Carsten V. Jensen CV
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

CV: Sådan som det ser ud nu, ser det nok ikke ud ved udgangen af august

 


  • Carsten V. Jensen CV
  • 3point.dk
   16. juli 2021 - Klokken 17:07
 • 3point.dk
 • 3point.dk
  16. juli 2021 - Klokken 17:07

I et interview med Ekstra Bladet, som kan findes her, fortæller CV, at han ser Brøndby som en top tre-klub, men ikke som favorit til titlen igen næste år, da de blå/gule målt på økonomi er efter både FCK og FCM. Samtidig slår han fast, at han er tilfreds med Brøndbys trup, som antalsmæssigt er ok, men han siger også, at han kigger på at styrke truppen. 

- Sådan som det ser ud nu, ser det nok ikke ud ved udgangen af august, siger Carsten V. Jensen til Ekstra Bladet og fortsætter;

- Når trupperne rundt omkring i Europa begynder at sætte sig, vil der være en række spillere, der stiller spørgsmål til deres fremtid. Det er et af de markeder, vi opererer i. Vi skal have is i maven og samtidig kende vores besøgelsestid i forhold til, når vi har den rigtige spiller foran os. Maxsø, Rosted, Riveros, Pavlovic. Det er flere eksempler. Igen i år kommer vi til have is i maven, men samtidig har vi forbedret vores økonomiske situation. Det gør, at vi ikke er helt så låst som tidligere. Vi kan slå til, når den rigtige mulighed byder sig.

Søndag klokken 19.00 kickstartes Brøndbys Superliga-sæson, når de møder AGF på udebane klokken 19.00. 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Zutcorp
 • Zutcorp
  Betalende bruger
    14 dage siden   

 • JAMEN DER ER KEDELIGT (/&%(/&¤)&& ....

  puuuust..

  Men jo nok meget godt, de ikke leder klubben, som jeg leder min lønkonto!
  2 enige · 1 god kommentar

 • Få nu købt den venstrefodede forsvarsspiller til tre back-kæden, der kan gå direkte ind og være en forstærkning fra dag et, så vi kan slippe for alle de eksperimenter og tvivlsomme omskolinger.
   
  • Zutcorp
  • Zutcorp
   Betalende bruger
     14 dage siden   

  • Tror jeg da også helst man havde villet. Men træningskampene har egentligt beroliget mig -der er stadig en ret solid base i holdet, og det skal nok gå i de første kampe!

   Og skal man købe noget for dyrt eller for dårligt, fordi vi er utålmodige? Vi skal trods alt trækkes med nulbonner som Erceg, Semb berge etc i mange år efter! Al vores nyere historie viser at det går galt når vi leget football manager! Se bare 17/18.

   Det sagt, så er min impulskontrol heller ikke til det her. I FM havde jeg allerede købt 4 forsvarsspillere og shoppet alle pengene væk på ukendte brasilanere, FCm style :-D

  Se 3 flere kommentarer

 • CV har permafrost i maven. Jeg tror også kvælstof er flydende indvendigt i ham. Men jeg kan lide det. Det kan godt være man er utålmodig lige nu, men hvis der nu kommer 2 klassespillere sidst i vinduet a la Blas med 4-årige kontrakter, så er det måske værd at vente på.
  11 enige · 1 god kommentar
   
  • @Christian Brøndbyman Når vi er 6-8-10 point efter FCK og FCM og fik læsterlige klø i Champions League-kvalen :)

  Se 16 flere kommentarer

 • En skade til Maxsø, ser vores forsvar altså noget tyndt ud synes jeg stadig.
  Forestil jer en højre side med Bruus og Børkeeiet, uden Maxsø som sidste bastion! -så sover jeg sgu' ikke roligt om natten...

  Glæder mig til at se Pyndt, Fallenius og hvad Salech kan?
  Er helt tryg ved Hermansen i øvrigt!


 • Rart med en udmelding om at der kommer til at ske lidt. Kan vi ikke bare spole tiden frem og se hvad John og CV har af planer? Håber drengene griber chancen for at spille sig nærmere en start 11'er. Glæder mig uroligt til på søndag.

 • Barca
 • Barca   14 dage siden   

 • Godt at høre at der er planer om få forstærkninger ind...håber ik de alle kommer i sidste uge, da gerne ik sku smide for mange point og gerne sku´ have en chance for at komme i champions league!
  Jeg drømmer om at det er Wass der præsenterer vores nye trøje imorgen :)

 • Hvor er jeg ligeglad med det der ansvar for dansk fodbold i Europa. Vi skal fokusere på os selv.
  4 enige


 • Apropos den is i maven, som åbenbart er vores faste transfer-strategi, kunne man så ikke have haft en smule mere is i maven i forhold til at skyde Jobbe af? 50 mill for ham er nærmest en foræring ved siden af det salg som FCN lige har lavet. Og det er jo ikke fordi Kamaldeen har præsteret på en større scene eller over længere tid. Andet eksempel: FCM forlanger tilsyneladende boksen for Cajuste og nægter at sælge før der kommer et gigantbud på 75-100 mill. Han får ikke lov at gå for mindre til en afdanket tysk klub. Jeg ANER selvklart ikke hvad der er sket i Jobbe forløbet, men set udefra virker det som om man havde meget travlt med at slå til første gang der kom et bud over 50 mill. Jeg er med på at det er en evighed siden vi har tjent gode transferpenge og at riget fattes penge, men alligevel...
   
  • @Kristianbs flere ting der skaber Kamaldeens pris - han er 2 år yngre end Jobbe, han er mere hard-core angriber, FCN har tidligere vist deres talenter kan levere i Europa - Kamaldeen er nok det største rå talent jeg har set i superligaen siden M. Zidan. Hvor jeg nok tror vi har set Jobbes topniveau, så tror jeg der er mere i Kamaldeen, bl.a. fordi han har en fart på internationalt niveau og qua hans lave alder - det afspejler prisen også.
   1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Chuck
 • Chuck   13 dage siden   

 • Nu skal vi til at høre alt det samme fis som sidste år før sæson start….. - vi kommer ikke i top 6, vi vinder ikke en eneste kamp i Europa osv osv.
  Vi kommer i top 3 og tror også vi spiller med i top 2.
  Hold nu op med det tuderi.
  2 enige · 2 god kommentar

 • Kære rare medfans..
  Ja, jeg hungrer også efter at høre nyt, det er sgu kedeligt uden superligaen. Personligt går jeg meget mere op i Brøndby end jeg gør i landsholdet, alle de her fodbold ferier og transfervinduer er dræbende kedelige, især med CV s måde at gøre tingene, men ved I hvad ? Det er sådan det må være, og jeg er vild med at der nu er en rød tråd i BIF. Skal vi ikke prøve, at have noget tillid og tiltro til at vores ledelse og vores stab ved hvad de gør. Da jeg første gang hørte at CV skulle være ny sportsdirektør tænkte jeg.. Endelig, dette er den bedste nyhed som BIF fan, og jeg har IKKE ændret min holdning til det. Jeg er enig i det meste af det I deler herinde, på nær at vi skal ud og bruge en masse penge, lad os nu lære af de fejl der er begået. Jeg er ikke særlig tålmodig, men bliver sgu nødt til at leve med det, og ja, måske ryger vi ud på røv og albuer af CL, og hvad så... Jeg er nu ret sikker på at Niels nok skal sætte et godt hold og en god taktik op og at vi præsterer fint, måske kun EL. Se om 2-4 år, så er vi igen den fedeste klub herhjemme (det er vi nu allerede) men så den mest vindende...

  God sæson til alle, jeg glæder mig som et lille barn.. Og... FCM tabte i går, er det ikke en fed start ??
  5 enige · 3 god kommentar
   
  • @jeffchr så fryd for FCM og det jo helt uforståelig de taber, de har jo både købt Dalsgaard og brasilianske spillere samt ny træner.
   Helt vildt mærkeligt det ikke hjælper og bare købe og købe, man skulle næsten tro at sådan noget som relationer imellem spillere, faktisk er vigtigere end bedre evner.

   Tager mange gange et års tid at blive spillet ind på et hold, og før høster man ikke frugterne af et nyt køb, især på de vigtige pladser i midten af banen.
   1 enig

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

BRØNDBY IF DANSKE MESTRE 2020/2021