Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

CV: Vi vil være en skandinavisk magtfaktor

 
Brøndby IF har pr dags dato indgået et ejerskabsskifte til GFH, Global Football Holdings. De vil indtræde som majoritetsaktionær i Brøndby IF. Jan Bech beholder stillingen som bestyrelsesformand og bliver efter i dag den næststørste aktionær i klubben. Fodbolddirektør i Brøndby IF, Carsten Vagn Jensen har til Brøndby.com også givet sit besyv med i forhold til dagens udmelding.

    • Patrick Jensen
      28. oktober 2022 - Klokken 14:29
  • Patrick Jensen
  • Patrick Jensen
    28. oktober 2022 - Klokken 14:29

Brøndby IF har i dag meldt ud, at klubben har overgivet aktiemajoriteten til GFH, Global Football Holdings. Fodbolddirektør i Brøndby IF, Carsten Vagn Jensen har til Brøndby.com udtalt: 

- Det er et markant gearskifte, vi gør her i forhold til at kunne udvikle vores klub til næste niveau med et erklæret mål om at kunne række ud efter mesterskaber og europæiske gruppespil sæson efter sæson. Vi vil være en skandinavisk magtfaktor.

-  Vi har siden sommeren 2019 eksekveret vores sportslige strategi med udgangspunkt i at få økonomisk balance i forretningen, genfinde Brøndby IF DNA’et i trup-sammensætningen mellem Masterclass-talenter og performance-spillere. Dette med bevidstheden om, at der ville forekomme udsving i resultater og placeringer på vejen, men med et klart sigte på at udvikle en solid og velfungerende, men stadig ambitiøs fodboldklub, og dermed være forberedte på det tidspunkt, hvor vi sammen med den rigtige partner ville kunne tilføre de nødvendige ressourcer og sætte tempo på udviklingen af vores klub. 

- Her står vi nu, og med de ressourcer, der bliver tilført i form af økonomi og know-how, har vi nu muligheden for at løfte det sportslige område i Brøndby IF til næste niveau. Vi skal naturligvis tage afsæt i det bestående, og det fundament der allerede er lagt igennem de seneste år. Det gælder faciliter, stab, trup og Masterclass, og vi vil således styrke, investere og søge udvikling i hele den sportslige sektor med sigte på at spille med om mesterskaber og række ud efter gruppespil hver sæson. 

- Jeg ser meget frem til samarbejdet med Scott og hans team. Jeg har haft fornøjelsen af at mødes og tale med Scott nogle gange efterhånden. Udover at være meget respektfuld omkring vores måde at drive Brøndby IF på, så kommer Scott og hans folk med en stor faglig kapacitet og et stort internationalt netværk. Vi skal ikke revolutionere Brøndby IF, og vi skal heller ikke kopiere andres modeller. Vi skal derimod tage godt vare på den mulighed, vi nu har fået for at udvikle og fortsat drive Brøndby IF fremad, med udgangspunkt i hvad der giver størst mulig værdi for klubben og fællesskabet. 

Der vil komme løbende artikler om dagens udmelding på 3point.dk 





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • mp80
  • mp80   28. october 2022   

  • Kunne man ikke forestille sig talenter fra Brøndby prøves af i nogle af de andre klubber, som er i det nye fællesskab? Man kunne vel også forestille sig, at talenter fra fx CP kunne komme til Brøndby før den står på PL?

    Ser mange gode muligheder i dette samarbejde, læg dertil at Scott indtil for nylig har stået i spidsen for at finde talenter til Chelsea. Spillerrekruttering er et område som virkelig har haltet, det tror jeg man får langt bedre styr på nu.
    6 enige · 2 god kommentar

  • Sunderland
  • Sunderland
    Top debattør
      28. october 2022   

  • Vi vil se øgede indtægter på merchandise og sponsorer. Vi vil hente spillere på minimum niveau med sidste transfervindue: Wass, Vallys og Ohi. Langt langt om længe vil vi blive styrket for hvert transfervindue. Men penge gør det ikke alene, know how vil b.la. komme fra Chelsea i at hente de største talenter i Skandinavien til klubben. Det nogle dygtige folk med lange investeringer. Crystal Palace har de været medejer af siden 2011, Augsburg 2013....
    7 enige · 1 god kommentar

  • Saesonkort
  • Saesonkort
    Betalende bruger
    Top kommentator
    Top enige
      28. october 2022   

  • Der er ingen tvivl om, at Carsten Vagn skal alvorligt til eksamen nu. Scott McLachlan vil helt sikkert forvente at se en strategi i sammenhæng og med KPI’er som afspejler retning og forventning til værdiskabelsen i den sportslige sektor.

    Nu stopper hans bavl med (4+4+1)/3 = 3 succesfulde år. Og outputtet af MasterClass måles i spilleminutter alene.

    Jeg ser et spændende og fremadskuende ejerskab af Brøndby og vil i den forbindelse anbefale alle småaktionærer IKKE at sælge.
    4 enige

---

  • Zer
  • Zer   28. october 2022   

  • Fodbold i dag er økonomi økonomi og økonomi hvis vi skal være med er det for mig at se den eneste rigtige løsning hvis vi ikke skal se alle andre klubber løber med de bedste spiller. Vi ser allerede i dag at gode spiller fravælge BIF og ikke som i de gode gamle dage da alle ville/ønskede at spiller for os. Tro på fremtiden
    3 enige · 1 god kommentar

  • Positivt der endelig er kommet en afklaring.
    Som andre også nævner, er økonomi alt hvis vi vil lege med om mesterskabet, og ud og spille europæisk, så håber det her er starten på at Brøndby endelig er på vej tilbage hvor vi hører hjemme i toppen af dansk fodbold.
    Nu hvor vi har nogen andre økonomiske muskler, og lege med kommer CV virkelig til eksamen til sommer. Er til gengæld meget i tvivl om han kommer til og bestå ??
    For mig personligt, er dette en glædelig nyhed, så vil ønske alle en rigtig god weekend
    Forza BIF
    2 enige

  • Jensen
  • Jensen
    Betalende bruger
      28. october 2022   

  • Jeg glæder mig til at se dette gearskifte og spillere fra en højere hylde.
    Men jeg tror ikke på, at det sker allerede fra vinterens vindue. BIF skal have lagt en fast strategi for spillestil og spillerindkøb, inden vi for alvor bør bruge løs af de nye millioner.
    Men hvis de rupper neglene , kan det måske nås. Der er trods alt 3 måneders pause.
    Det ville dog nok være mest for fornuftigt, at gennemgå hele klubben før, analysere det hele og lægge en plan, inden man jogger sømmet i bund.
    Som en der har været fan siden de glade 90’erne og ikke opvokset på Vestegnen, er Brøndby for mig, en magtfaktor i dansk fodbold, det henter de bedste spillere og tromler al modstand. Og det kræver bare mange penge, i dagens fodbold.

---




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder