CV
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

CV: Vi har et solidt kendskab til Jesper Sørensen

 
Fodbolddirektør i Brøndby IF, Carsten V. Jensen, sætter ord på ansættelsen af Jesper Sørensen som ny cheftræner i klubben.

  • CV
  • Nanna Møller Karlsen
   2. januar 2023 - Klokken 09:07
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  2. januar 2023 - Klokken 09:07

Brøndby IF har mandag morgen sat navn på klubbens nye cheftræner. Det bliver Jesper Sørensen, som tidligere har været assistenttræner i klubben. Sørensen kommer til klubben fra et job som U/21-landstræner, og har skrevet under på en kontrakt til sommeren 2025 med Brøndby IF.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen sætter til klubbens hjemmeside ord på valget af den nye cheftræner:

- Vi er meget glade for, at vi i dag kan præsentere Jesper Sørensen som ny cheftræner i Brøndby IF, og vi vil i samme moment gerne takke DBU for en konstruktiv dialog i den forbindelse. Vi har et solidt kendskab til Jesper gennem hans indsats i Brøndby IF fra 2019 og frem til udgangen af 2021, hvor han jo blandt andet gav sit store bidrag til, at vi i sommeren 2021 kunne fejre mesterskabet. Jesper er efterhånden en erfaren herre i dansk fodbold, og han har en yderst kompetent og faglig stærk tilgang til trænergerningen. Sammen med det øvrige trænerteam skal Jesper løfte os sportsligt over de kommende sæsoner og på den korte bane gøre alt for, at Brøndby IF spiller sig ind i top-6 og forårets Mesterskabsspil, siger han til brondby.com.

- Ambitionen er at være en fast bestanddel af toppen i dansk fodbold og at konkurrere om mesterskaber og europæiske gruppespil. Fremadrettet vil vi udvikle de sportslige budgetter, men fokus er samtidig fortsat på at få integreret endnu flere unge spillere, som kommer igennem Brøndby Masterclass, hvilket Jesper har stor erfaring med.

- Vi har haft et meget kvalificeret felt af kandidater til jobbet og været bredt omkring både indenlands og udenlands. Vi har været forbi flere runder med de stærkeste af kandidaterne, så det har været i skarp konkurrence, at valget er faldet på Jesper. Jesper er som sagt først og fremmest en faglig dygtig og kompetent trænerkapacitet, og ligeledes har det haft vægt, at Jesper kender ligaen indgående og ikke mindst qua sin historik i klubben kender til hverdagen og kravene i Brøndby IF. Derfor er vi glade for, at vi i dag kan byde Jesper velkommen tilbage til Brøndby IF, og vi glæder os alle til samarbejdet.

Brøndby IF har indkaldt til pressemøde klokken 12.00, hvor 3point.dk naturligvis vil være til stede og dække det.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • mp80
 • mp80   2. januar 2023   

 • Pak nu sammen CV du burde være fyret sammen med NF, det er ikke en opgradering med JS og Retov
  3 enige

 • Joblar
 • Joblar   2. januar 2023   

 • tænk at have brugt 2 måneder på at finde frem til JS, som forlængede sin aftale med DBU i starten af december, her tænker jeg ikke JS var et emne i Brøndby, det virker som om der er gået noget helt galt i ansættelsesprocessen, skuffende at CV ikke har mere at byde på til den gage han hiver hjem i Brøndby.
  5 enige

 • Det.Er.Jo.Ikke.Pres.Fodbold.

  CV, hvor er retningen i Brøndby? Der er brug for et nyt projekt, der kan skyde lidt energi og begejstring ind i klubben. Og så kommer man op med mere af det samme efter to måneders rekrutteringsfase. Øv.
  6 enige

---

 • Godt valg - velkommen til igen.
  Det viser, at linjen med også at satse på at bringe unge talenter frem, bibeholdes. Og ingen tvivl herfra om, at han er en dygtig træner. Har han vist som assistent.
  Til alle de negative, mon ikke jeres kommentarer er omtrent de samme, som da NF blev ansat? Og han gik da fra klubben som værende en af de klart bedre trænere gennem tiderne. Både med et mesterskab, men også med evnen til at bringe de unge frem, hvilket giver mulighed for de økonomisk livsnødvendige spillersalg. Jobbe og Frendrup rigtig gode eksempler.
  6 enige · 5 god kommentar
   
  • @1964ihjertet JS er en dygtig træner. Det var NF også. Men vi mistede fuldstændig vores spillemæssige identitet under NFs pragmatiske stil. Det her var chancen for at sætte en retning og skabe et nyt projekt med offensiv, aggressiv presfodbold der kunne få tribunerne med og udnytte synergien med spillestilen i Masterclass. Derfor skuffelsen.
   3 enige

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @1964ihjertet du kan ikke vise noget som assistent der er du kun sparringspartner , som cheftræner har han vist nul og niks , så hvordan du kan bedømme ham som en dygtig træner er mig en gåde.
   1 god kommentar
   
  • Mathat
  • Mathat   2. januar 2023   

  • @1964ihjertet det handler ikke om JS. Han kan vise sig at være god. Det handler om at CV gang på gang melder noget ud som højere hylder og ikke leverer. så selvom JS viser sig at være god så er det satset og ikke i tråd med udmeldingerne

 • Ruddi
 • Ruddi   2. januar 2023   

 • cv bøder her for jba s udtagelse om en stor presentation,der fik alle til at tro,nu kommer der et stort navn,efter både at være skuffet og overrasket,er det måske ikke så dumt med js da han kender det hele,og med meget få kampe inden slutspillet,er det måske dumt og starte helt forfra igen,
  2 enige
   
  • Mathat
  • Mathat   2. januar 2023   

  • @Ruddi cv bøder for det cv selv gør.

 • Dygtigt arbejde af CV. Sørensen er den rigtige mand på rette tid og sted
  1 enig · 1 god kommentar

---

 • Jeg er overrasket og lidt - Ok nu tager jeg ja-hatten på. Men det kan jo være at nogle af de større navne faktisk ikke var overbevisende i deres lyst/kompetencer til at arbejde med unge spillere, og give dem chancen. Vi ved jo ikke, hvor meget, det har fyldt contra mere tydelig spillestil og presspil.

  En ansættelse er altid en vægtning af flere ønsker.

  @nanna- Vil du spørge CV om det?
  2 enige · 6 god kommentar

 • Stop nu tuderiet og bak op om klubben, træneren og spillerne. Det er satme snart for stramt med alt det tuderi, lige meget hvad klubben gør.
  4 enige · 1 god kommentar

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    2. januar 2023   

 • Valget af JS kan vise sig at blive rigtig godt, men processen siden NF stoppede i November er et selvmål af Brøndby's ledelse og bestyrelse.

  Man har brugt meget krudt på at fremhæve at GFH ikke blot kom med en masse penge, men også med dyb ekspertise og et stort internationalt netværk, som ville sætte nye standarder i Brøndby. Jan Beck og CV har selv pustet forventningerne op ved at antyde en grundig international scouting efter den helt rigtige nye træner og det har taget langt tid. Øjensynligt også længere end planlagt, da JBA - helt unødvendigt - offentligt sagde at han forventede en ny træner på plads før nytår. Det blev så lige efter, men den slags små detaljer skaber et billede af at man ikke har haft styr på processen.

  Det kan sagtens være at Jesper Sørensen hele vejen igennem har været førstevalget og at andre omstændigheder har gjort at han eller Brøndby ikke kunne trykke på ja-knappen tidligere, men det er en skidt process, fordi den skaber et billede af at der måske var andre førstevalg, som trak sig sent i processen og at man så først derefter gik efter JS i 11. time. Det er bare super irriterende for en ny træner at skulle starte med den mistanke hængende i luften. Uanset om den er sand eller ej.

  Nu glæder jeg mig til at se JS i arbejdstøjet for jeg føler - som mange fans, ledere og spillere nok også gør - at materialet i truppen faktisk er til langt mere end vi har præsteret siden sommerferien. Det bliver også spændende at se hvem der bliver asssitent(er).

  Samtidig glæder jeg mig også til at se GFH bringe det netværk i spil, som de angiveligt har adgang til, så vi kan tiltrække nogle markante spillere, der kan bidrage fra dag 1. Truppen trænger til noget energi udefra og til at blive trimmet, så der ikke er for mange spillere, som reelt er uden udsigt til spilletid. Der er mange fede typer, som jeg under at få success et andet sted, da det ser lidt håbløst ud i Brøndby.

  På salgssiden bliver det især spændende om der kommer bud på Slimane og Maxsø. Sidstnævnte har været en gave til Brøndby, men hvis hans ønske er at komme til udlandet igen for et sidste eventyr, så skal han klubben ikke stå i vejen for det, især ikke med tanke på at hans kontrakt udløber til sommer.

  Princippet om at vi ikke skal købe Norske spillere er desværre blevet lidt ødelagt af Ohi, som har været virkelig god og en super fed type at have i truppen. Måske skal vi bare ikke købe dem direkte fra Viking? :-)
  1 god kommentar
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     2. januar 2023   

  • @del Piero, Rosted kom heller ikke direkte fra Viking, så jeg tror bare, at vi har været heldige med Ohi.

---

 • Det ser ud som om der ikke sker noget spændende og godt for Brøndby på træner posten
  Vi træder vande med denne nye nf 2,0 min bare røv

 • Bum bum. Lidt kedeligt valg, men nu er han her, og der vil altid være et punkter hvor træneren ikke har alle de kompetencer vi efterspørger( (presspil, dygtig, dygtig taktiker, kommunikator, kan give skideballe/opmuntre, og bruge alle de unger fra MC etcetera.

  Der er mange dygtige trænere i DK og jeg er stor fan af JS og hans betydning for vores mesterskab.

  Jeg er i tvivl om han kan praktisere den måde vi gerne vil spille på.

  Nu er han her, og stort velkommen.

  Tiden vil vise om han er/ var det rette valg
  1 enig

 • En af drengene skrev lige optil nytår at det blev JS der skulle være ny træner og min første reaktion var, at det kunne simpelthen ikke passe at det skulle være JS. Men nu er det så JS som er her og jeg er enig i at han er dygtig på det taktiske område, han er endnu ikke lykkes som chef træner, i hverken Silkeborg, Fredericia eller DBU (men DBU ville forlænge med ham, så noget må han jo kunne). Så efter at have haft informationen omkring JS i nogle dage, så har jeg nok affundet mig med at det var det bedst i forhold til klubbens strategi på andre områder.

  Jeg håber så bare at vi evt. give Retov lov til at tage et job et andet sted sådan at vi kan få nogle friske øjne og kompetencer ind på vores assistent post.

  Noget helt andet er så at jeg virkelig gerne så at vi kom tilbage til at være i samme form som vi var under Zorninger, som jeg husker det så havde vi også meget få skader (ved ikke om det er rigtigt), min tese er bare at jo bedre fysisk form man er i jo mindre er risikoen for at få skader!

  Nå men jeg er faktisk spændt på hvad der nu kommer til at ske i vores transfer vindue, jeg tænker at JS og CV må sætte sig ned og vurdere hvilke spiller der kan bruges og hvem der må videre i systemet.

  Og godt nytår til jer alle sammen!
  1 enig
   
  • @magnuto
   Din tese mht skader er forkert - det er langt mere kompliceret end det.
   Tværtimod sled Zorninger spillerne op, og der kostede mesterskabet. Der var udsolgt med omkring 5 kæmpe igen, især i angrebet.

   BIF har dog forbedret sig væsentligt siden omkring da Zorninger startede, men jeg tror at det skyldes at man generelt tog videnskaben omkring det mere seriøst (er der en der kan bekræfte?). Det krævede i hvert ikke den store uddannelse indenfor statistik for at se at den var helt gal i BIF i en længere periode - især mht knæskader.

  Se 1 flere kommentarer

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder