Per Nielsen
Foto: 3point.dk ©
VIDEO

Da Brøndby vandt mesterskabt for 15 år siden

 
Der er gået 15 år siden Brøndby IF vandt det danske mesterskab. Dengang kunne Per Nielsen løfte pokalen efter en sejr over FCN.

  • Per Nielsen
  • 3point.dk
   20. juni 2020 - Klokken 07:31
 • 3point.dk
 • 3point.dk
  20. juni 2020 - Klokken 07:31

15 år. Så lang tid siden er det at Brøndby sidst vandt DM. Efter en 2-0-sejr over FCN på hjemmebane kunne de blå/gule lade sig hylde, og det blev Michael Laudrups mesterværk i sin tid som Brøndby-træner. The Double, en række storsejre og flot fodbold.

Se et længere sammendrag fra den dag her, hvor Per Nielsen løftede trofæet:


Medie af: NENT

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    20. juni 2020   

 • Jeg kan huske, at jeg sagde til mine FCK bekendte dagen efter mesterskabet: “Der kommer til at gå mange år inden I kommer til fadet med det hold vi har”. Og det har runget i mit hoved lige siden.
  2 enige

 • Kæft hvor var det ærgerligt vi ikke landede et CL gruppespil med Laudrup. Jeg tror det kunne have ændret meget
   
  • @Marc Johnson Måske. Mit største problem i dag er at jeg ikke er klog nok til at forstå den spare strategi der skal bringe os tilbage i top 1-2. Det virker udsigtsløst. Vi har lige nu fortsat underskud, selvom vi har solgt alle vores klassespillere. Far Jan virker stålsat i forhold til at der lukket ned for nye investeringer i holdet. MC babyerne skal a la FCN bære os igennem. Fint nok, men problemet er vi er BIF, ikke FCN eller LFC. Fans, sponsorer og selv modstanderne forlanger et stærkt BIF. I 1991 kunne man godt have 70% MC babyer og 30% klassespillere og så vinde DM, spille Champ L kval osv. Det kan du ikke anno 2020. Desværre. Men måske vi atter skal ned og snuse til nedrykning før JBA forstår, at han er nødt til at investere i holdet - forhåbentlig sammen med en ny med-ejer/e med fodboldforstand..
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     21. juni 2020   

  • @Kristianbs - jeg tror ikke, at den langsigtede plan er, at spare sig til tops. Jeg tror derimod af vi starter med at trippe fedtet af klubben, inden man forsøger at skaffe nye investorer. Det bør, alt andet lige, være nemmere at skaffe penge udefra, hvis man kan vise, at man er i nogenlunde balance. Og derfratror jeg, vi begynder at investere i spillere igen. Der er desværre ikke noget *quick fix* på vores nuværende situation.
   1 enig
   
  • @Jensen Meget enig i dette indlæg. Jeg tror ikke nødvendigvis vi skal spare så meget på længere sigt. Det vi skal forbedre, er spillersalgene. Det er der, vi har haltet mest. En lang række af klassespillere har forladt os uden ordentligt kompensation. Pukki, Phiri, Stryger, Wass, for bare at nævne nogle. Og dertil kommer andre vi kunne have beholdt, f.eks. Mads Juel og andre vi kunne have fået mere for, f eks. Durmisi. Men jeg tror der er håb forude med CV ved roret.
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Jensen Og ikke mindst Mukhtar, forresten. Ham kunne vi nok have solgt til det tredobbelte end hvad vi gjorde, hvis vi havde solgt ham i sommeren 18. Så havde der også været penge til at købe en anden klassespiller som erstatning. Det er det købmandskab som de kan i FC-klubberne, hvor vi har været bagud i mange år. Se f.eks på Sørloth, som blev solgt, men FCM blev mestre alligevel det år.
   1 enig
   
  • @Kristianbs jeg er ret enig med Jensen. Og jeg håber det virkelig også. Vi er nødt til at få nye investorer ind der kan bryde Jans magtmonopol. Vi kommer aldrig videre når vores leder er så meget fan, at han ikke evner at tænke langsigtet og klart.
   2 enige
   
  • @Christian Brøndbyman FCM har den klare fordel at de kan rekruttere fra deres akademi. Vi har indtil fornyelse ikke stolet tilstrækkeligt på vores akademi til at gøre dette. Jeg tvivler ærligt talt også på at vi kunne have fundet en afløser for Hany 2018. Han var outstanding
   
  • @Marc Johnson ja han var superligaens bedste de første 2 år han var her, men jeg mener stadig han skulle have været solgt da han peakede (han faldt i øvrigt i niveau bagefter, så tabet ville ikke have været så stort). Så var det jo klubbens opgave at have en afløser klar, og der har vi været bagud i nogle år i forhold til både FCM, som du skriver, men også FCK. Jan Bech udtalte sommeren 18 at vi skulle smede mens jernet var varmt. Han snakkede om køb dengang, men det må også gælde for salg. Der har klubben/ledelsen ikke opført sig særlig fornuftigt, men jeg tror på bedre tider. Jeg tvivler på CV ville have begået den fejl vi gjorde med Mukhtar, og mange andre.
   
  • @Marc Johnson Jensen har ret ja. Jeg har bare ikke tillid til JBA, det er mit problem.
   1 enig · 1 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER