Fodbold live resultater
Supra societatem nemo - ingen over klubben
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

En ægte klubmand i Brøndby har forladt os

 
I sidste uge sagde den tidligere ungdomsformand i Brøndby IF, Carsten Sørensen, farvel til livet efter et års tid med helbredsproblemer.

  • Supra societatem nemo - ingen over klubben
  • Steen Sørensen
   11. maj 2022 - Klokken 16:20
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  11. maj 2022 - Klokken 16:20

I 1984 startede han som leder i Brøndby IF, og mindre end tre år senere blev han valgt til den vigtige post som ungdomsformand i klubben, og dermed også medlem af bestyrelsen. Senere blev det også til godt og vel ti år fra 1994 og frem til en bestyrelsespost i klubbens professionelle afdeling Brøndbyrnes IF Fodbold A/S.

Carsten Sørensen er navnet, og for præcis en uge siden i dag måtte den mangeårige Brøndby-leder sige farvel til livet efter et års tid med helbredsproblemer. Det skriver Brøndby IF på moderklubbens hjemmeside.

Som ungdomsformand i Brøndby IF fra 1987 og cirka 20 år frem havde Carsten Sørensen ansvaret for den afdeling i klubben, der i den periode bandt andet fostrede spillere som Torben Frank, Brian Jensen, Per Nielsen, Thomas Kahlenberg, Daniel Agger og mange flere.

Læs klubbens flotte mindeord og lær Carsten Sørensen bedre at kende på brøndbyif.net. 3point.dk sender de varmeste tanker til Carsten Sørensens nærmeste.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Kuffe
 • Kuffe   11. maj 2022   

 • vil i fred

 • Trist nyhed at læse, du var om nogen en klub mand og en jeg har stor respekt for.
  Du huskede mig, selvom det var en del år siden du sidst havde set mig, så vidste du præcis hvem jeg var, og talte virkelig sødt om dem der ikke var her mere som vi begge kender. Du satte dig altid ned og snakkede med en, du var en person som viste dine medmennesker respekt og omsorg, det glemmer jeg dig aldrig for.

  Det er sådan mennesker vi har brug for flere af i verden, så det er med stor tristhed at jeg læser denne besked, er sikker på dem jeg har mistet som du også kender igennem BIF vil tage imod dig med åbne arme, for du høre nemlig til, der hvor der er smukt og lyst, præcis som den person du var, med din utrolig varme måde at være på

  Hvil i fred Carsten, og hils :)
  5 enige · 4 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER