Fodbold live resultater
Jobbe bliver hyldet
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

EB: Brøndby har stor videresalgsklausul på brandvarm Lindstrøm

 
Brøndby IF kan stå til at tjene endnu flere millioner på brandvarme Jesper Lindstrøm. Klubben har nemlig en stor videresalgsklausul på offensivspilleren, skriver Ekstra Bladet.

  • Jobbe bliver hyldet
  • Nanna Møller Karlsen
   27. november 2022 - Klokken 14:45
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  27. november 2022 - Klokken 14:45

Jesper Lindstrøm har været en meget indbringende case for Brøndby IF indtil nu, og det ser ud til at fortsætte. Han var med til at sikre de blå/gule et historisk dansk mesterskab og blev siden solgt til Eintracht Frankfurt for cirka 52 millioner danske kroner.

Siden har Jobbe fortsat sin himmelflugt og Brøndby har kapitaliseret på successen. Således skrev vi her på 3point.dk tilbage i maj, at Brøndby på daværende tidspunkt allerede havde sikret sig i omegnen af 10 millioner kroner i bonusser for Lindstrøm, som endte med at vinde Europa League med Frankfurt.

Men der kan være flere millioner på vej til Vestegnen. Lindstrøm er et brandvarmt navn på transfermarkedet, og det er godt nyt for Brøndby, som ifølge Ekstra Bladet har en videresalgsklausul på 15 procent på Jesper Lindstrøm. Det vil sige at Brøndby står til at få 15 procent af Lindstrøms salgspris (prisen over de 52 millioner kroner).

På rygtebasis forlyder det at Eintracht Frankfurt vil have omkring 30 millioner Euro, cirka 225 millioner danske kroner, hvis de skal slippe Lindstrøm.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Jeg ved ikke hvem i Brøndby det er, der morer sig ved at trække Mads Glen Wehlast rundt manegen. Han skyder til højre og venstre.

  Jeg tror simpelthen ikke på, at en handel i niveau 52m indtil nu kun har kastet 3-4m af sig i bonusser. Som jeg husker det, har CV bekræftet +10m. Endnu en Brøndby artikel uden troværdighed fra hans hånd.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER