Danial Riaz
Foto: Adam Møller Karlsen ©
VIDEO

Danial Riaz: Det var et drømmemål

 
Danial Riaz scorede lørdag eftermiddag sit første mål for Brøndby IF U/17 og det var et regulært drømmemål, siger han.

  • Danial Riaz
  • Nanna Møller Karlsen
   20. november 2022 - Klokken 15:00
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  20. november 2022 - Klokken 15:00

Brøndby IF U/17 spillede lørdag eftermiddag 2-2 mod Silkeborg IF. Brøndbys udlignende mål blev scoret af Danial Riaz, der fik sin første start og målet var også hans første på U/17-niveau.

Efter kampen talte 3point.dk med målscorer Riaz, som så mange positive ting i præstationen, men som ærgrede sig over at det ikke blev til en sejr.

- Det var en meget intens kamp. Der var mange gode ting fra begge hold og det var en lige kamp med chancer i begge ender, siger midtbanespilleren til 3point.dk.

- Jeg synes, vi havde chancerne til at vinde kampen. Vi havde et par stykker i både første og anden halvleg, som vi skulle sparke ind. Vi var gode på bolden og gode i presset, især i første halvleg. Det var de to ting, der fungerede bedst for os i dag.

Han glæder sig over at have scoret sit første mål på U/17-niveau i en kamp, som også var den første, hvor han startede inde:

- Det var skønt. Det var et drømmemål. Det gik meget stærkt. Jeg scorede til 2-2 og så var det bare at hente bolden, op på midten og i gang igen.

- Det betyder helt klart meget. Jeg fik chancen fra start og det betyder utrolig meget for mig at vise, at jeg kan spille med på dette niveau. Det er stort for mig.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Sådan Riaz..... kæmp for spilletid det skal nok komme
  1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder