Fodbold live resultater
Brøndby Stadion, arkiv
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Debat: Vinterrengøring i truppen - de kan forsvinde

 
Da de første nytårsraketter blev fyret af, og 2021 blev til 2022 var det også ensbetydende med vinterens transfervindue blev slået op på vid gab. Det betyder muligheden for at justere på trupperne rundt omkring i fodboldverdenen, inklusiv på den københavnske vestegn, hvor forventningen hos flere blågule fodboldfans er at sportsdirektør Carsten V. Jensen skal på markedet. Det gælder både for til- og afgange. I denne artikel analyserer vi truppen, og giver et bud på mulige afgange. Giv dit besyv med i kommentarfeltet.

  • Brøndby Stadion, arkiv
  • Kasper Pedersbæk
   5. januar 2022 - Klokken 05:10
 • Kasper Pedersbæk
 • Kasper Pedersbæk
  5. januar 2022 - Klokken 05:10

29 mand står i skrivende stund noteret under førsteholdstruppen på Brondby.com - 29 mand til et forår der kun byder på kampe i Superligaen efter exit fra både pokalturneringen samt Europa League. Det betyder alt andet lige en oprydning i truppen, hvor der kan ske afgang - både på permanent basis og på lejeaftaler. 3point.dk har analyseret trupsammensætningen, og giver her et bud på de mulige afgange.

Keepere

I keepergruppen har man en perfekt sammensætning. Mads Hermansen står som det ubeskridte førstevalg mellem stængerne, og med Thomas Mikkelsen som rutineret backup synes sammensætningen ideel, når man kan tilføje Ægidius som den næste i arverækkefølgen.

Mulige afgange: Ingen

Stoppere

I gruppen af stoppere skal der ryddes op. I skrivende stund står Brøndby med for mange spillere til pladsen. Den yderste plads på vippen antages at tilhøre Anton Skipper - den egenudviklede stopper har med stærkt begrænset spilletid et bjerg at bestige for at komme i betragtning til spilletid. Mange spillere står foran ham i køen. Må forventes oplagt som kandidat til at forlade klubben i vinterpausen, en fremtid i gult og blåt synes ikke aktuel. Det efterlader Brøndby med 5 stoppere, hvor det ubekendte kort er Rasmus Wikström - som endnu har minutter til gode på banen. Må stadig forventes aktuel for fremtiden. En transfer af anfører Andreas Maxsø er det store spørgsmålstegn. Forlader han klubben midt i sæsonen?

Mulige afgange: Skipper, Maxsø

Wingbacker

Brøndbys smertesbørn. Wingbackerne. En afgang der er tæt på hakket i granit er Jens Martin Gammelbys. Det er grænsende til umuligt at se den tidligere Silkeborg-back have en fremtid på Vestegnen. Et forløb der aldrig har budt på den store kontinuitet, en udlejning og manglende stabilitet betyder et forventet exit i vinterpausen.

Til venstresiden må det forventes Riveros står som ubetinget førstevalg - endda efter en fuld opstart efter vinterpausen. En ubekendt faktor er nærmest glemte Peter Bjur, som efter en langvarig skade forventes retur på banen, og i spil til aflastning af Riveros i venstresiden. Til højre efterlader det så Mensah i kamp med Bruus om spilletiden. En exit af nogle af de to spillere anses som usandsynligt, medmindre der skulle dumpe et umodståeligt bud ind på CVs bord.

Mulige afgange: Jens Martin Gammelby

Midtbanen

Den dyrtindkøbte Tobias Børkeeiet står ved en skillevej. Talentet har stået i stampe, og med udsigt til et forår uden pokal- og europaturneringer efterlader det antageligt ikke mange muligheder for spilletid til nordmanden. For foran ham i køen står en nøglespiller som Radosevic, ligesom Frendrup er foran nordmanden til rollen som defensivt bolværk foran forsvaret. Børkeeiet skal ud og have luft under vingerne, bliver det på leje eller permanent transfer? Afhænger måske af hvad der er af interesse.

Derudover står Andreas Pyndt på listen over sandsynlige afgange. 82 minutters spilletid fordelt over tre kampe er det blevet til, og siden slutningen af august er det kun blevet til 31 minutters spilletid i pokalkampen mod Allerød.

I spil til de centrale pladser vil det, uden tilgange, stadig efterlade Brøndby med Radosevic, Frendrup, Slimane, Cappis, Greve.

Mulige afgange: Tobias Børkeeiet, Andreas Pyndt

Angrebet

I den forreste kæde kan der ske ting og sager på afgangsfronten. Fra vigtig indskifter i mesterskabssæsonen til decimeret minoritets spiller med få minutter i bagagen og uden optimale arbejdsvilkår. Pavlovics rolle hos Brøndby er svundet markant ind, og i efteråret har det lignet et bevidst taktisk fravalg af serberen fra Niels Frederiksens side af. Fortsætter fremtiden i Brøndby for den fysisk stærke serber? Synes ikke sandsynligt.

Fallenius skal ud og have spilletid. Med det begyndende gennembrud af Divkovic på banen ser den unge svensker ud til at være røget ned i hakkeordenen. Hvorvidt det bliver til en permanent afgang eller leje må afgøres af med hvilke briller Brøndby ser Fallenius. Skønner man talentet stadig har en fremtid er det afsted på leje forat få erfaring og minutter i benene.

Et bud på afgang skal også findes hos enten Singh eller Salech. Dog ikke på permanent afgange, men på lejeophold for at få spilletid og erfaring.

Mulige afgange: Pavlovic, Fallenius, Singh, Salech

Hvem tænker du har en fremtid i klubben, og ikke mindst - hvem tænker du ikke har en fremtid i klubben? Giv dit besyv med i kommentarfeltet nedenfor.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Jan G
 • Jan G
  Betalende bruger
    5. januar 2022   


 • Jan G
 • Jan G
  Betalende bruger
    5. januar 2022   

 • Jeg har læst at der skulle være interesse for Tobias Børkeeiet Fra Rosenborg og Bodø/Glimt. Så der må da meget gerne komme en lille bud krig der.
  1 enig

 • Lidt underligt Kasper slet ikke går ind i hele Mikael Uhre situationen som kan være en katalysator på så mange ting, efter at vores spillestil og formation jo er sat så meget op på at vi ikke har/havde hurtige midterforsvars spillere, gode på bolden midtbane spillere, og er gode/farlige i omstillingerne pga. Uhre.

  Mister vi Andreas Maxsø og Mikael Uhre vil det jo skabe en butterfly effekt igennem hele holdet, eller sagt på en anden måde, så vil det jo være ulogisk at udleje så mange spillere siden det jo vil hæmme Niels Frederiksen valg på hvilken profil som holdet skal have efter. Så at beholde alle spillere vil give meget mere mening siden det jo vil give Niels Frederiksen mange forskellige muligheder med spillere han kender, frem for at skulle spille to nye profiler ind, imens vi håber på at de kan træde til med det samme og har de samme egenskaber som Mikael Uhre og Andreas Maxsø.

  Hvis vi tager Mikael Uhre og Andreas Maxsø ud af truppen og ingen nye spillere ind, så kan jeg godt se at vi ændre spillestil.

  3-4-1-2 -
  _______________________Mads Hermansen
  ________Anton Skipper - Henrik Heggheim - Kevin Tsiembe
  Andreas Bruus - Morten Frendrup - Josip Radosevic - Blas Riveros
  _________________________Anis Slimane
  __________________Marko Divkovic - Simon Hedlund

  4-3-3 -
  ________________________Mads Hermansen
  Andreas Bruus - Henrik Heggheim - Kevin Tsiembe - Blas Riveros
  _________Morten Frendrup - Josip Radosevic - Anis Slimane
  __________Marko Divkovic- Yousef Salech - Simon Hedlund

  4-4-2 (Diamant)
  _________________________Mads Hermansen
  Andreas Bruus - Henrik Heggheim - Kevin Tsiembe - Blas Riveros
  ________________________Josip Radosevic
  _______________Morten Frendrup - Christian Cappis
  _________________________Anis Slimane
  _________________Marko Divkovic - Simon Hedlund

  Jeg håber på at vi kan bruge foråret på at finde vores nye hold profil og så bygge holdet op omkring det til sommervinduet. Jeg er ikke sikker på at det vil give nogen mening at satse på at Carsten Vagn kan finde to så store profiler til erstatte Mikael Uhre og Andreas Maxsø og kan gå direkte ind på holdet, og det er derfor jeg personligt ikke håber på at vi skal leje alt for mange af vores Brøndby drenge ud, siden det jo naturligt fjerner en mulighed.

  Min liste for spillere som enten skal væk eller lejes ud i vinter vinduet.
  Andrija Pavlovic
  Tobias Børkeeiet (udleje)
  Jens Martin Gammelby
  Sigurd Rosted
  Andreas Pyndt (udleje)

  Alle spillere som jeg personligt ikke kan se kunne give os en kæmpe transfersum eller at de er meget bedre end en yngre spiller på holdet. Desuden har jeg beholdt vores kant spillere så Niels Frederiksen har så mange muligheder som muligt taktisk. Så kan vi jo se til sommer hvilken opstilling/Profil som Niels Frederiksen har valgt, og så satse hundrede procent på det. Men før vi kender taktikken Post Mikael Uhre og Andreas Maxsø så vil jeg gøre så lidt som muligt på transfermarkedet.
  3 enige · 6 god kommentar
   
  • @MLBrøndbyIF - Kan godt lide udtrykket post Uhre og Maxsø. Rigtig meget angreb har været bygget op omkring Uhre. Nærmest de to på tavlen først, og så alle de andre spillere rundt om. Det betyder ændringer, så andre/flere kan Shine post Uhre og Maxsø.
   1 enig
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     5. januar 2022   

  • @MLBrøndbyIF - Jeg er meget enig i din velbegrundede og velformulerede indlægt. Jeg mener nemlig også at en afgang af Uhre og/eller Maxsø kan/bør betyde en formationsændring.
   Jeg er ville dog bytte rundt på Skipper og Rosted. Jeg ville, hvis vi beholder 3-back-kæden bruge Rosted i midten og Heggheim til højre. Og derfor sende Skipper på græs.

  Se 2 flere kommentarer

---

 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    5. januar 2022   

 • Jeg så gerne, at der blev arbejdet på et salg af Rosted. Vi har en del unge stoppere som skal have chancen og jeg synes ikke at Rosted har udviklet sig og han er ikke stærk nok på bolden til NF vil. Rosted har ligeledes kontraktudløb sommer 23 så nu eller til sommer vil være et godt tidspunkt. Jeg ved at både miste Maksø og Rosted ville være hårdt men Rosted er ikke løsning. Jeg tror faktisk hellere ikke at Maksø rejser i det her vindue.
  Selech - synes jeg at CV gjorde klart i podcasten før jul at han og Kvistgaarden ikke skulle nogen steder da de har alderen til at spille med på U19 så de får kampe der.
  2 enige · 2 god kommentar

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    5. januar 2022   

 • Udover Uhre, så mangler det perspektiv, at CV kan blive tvunget til at kapitalisere på de spillere med kontraktudløb i 23 og som samtidig egner sig til den svenske eller norske liga.
  1 enig · 3 god kommentar

 • Philip
 • Philip
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    5. januar 2022   

 • Personligt håber jeg, at vi sælger både Maxsø og Uhre. Den primære årsag hertil er, at skal vi blive bedre end vi er nu, skal der skiftes spillestil og det kommer ikke til, at ske med de to i truppen.

  Udover de to så jeg gerne, at Pavlovic, JMG og TB blev solgt. Der er ingen af de tre der har niveauet og de fylder bare i truppen. Derudover synes jeg vi skal leje Pyndt, Skipper og Kvistgaarden ud til diverse 1. Divisionsklubber og se hvem der skal satses på. Disse salg og udlejninger vil skabe plads til nogen af de unge fra MC. Jeg så gerne, at et par af de store profiler fra u19 kom mere ind omkring holdet. Eksempelvis Marinus, Bertram Kvist og Bakhit.
  9 enige · 6 god kommentar
   
  • KJOE
  • KJOE   5. januar 2022   

  • @Philip
   En mulighed kunne være en klassisk 4-4-2 med kanter. Og som et lidt modigt valg vil jeg foreslå Riveros på venstre kant. Han har fart, gode indlæg og duelstyrke. Og hvis der er en mere defensiv VB bag ham, der kan tage et overlap engang i mellem? Kan måske bringe Bjur i spil som afløser for Blas på midtbanen.

   Hedlund/Greve på højre kant. Divkovic og Slimane på toppen. Og Slimane som den falske 9’er.

   Det er oldschool men en bold op til Slimane, der dækker den af og spiller ud til en kant, der rammer Divkovic på låget eller en 8’er der er kommet i feltet og/eller Slimane der er kommet ind i boksen igen. Det kan altså noget :-)

   Heggheim er oplagt på højre CB men jeg synes hverken Tshiembe eller Rosted har niveauet pt. Til at spille i en 4-back kæde.
   Så der skal hentes til forsvaret, hvis Maxsø forlænger. Jeg kender ikke ham den nye svensker, men hvis han er god nok kan det måske være en løsning.

   Jeg bliver aldrig den store fan af 4-3-3. Jeg ved godt det er den klassiske DBU skole osv. Men det kræver bare nogle spiltyper på kanterne, som vi ikke har.
   3 enige · 3 god kommentar

  Se 7 flere kommentarer
   
  • @Philip:
   Jeg er meget enig. Udover at de to spillere hænger sammen med spillestilen, så må det være et optimalt tidspunkt at kapitalisere på Uhre. Synes der er en stor forskel på at slippe ham for 15-20 mil og 0 kr. Der er ikke den samme transfergevinst at hente på Maxsø, men dog et bedre tidspunkt at miste ham på til vinter ift. sommer (længere opstart).

   Fin pointe med Kvistgaarden. Godt nok kan både ham og Salech spille på u19, men de virker begge klar til seniorbold og tror det vil udvikle dem mere. Plus det vil også give andre en chance på u19 (måske nogle af de skarpe u17 spillere). Salech har så været i BIF i kortere tid, så han kan muligvis have nok udvikling i at blive i træningsmiljøet. Kunne HB Køge ikke bruge nogle dygtige unge på leje? Fremad Amager kunne helt sikkert, men jeg er ikke sikker på det er det rigtige udviklingsmiljø.
   5 enige · 3 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Barca
  • Barca   5. januar 2022   

  • @Philip Meget enig i dine betragtninger. Dog så jeg gerne at vi kunne beholde/forlænge med Maxsø, da han på så mange måder er vigtig for holdet (ikke at Uhre ikke er det!). Hvis Maxsø smutter så ku´ jeg godt tænke mig at vi fik Garteemann!
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Barca
  • Barca   5. januar 2022   

  • @Philip Meget enig i dine betragtninger. Dog så jeg gerne at vi kunne beholde/forlænge med Maxsø, da han på så mange måder er vigtig for holdet (ikke at Uhre ikke er det!). Hvis Maxsø smutter så ku´ jeg godt tænke mig at vi fik Garteemann!

---

 • Jeg vil ærgre mig noget, hvis vi opgiver de to Brøndbydrenge Pyndt og Skipper.

  Vi er i en situation hvor vi mangler boldspillere på midtbanen, og Pyndt kan altså noget Kaiser-agtigt på det punkt. Jeg husker den træningskamp ned FCN sidste forår, hvor han totalt brændte banen af og lavede 2 kasser.

  Skipper har spillet nogle gode kampe for os, inkl i Europa. Jeg frygter lidt at vi laver en ny Mads Juel, hvis han smutter.

  Men klart nok, hvis man vurderer de ikke har niveauet, må de videre i deres karrierer. De har begge passeret de 20.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Christian Brøndbyman
   Rigtigt, men der er bare for mange foran ham pt og med hans alder ville det bedste for ham være at få maks. antal minutter i foråret

  Se 1 flere kommentarer

 • BIFS
 • BIFS   5. januar 2022   

 • Kan rigtigt godt lide MLBrøndbyIFs holdning, med jeg kunne godt tænke mig at man udskifter Anis Slimane, han laver for mange fejl.
  1 enig
   
  • @BIFS
   Anis Slimane mangler rigtigt meget, det er jeg enig med dig i. Jeg synes nogle af hans største mangler er:
   Tempo, Pres intelligens & Aggressivitet i sine indgreb.

   Og desværre under min vurdering er det nogle af de mest vigtige egenskaber som en offensive midtbane spillere skal have. Fx var Hany Mukhtar var fantastisk til alle de ting.

   Én ting som jeg tror han kan være den bedste til er at lave den klassiske DBU trekants småspil på siderne. En anden model må vel være Guardiola modellen, med mange små korte løb og hurtig boldomgang.
   Så måske vil man se ham kunne Brillerer med typer som Singh og Riveros som har meget af det samme tekniske Street fodbold spil i sig også. Så måske en gade fodbold venstre side med en 4-3-3 med Riveros på backen, Anis Slimane i venstre side på midtbanen og Singh på venstre kant?
   - Igen det er derfor jeg håber vi beholder alle indtil vi ved hvem og hvad som kommer til at fungere.

   Heldigvis er jeg ret uintelligent og kender intet til scouting af egenskaber eller andet taktisk vurdering af spillere. Så ikke lyt til mig :D
   
  • @BIFS jeg er faktisk meget enig. Et stort talent, men når det går hurtigt så stiger fejlene. Hertil kommer at han ganske enkelt ikke fysisk er hurtig nok.
   1 enig · 1 god kommentar

 • TB og Pavlo må stå først på listen over ønskede afgange. Begge er løntunge, og har for lang vej ind på holdet. En skipper bør også søge nye græsgange, selvom det ærgre mig at han aldrig brød igennem.

  I foråret så jeg meget gerne at Kvistgaarden samt Singh får minutter. Begge har talentet, og især Singh vil være en kreativ tilføjelse til offensiven som vi mangler efter afgangen af Jobbe.

  Vi mangler store salgsemner, så lad os få Kvisten og Singh implementeret
  2 enige

---

 • Keepere: Enig


  Stoppere: Enig.

  Skipper må sejle videre. Han fylder snart 22 - så der er jo masser at bygge på, men det bliver desværre ikke til et gennembrud i BIF. Dertil har han ikke vist nok i de kampe han har fået, til at retfærdiggøre det, han har brug for: Fast spilletid.

  Dog forstår jeg ikke helt hvorfor formuleringen 'må stadig forventes aktuel for fremtiden' er nødvendig for Wikström. Jeg er med på, at han blev hentet i Maxsøs kaotiske Ruslandstimer, men stadig.. Han har været skadet i efteråret og det er vel 100% sikkert, at han er aktuel for fremtiden. Jeg har aldrig set ham spille, men det håber jeg da scouts'ne har.


  Wingback: Enig.

  Jens Martin skal videre. En god pointe med Lyngby-opholdet som ikke engang har forbedret hans situation i BIF. Send ham afsted og æd den økonomiske lussing.

  Mht. Kevin Mensah, så synes jeg faktisk han er blevet bedst på venstre wingback. Hans drive med bolden indad i banen har ofte åbnet vores spil op. Kan han det samme på højre wingback? Næppe. I min optik er Kevin Mensah i et wingback-limbo hvor han egentlig bør være back-up på både venstre og højre wingback. Og ydermere bør en forstærkning i forhold til Bruus på højre wingback (desværre) være et tema - enten denne vinter eller til sommer. Men tilgange er en anden diskussion som sikkert kommer i den omvendte debat af Pedersbæk.


  Midtbane: Delvist enig.

  Børkeeiet skal videre. No doubt.

  Andreas Pyndt er jeg dog ikke klar til at slippe. Medmindre vi snakker udlejning. Jeg synes han skal have mere spilletid end de 83 minutter før vi sender ham på porten. Især med Børkeeiet væk, så bør der være ekstra plads til en Pyndt på midtbanen. Giv ham chancen i ny og næ og se hvad der sker med ham.


  Angreb: Delvist enig.

  Hvorfor er Kvistgaarden ikke nævnt i ligningen? Personligt synes jeg Fallenius har mindst ligeså stort et potentiale som Kvistgaarden.

  Pavlovic ønsker jeg ude af klubben for good, men jeg tror han bliver mindst til sommer. I min ønskeverden: Salech spiller fremfor Pavlovic. Det er selvfølgelig et stort spring for Salech fra HIK/U19-bold til Superligaen, men af statur og spillestil synes jeg de virker meget ens. Så sats på ungdommen. Pavlovic skaber alligevel ikke meget værdi når han spiller.

  Meget afhænger selvfølgelig af hvilken spillestil NF vælger at benytte sig af. Især for Fallenius og Singh. Med kanter er Fallenius og Singh mere aktuelle, men 3-5-2 er ikke optimal for dem. Jeg synes dog at de skal blive og få chancen. Hedlund + Uhre + Divkovic er starterne, og med Pavlovic ude (ønskeligt), så har vi de unge til at kæmpe med om spilletiden. Jeg har stadig tiltro til Salech, Kvistgaarden, Singh og Fallenius, men kan godt se, at det er mange spillere til få spilleminutter. Hvem der skal udlejes, det ved jeg ikke, men 1-2 udlejninger + Pavlovic solgt vil være optimalt for mig. Men synes ikke nogen af de unge skal sælges. Ingen af dem har fået en ærlig chance i BIF endnu.


  Disclaimer: Overstående betragtninger er forudsat 0 tilgange. En Wass, en Nygren, en Anthony Ujah, en whatever vil naturligvis ændre billedet.

 • Vi skal have revet plasteret af og solgt Uhre og Maxsø, når de nu ikke forlænger. Vi har en fin chance for 3. pladsen selv uden de to, hvis der ikke ændres formation. En ny 3-5-2 kunne være:

  _______________________Mads Hermansen
  _________________Heggheim - Børkeeit - Rosted
  _______Greve - Morten Frendrup - Josip Radosevic - Blas Riveros
  _________________________Anis Slimane
  __________________Marko Divkovic - Simon Hedlund
  1 enig
   
  • @Himmelberger
   Frækt med Greve. Jeg kunne sagtens se at han har nogle af de egenskaber som vil kunne presse Andreas Bruus.
   1 enig

 • Keepere: Ingen afgange.
  Forsvarer: Tchiembe sælges, Skipper udlejes.
  Wingbacks: Gammelby sælges
  Midtbane: Børkeeit sælges.
  Angreb: Pavlovic sælges, Fallenius udlejes.
  Indkøb:
  Forsvaret: Lars Kramer fra Viborg, har udløb sommer 22.
  Så er truppen på 24 mand, så kan vi supplere med 1-2 fra Masterclass.
  1 enig · 1 god kommentar

---

 • En ting der undre mig i alt snakken, har vi glemt Bjur.

  Hvor skal han placeres ?

  Midtbanen eller indskifter for Blas ? Som vi må forvente sælges indenfor et års tid, da Brøndby er en mellemstation for ham.

  Tobias forventes solgt til vinter, jeg kunne godt se Bjur kæmpe med om pladserne på midtbanen.

  Bjur er en usleben diamant der mangler sit endelige gennembrud, kommer det ikke så skal han videre i sin karriere.

  Han fortjener at få chancen, da han så god ud inden skaden indtraf.
  3 enige · 3 god kommentar
   
  • @Tiblingloves
   Jeg vil mene at Peter Bjur i den nuværende opstilling pt. er nummer tre på venstre back. Igen vil jeg håbe at vi kan beholde ham og derfor give Niels Frederiksen den bredeste trup til at lave vores nye spillestil Post Andreas Maxsø og Mikael Uhre.
   Personligt kan jeg sagtens se Peter Bjur være med i kampen om pladserne langs hele venstre siden. Men som det er nu så har vi jo kun en plads der lige nu, hvis ikke vi er fleksible med at lave om til en 3-4-3 midt i kampene som vi har set nogle gange.

   Mit hjerte siger at vores midtbane skulle være fire mand med en Zorniger Diamant. - Det er måske drømme tænkning :D Men jeg tror ikke der er nogle Brøndby fans som vil sige nej tak til det. Måske næste sæson vi kan øge presset i vores boksershorts med en Daniel Wass også?

   _____Morten Frendrup__________________Morten Frendrup
   Andreas Pyndt - Peter Bjur___________Daniel Wass - Peter Bjur
   _____Ben Anis Slimane__________________Ben Anis Slimane
   1 enig · 1 god kommentar

 • »Til højre efterlader det så Mensah i kamp med Bruus om spilletiden. Et exit af nogle af de to spillere anses som usandsynligt, medmindre der skulle dumpe et uimodståeligt bud ind på CVs bord.«

  Ikke helt enig: Mensah er afgjort en god person at have i truppen og han kæmper fint på banen, men en fremragende højre back; det er han ikke. Vi bør simpelthen sigte efter at have en bedre højre back i truppen, end vi har i dag.

  Jeg ser gerne, at vi luger mere ud på den position og får en kvalitetsspillere med noget fremtid ind, som vi potentielt kan høste en røvfuld millioner på efter nogle år. Bruus bliver næppe heller noget kæmpe salg, når han en dag skal videre. Desværre.

  Ellers meget enig i analysen.
  1 enig

 • Nogen smutter - andre vender tilbage.

  Velkommen hjem Daniel Wass.
  1 enig · 1 god kommentar

---

 • Årh det er altid svært at skulle forudsige hvad der bør ske:

  Målmænd: ikke noget i det her vindue, da Ægidius kan stadig spille med U19 i foråret, men ser gerne ham udlejet til sommer også lade Ziegler tage 3 keepertjansen mens han også er U19 målmand.

  Forsvar: Skipper bliver snart 22 og har vel, som mange ynder at sige at Børkeeiet har, fået chancen og er hver gang han har endt med at blive byttet ud med en anden, så det er vel på tide at han får fast græs under fødderne et andet sted.
  Sælges Maxsø, skal der så hentes en ny ind, det skal der nok fordi at det vil så efterlade os med Heggheim, Rosted og Tshiembe og så den ubekendte i Wikstrøm, især hvis der spilles videre med 3 back kæde vil det vel være en i underkanten hvis f.eks. man sku løbe ind i en skade.

  Backs: Enig, Gammelby ser ud til at være fortid, hvis der er nogen der vil overtage ham, for manden henter altså en god løn her.

  Midtbane: Åh smertensbarnet Tobias Børkeeiet som har fået ih så mange chancer, men har han nu også det, første sæson ødelagt pga. skade, anden sæson/mesterskabssæsonen fik han 300 minutter i 21 kampe = 14 minutter i gennemsnit, trækker man den ene hele kamp han spillede, så er gennemsnittet nede på 10,5 minutter, det ved jeg sgu ikke helt hvor meget chance det er, den her sæson her han så spillet en del mere, men det har jo hovedsageligt været af nød og på en anden plads end han er vant til. Siger jeg dermed at vi skal beholde Børkeeiet! Nej det gør jeg ikke, det var egentlig bare for at vise at så mange chancer som nogle får det til at lyde som om har han heller ikke fået. Tobias bør finde ny græs at spille på med mindre at Rado eller Frendrup er på vej videre.
  En anden der også bør afsted er Andreas Pyndt, han står bag Frendrup, Slimane, Cappis og Greve også er der den ubekendte i Bjur, kommer Wass så tilbage, senest til sommer, og der er snak om at Marinus Larsen bliver en del af 1. holdet til sommer, så står Pyndt meget langt tilbage i forhold til en plads på banen og bør sendes afsted.

  Offensiv: Sælges Uhre, puha den er svær, men ja det er jo nu hvis der skal cashes ind på ham.
  Pavlovic, han er sgu også svær, for det er bare en spiller der ikke passer ind til den måde der spilles på for øjeblikket.
  Sælges de 2 skal der så noget nyt ind, eller er det nok med Divkovic og Hedlund suppleret af de 3 - 4 unge!
  Kvistgaarden og Salech bliver i klubben i foråret efter hvad jeg ku forstå på CV i podcasten fordi at de kan spille med på U19 også er der Fallenius og Singh.
  Sælges både Uhre og Pav ser jeg gerne at der hentes en ny ind til at presse Divkovic og Hedlund også udleje både Fallenius og Singh og det samme hvis enten Uhre eller Pavlo blive, så skal der bare ikke hentes nogen ind.
  3 enige · 4 god kommentar

 • En forlængelse med Maxsø står øverst på min liste, mest af alt fordi vores tre back kæde er stærk og iscenesætter vores wingbacks rigtigt med et udgangspunkt lidt højere i banen. Med al respekt for Mensah skal vi kigge på højre wingback, her er niveauet med Bruus og Mensah for svingende og mangler output.
  Wass hjem til sommer til midtbanen. Greve og Chappis skal nok blomstre.

  Uhre skal der kapitaliseres på, Divkovic på fast aftale, Saleh og Matthias som backup.

  Ud: Uhre, Skipper, Pavlovic, Gammelby, Tobias B,
  Leje: Wichmann, Pyndt, Fallenius,
  Ind: Wass, Divkovic
  Op; Bertram Quist

  Hvem skal vi have på højre WB?
  Summa; 25 spillere i truppen.

 • Jeg synes slet ikke det giver mening at sende Pavlovic videre, han har jo slet ikke fået en fair chance, så efter min mening skulle man hellere give ham mere spilletid, og får han det og skulle det ske at Michael Uhre bliver solgt for et pænt stort beløb, og man giver Pavlovic mere spilletid, vil han jo nok også blive bedre. Det er så blot min ærlige mening. Fortsat Godt Nytår til alle her :O)

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER