At vinde. Jeg er hamrende ligeglad med om der er plus 50 kroner i kassen eller minus 50 kroner i kassen! Men jeg kan konstaterer at det går drastisk ned af bakke efter AZ.!!!
   2 enige · 2 god kommentar

  Se 23 flere kommentarer

 • Så gerne at vi hentede en med de evner wilczek plejede at have. Min drøm er at vi kan genskabe noget i stil med wilczek-pukki-mukhtar trioen
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
     3. september 2020   

  • @Christoffer - Jeg tror faktisk det er det CV leder efter. De hænger bare ikke på træerne, når man (som os) ikke har råd til øverste hylde.
   En god box-angriber til at konkurrere med Uhre, synes jeg er hvad vi har brug for. Et sammenspil med enten Hedlund eller Jobbe kunne blive giftigt. Hvis Hedlund kan finde tilbage til det han viste, lige da han kom til klubben, eller hvis vi skifter formation og bruger Jobbe mere offensivt, kan jeg sagtens se, at vi kan få en due eller trio ala dem du nævner.
   1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder