Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Daniel Agger har forberedt Steven Gerrard på stemningen på Brøndby Stadion

 
Daniel Agger har varslet sin ven og tidligere holdkammerat i Liverpool, Steven Gerrard, om den kulisse der venter dem på Brøndby Stadion torsdag aften.

  • Nanna Møller Karlsen
   3. november 2021 - Klokken 11:20
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  3. november 2021 - Klokken 11:20

Rangers FC holdt onsdag formiddag virtuelt pressemøde forud for torsdagens Europa League-kamp mod Brøndby IF. Rangers-manager Steven Gerrard er opmærksom på, at kulissen i Brøndby bliver speciel. Det har hans ven og tidligere holdkammerat, Daniel Agger, fortalt ham:

- Vi skal være opmærksomme på, at det bliver nogle anderledes omgivelser. Det bliver et fuldt stadion. Jeg har talt med Daniel Agger om Brøndbys fans, hvor livlige de kommer til at være og hvor meget på de vil være til denne kamp. Det bliver en tricky kamp set fra det perspektiv, sagde Gerrard på pressemødet.

- Brøndby er i en position, hvor de skal vinde. Set ud fra deres position og resultatet på Ibrox. De har nærmest ikke noget at tabe. Jeg tror de vil gå efter det og være aggressive, så der er mange ting, vi skal tage med i vores forberedelse og planlægning. Vi skal sikre, at vi er klar på hvad end de kommer med. Det bliver en hård kamp. Udekampe i Europa League er altid en stor udfordring. Men vi mødte dem for et par uger siden, så vi kender dem godt. Vi har gjort vores hjemmearbejde godt og vi går forberedte og klar ind til kampen.

Siden kampen i Glasgow for to uger siden, har Brøndby hentet bedre resultater i den hjemlige turnering, hvor det senest er blevet til sejre over FC København og Viborg. Det har Steven Gerrard også bemærket.

- Vi har set dem lave en stor forbedring i den hjemlige liga. De har fået bedre resultater og kravler op i tabellen. Det skaber selvtillid og tro på tingene. Man prøver at sætte sig i deres sted og hvad de tænker. Hvad betyder denne kamp for dem og hvordan vil deres træner gribe det an? 

- De er i en must-win situation, så vi forventer den bedste og mest aggressive version af Brøndby. Der bliver fuldt hus på stadion. Hvis Daniel Agger fortæller mig sandheden, er det en af de bedste atmosfærer i verden. Vi skal være klar på en spændende udfordring, slutter Rangers-manageren.

Brøndby IF ligger sidst i Europa Leagues gruppe A med et enkelt point inden torsdagens møde med Rangers, som har tre point.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    3. november 2021   

 • Helvede i nord!
  2 enige

 • JJOLSEN
 • JJOLSEN
  Betalende bruger
    3. november 2021   

 • Stemningen på Brøndby Stadion kan ikke beskrives den skal opleves. De vil få en oplevelse De sent vil glemme.

 • Ivanow
 • Ivanow   3. november 2021   

 • Fantastisk overskrift når man tænker over det
  1 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER