Emil Staugaard til tops i en duel
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Emil Staugaard skifter til Fremad Amager

 
Stopperen Emil Staugaard, som kom på U/20-kontrakt i sommer skifter til Fremad Amager på en kontrakt, der i første omgang løber sæsonen ud.

  • Emil Staugaard til tops i en duel
  • Steen Sørensen
   1. februar 2021 - Klokken 22:49
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  1. februar 2021 - Klokken 22:49

I januar 2017 kom Emil Staugaard til Brøndby IF fra Holbæk B&I og blev straks en del af de blå/gules hold i U/17-Ligaen. For et halvt år siden kom midtstopperen på en såkaldt U/20--kontrakt i Brøndby, men i jagten på spilletid skifter Staugaard øjeblikkeligt til Fremad Amager i NordicBet Ligaen.

- Det er ekstremt spændende, og jeg er klar til en masse fodbold i en fed klub. Fremad har nogle af de dyder, jeg synes er vigtige for mig som spiller. Jeg er en duel-spiller, og holder mig ikke tilbage i en god tackling. Jeg er ekstremt dårlig til at tabe, og skal vinde, når jeg er på banen, siger Emil Staugaard til Fremad Amagers hjemmeside.

I Sundby Idrætspark er Joakim Mattsson cheftræner, og han har et godt kendskab til sin nye stopper. Matsson var U/19-træner i Brøndby og for netop Emil Staugaard i forrige sæson, og Fremad-træneren har et stykke tid arbejde på at får den venstrebenede stopper til Amager.

- Det er en forsvarsspiller med stort F. Suveræn attitude og god arbejdsmoral både til træning og kamp. Stau er stærk i duellerne, og holder sig ikke tilbage. Jeg havde ham på U19-holdet i to år, og han er en bundærlig spiller. Han spiller for alle omkring sig, og det bliver spændende at få ham integreret på holdet,” siger Joakim Mattsson.

Emil Staugaard har i første omgang fået en kontrakt med Fremad Aamger, der løber sæsonen ud.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Kan det være Emmuel Toku ryger den anden vej?
  1 enig

 • Ja, som Salsa skriver, det er der jeg har rygtet fra. Men hvorfor har vi ikke travlt?
  Er det fordi vi signer ham efterfølgende når vinduet er lukket, nu når han alligevel skal blive i FA det næste halve år?

 • Hans
 • Hans   2. februar 2021   

 • Sad og så lidt video af Emanuel toku vel og mærke ham fra fremad A og ikke galatasaray ....var noget u17 vm fra afrika of han har nogle særdeles gode skills på banen og jeg tror Ærligtalt godt der kunne være noget om snakken han scorede også et flot mål mod os i pokalen og var en medvirkende faktor til at vi røg ud....jeg han er værd at hente til sommer der er bare et aberdabai...han har kontrakt til 2023 med Fremad A så der skal skillinger op af lommen i så fald og da de jo er forretningsorienteret i Fremad A så skal der nok også en vidresalgsklausul på 15 % på....så ja nu må vi se til når vinduet åbner igen

 • On topic: Held og lykke til Staugaard. Det virker som et rigtig godt skifte til en fin klub, og en træner der kender ham og tror på ham.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021