Fodbold live resultater

Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Efter Brøndby-besøg: Salzburg-spillerne har aldrig oplevet nogen lignende

 
Brøndbys fans får stor ros for indsatsen mod RB Salzburg. Spillerne fra den østrigske klub har således aldrig oplevet nogen lignende.

  • 3point.dk
   29. august 2021 - Klokken 12:37
 • 3point.dk
 • 3point.dk
  29. august 2021 - Klokken 12:37

Brøndby er i UEFA Europa League efter nederlaget i CL-kvalifikationen, hvor de skal møde Rangers, Lyon og Sparta Prag. Mindet om Brøndby vil dog leve videre hos Salzburg, som aldrig har oplevet noget lignende. Det kom Sture Sandø ind på hos Mediano i afsnittet "Et kig på Europa og Conference League-grupperne med dansk deltagelse - med Hebo og Sandø".

- Jeg talte selv med Aaronson fra Salzburg bagefter. Vi stod dernede i mixed zone, og han sagde: "Det ringer stadig for ørene". Alle spillerne, alle dem som var omkring Salzburg-klubben sagde: "De har aldrig oplevet noget lignende.", fortalte Sandø og fortsatte;

- Fordi én ting er, at vi kan være vant til at se, hvad det er for en scene, som der kan være der. I Parken og til Derby og så videre. Men der kommer altså nogle spillere, som vi har siddet og set på TV nede i Østrig, og nu igen på Brøndby Stadion. Nogle virkelig dygtige fodboldspillere, som simpelthen aldrig har prøvet sådan noget her før. Og i løbet af natten var de jo ikke bare blevet vækket én gang - de var blevet vækket tre gange i løbet af natten af de Brøndby-fans, som havde været ude og fyre fyrværkeri af. Det skal man selvfølgelig holde sig fra, men de (Salzburg-spillerne, red.) trak faktisk på smilebåndet og sagde: "Det var sgu faktisk meget sjovt." 

Du kan høre afsnittet hos Mediano her, hvor det om Brøndby - Salzburg starter efter 5.40. Se også video fra indløb til kampen herunder.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Mr.D
 • Mr.D   29. august 2021   

 • Bare ærgerligt at kampen ikke kunne holdes i live i længere tid, så rammerne kunne nå at virke mere til vores fordel.

 • RMP1964
 • RMP1964
  Betalende bruger
    30. august 2021   

 • tænk når vi kan bringe dette videre til Euroleague kampene på hjemmebane....og måske også på udebane....
  vores første kamp er allerede 16. sept.....
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER