Fodbold live resultater
Carsten V. Jensen CV
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

EB: Ohi Omoijuanfo finder ikke Brøndby-lønpakke attraktiv nok

 
Det ser svært ud for Brøndby IF at lande angriberen Ohi Omoijuanfo. Ifølge Ekstra Bladet finder han ikke lønpakken i Brøndby attraktiv nok.

  • Carsten V. Jensen CV
  • Nanna Møller Karlsen
   25. august 2022 - Klokken 12:00
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  25. august 2022 - Klokken 12:00

Brøndby IF er på jagt efter en angriber og vi er gået ind i den sidste uge af transfervinduet. 

Ohi Omoijuanfo er røget ud i kulden i Røde Stjerne og Brøndby IF er interesseret i at hente den norske angriber, men det ser svært ud. I hvert fald skriver Ekstra Bladet torsdag, at angriberen ikke finder lønpakken i Brøndby attraktiv nok. Der skal flere penge på bordet, hvis han skal skrive under på Vestegnen, skriver avisen.

I sidste uge kom det frem at Brøndby angiveligt har budt 7,5 millioner kroner på angriberen, men at denne pris var et sykke under hvad Røde Stjerne gerne ville have. De vil lande et sted mellem 12 og 15 millioner kroner. Historien melder ikke noget om hvor denne del er landet henne.

Transfervinduet lukker på onsdag den 31. august, når uret slår midnat. Kom med til vores Deadline Day show. Læs mere her.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Der forhandles stadig. Dog også i pressen tilsyneladende. Ved ikke lige hvor betryggende det er?
  1 god kommentar

 • Det må agenten som har lækker historien om lønpakken, men siden der er forhandling med spilleren, må der samtidigt også være seriøse forhandlinger mellem de to klubber.

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    25. august 2022   

 • Den nyhed skal man nok ikke lægge for meget i. Før man kaster sig ind i kampen om en spililer han man nok sonderet terrænet og gjort sig klart om man realistisk set kan tilbyde en lønpakke, som spilleren kan acceptere. Der er jo igen grund til at gå efter spillere, som insisterer på at tjene samme løn, som de gør i en større, rigere klub.

  Af samme grund tror jeg heller ikke på historien om at lønnen skulle være knasten ift. Sebastian Andersen. Man taler jo normalt om lønpakken inden folk sætter sig på et fly og møder fysisk op til et lægetjek.

  Der er altid meget røgslør og forhandlingstaktik her i transfervinduet og hvem ved? Måske arbejder CV bag scenen på en helt tredje mulighed.

  Mht. Ohi så er situationen jo den at han - mig bekendt - kun har scoret mange mål og været fast starter i Norge og han nu sidder på bænken i Røde Stjerne, som givetvis er bedre end Brøndby, men ikke nogen topklub i Europa. Her var SA en anden case, for han har vitterlig spillet og gjort det godt i bundesligaen, indtil han blev skadet. Han har utvivlsomt evnerne til at begå sig på et højere niveau. Det har Ohi derimod ikke bevist at han har på noget tidspunkt i sin karriere. Det kan være at han kan vise sig at være lige det rigtige for Brøndby, men hans CV viser bare kun performance i Norge. Og det har vi som bekendt lidt blandede erfaringer med...
  9 enige · 2 god kommentar
   
  • @del Piero er vel ikke helt rigtigt, manden har spillet 23 kampe for røde stjerne og scoret 11 mål, det er et ret godt snit, det er ikke helt forståeligt u Serbien at de ikke ønsker at satse på ham. Men angiveligt har de valgt at de vil bruge andre typer af angribere i klubben, derfor bruges han ikke - kan også have noget at gøre med de aknnert skal betale ekstra efter antal mål og kampe. Hele salget bundede i sidste ende med om de gik CL millioner eller ej.
   1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • BombaH
  • BombaH   25. august 2022   

  • @del Piero det er vist noget med de er gået over til kun at spille med en angriber og der satser de på en anden type en Ohi.

---

 • Må være pisseirriterende for CV at forhandlingerne, inklusive de udfordringer som er forbundet dertil bliver til offentligt skue. Det gør det ikke nemmere for ham at lukke en aftale. I forhold til denne Ohi fyr, så kan det helt sikkert undre hvorfor han er helt ude i kulden i Røde Stjerne. Som 28-årig er han jo relativ voksen, så det kan umuligt handle om at han ikke var klar til et udlandsophold. Gad vide om presset og forventningerne har tynget ham. I så fald, så skal vi gå en bue udenom ham, for pres vil der også være masser af hos os. Det lugter af lottokupon omend lidt mere attraktiv end de to andre angribere som har været tæt på (ifølge rygterne).
   
  • Bose
  • Bose   25. august 2022   

  • @Kristianbs Han har scoret rigeligt for Røde Stjerne, men de satser på andre angriber typer, så det er derfor han er røget ud i kulden.

  Se 1 flere kommentarer

 • Det kune lige ligne at fck henter ham for snuden af os

 • Kære fans…
  Jeg er næsten overbevist om at vores kompetente CV ikke får skaffet noget kvalitet…. Og det han evt skulle købe bliver lort ligesom næsten alt det andet der er kommet til….. Personligt er jeg nok nødt til at indse at der vil gå år før vi bliver et top3 hold igen…. Det skulle lige være hvis vi fik en AZ eller en type som ham der ville få os derop igen…. Jeg tror ikke på projekt cv og nf samt Retov længere…. Tal of stats for 2022 er jo skræmmende ringe…. Måske man bare skal opfatte vores klub som en middelklub med dårlig scouting, ringe sportschef samt et trænerteam der er kørt træt og derfor ingen udvikling men bare leverpostej… Et symptom var da vi slog OB 2-0, det blev jo nærmest fejret som et mesterskab….. Hvis vi vitterlig gerne vil være et top3 hold skal der bare mere hårdhed ind, Ala AZ eller ligende, der SKAL flere penge til klubben ala en rigmand eller noget red Bull noget… noget skal der ske…. Dernæst er vi simpelthen nødt til at få det bedste scouting ind, og cv skal erstattes med noget mere kompetent….
  Ved godt mange ikke kan li’ AZ og ja han begik også fejl… Men i min optik fik han virkelig klubben frem, hans spillefacon blev elsket og fans følte igen stor stor stolthed…. Han er fri nu, hvorfor ikke tage ham nu, få ham med på hvad klubben vil og vores koncept og lad ham komme igang…. Jeg ser ingen ledere hverken på direktionsgangen, på holdet eller hos trænerteamet…. AZ vi ændre det og han vil få noget struktur og vildskab ind igen!! (Se bare hos agf hvad det betød med en tysk træner)
  Men AZ kommer nok aldrig så hvad skal der så ske venner?? Vi fortsætter som nu
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Bose
  • Bose   25. august 2022   

  • Kære @Anders77
   Vi skal ikke have AZ tilbage, da det helt samme skete under ham.
   Dertil synes jeg din kommentar mangler en del nuancer. Vi har helt vildt mange skader fortiden, hvilket selvfølgelig ville svække, hvilke som helst hold. Du kan bare se, hvor dårlige fck f.eks. var da både zeca og falk var skadet på samme tid.
   Så synes det er for lang ude med den dommedagsprofeti.
   13 enige · 4 god kommentar
   
  • Gummer
  • Gummer
   Betalende bruger
     26. august 2022   

  • @Anders77 jeg er dybt uenig!

   Ja, jeg havde/har også meget store tanker omkring AZ, men det er jo ikke det vi bar brug for.
   Jeg syntes det er en skam at der er så meget jagt på vores nuværende stab, da det ikke er længe siden alle klappede af hvor dygtige de var.
   Det går op og ned i fodbold, og i mine øjne, hvis man ikke er klar til det så har jeg svært ved at se hvordan man kan finde sig til rette i en klub som vores. Det har sgu aldrig været en uendelig succes!

   Jeg tror stadig på vores stab, og jeg tror stadig på CV. Kontinuitet er stadig vejen frem, og måske vi ikke får en nævneværdig sæson i år, men så må vi støtte op om holdet og satse på bedre muligheder næste år.
   1 enig · 1 god kommentar

---

 • CV, giv nu bare de penge så vi kan få den angriber til Brøndby, vi har brug for en rigtig god angriber, og ham der han er rigtig god, så giv nu bare de penge så han kan komme til Brøndby
  1 enig
   
  • @patrick nielsen Jeg ser altså stadigvæk at en god 10 er er det vigtigste, angriberne har vi, men det er sgi svært at score når man ikke får bolden i feltet, de skal spilles i feltet langs jorden men gode afleveringer op ad banen eller i feltet, det synes jeg :)
   1 enig

 • Så glem ham Salech starter snart Uhre stilen med masser af kasser
  1 enig · 1 god kommentar

 • Hvornår mon JBA bliver træt af at CV kun tænker på at spare og ikke tænker i større perspektiver og tilbyder nye spillere så lidt som muligt. En god angriber koster penge og ikke bare småpenge. Nu må JBA træde i karekter og holde hvad han har lovet ved flere lejligheder, at der vil blive købt nye spillere der kan gå lige ind i startopstillingen, og det koster. Nå nevermind jeg ved godt at jeg ikke kan være enige med alle her, men vi kan vel blive enige om at kvalitet koster, og skal Brøndby ikke risikere at skulle kæmpe om nedrykning eller bare ligge og rode rundt omkring 10 pladsen, må der gang i nogle seriøse indkøb ellers kan det gå helt galt. Fortsat god dag og weekend til alle trods alt :O)
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @GameBoy jeg er enig så langt, at der skal til at ske noget og man har bragt sig i en situation, hvor det ikke ser ud som om, at vi sidder med trumferne ift. at signe nye spillere…nu SKAL vi have noget nyt ind, og det ved eventuelle sælgende klubber og spillere.

   Med det sagt så bliver jeg pr refleks skeptisk når folk foreslår, at man ‘bare skal bruge nogle penge’. Der har vi altså været for meget tidligere og det har været ved at koste klubben livet.

   3 enige · 1 god kommentar
   
  • ClausM
  • ClausM   25. august 2022   

  • @GameBoy Det er jo JBA som har givet CV de rammer, som CV arbejder inden for, så ret dit opkast mod JBA
   1 enig · 1 god kommentar

---

 • Kasper
 • Kasper
  Betalende bruger
    25. august 2022   

 • Hvor bliver Phillips kommentar af?

  Efter hans så troværdige kilder var der bare et spørgsmål om tid før han blev præsenteret.

  Det kunne sågar ske sidste søndag.
  3 enige · 6 god kommentar
   
  • @Kasper Der kan jo nemt ske noget uforudset
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner