Fodbold live resultater
Andreas Maxsø
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

En anfører takker af - Maxsø skifter til MLS

 
Det har virret i luften hele ugen. Nærmest hele transfervinduet. Og ikke bare dette, men flere tilbage i tiden. Men nu er det sikkert og vidst. Andreas Maxsø er fortid i Brøndby for denne omgang, da anføreren har fået sit ønske om et udlandseventyr opfyldt. Stopperen skifter til MLS fodbold i Colorado Rapids.

  • Andreas Maxsø
  • Kasper Pedersbæk
   27. januar 2023 - Klokken 18:11
 • Kasper Pedersbæk
 • Kasper Pedersbæk
  27. januar 2023 - Klokken 18:11

Det har været en on going historie i transfervinduet. Ikke bare dette transfervindue, men i flere efterhånden. Og med en tiltagende rygtestrøm om fodbold i MLS som værende fremtiden for Andreas Maxsø er nyheden fredag på Brondby.com ikke den største overraskelse.

Andreas Maxsø skifter til amerikanske Colorado Rapids i MLS, hvor fremtiden de næste år ligger. Og det endda i selskab med tidligere fysisk træner Aron Thode, som allerede er tilknyttet klubben i Colorado.

Om sit skifte siger Andreas Maxsø:

- Jeg spillede i Brøndby IF som ung og vendte så tilbage som senior for tre år siden. Det har været tre fantastiske år, hvor jeg udviklet mig meget, både mit eget spil på banen, men også udenfor banen. Jeg er stolt over at have stået i spidsen for et hold, der genvandt mesterskabet, ligesom jeg er stolt over at have spillet mig tæt på landsholdet. Nu er muligheden i MLS så opstået, og det glæder jeg mig til at prøve af, da jeg har hørt rigtig meget godt om ligaen og livet udenfor banen.

En væsentlig faktor for Andreas Maxsø har været fansene på Vestegnen, til hvem han sender en særlig tanke og hilsen efter skiftet til MLS er blevet bekræftet:

- Jeg vil gerne takke mine tidligere og nuværende holdkammerater samt hele staben i Brøndby IF for et stærkt og professionelt træningsmiljø, hvor det har været sjovt og lærerigt at komme til træning hver dag. Sidst, men ikke mindst, så vil jeg gerne takke alle klubbens fans for opbakningen til mig og holdet gennem de seneste tre år, det har virkelig været fantastisk for mig at opleve.

I MLS er der lagt op til en række dueller med en række tidligere holdkammerater, hvor blandt andet Mikael Uhre kan se frem til at stå over for sin tidligere anfører - og medvinder i guldsæsonen, når Colorado Rapids mod Uhres Philadelphia Union, ligesom også en anden tidligere gul og blå spiller - Hany Mukhtar - slår sine folder i ligaen.

Andreas Maxsø skifter fra Brøndby til Colorado Rapids i MLS.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Arenzano
 • Arenzano
  Betalende bruger
    27. januar 2023   

 • Kæmpe tak til Maxsø for alt de seneste år - og alt det bedste i Colorado. En mand der altid har givet 100% og var afgørende for vores mesterskab. Jeg forventer at vi prøver at hente en stærk afløser da det er nødvendigt med det forøgede ambitionsniveau - det bliver spændende de næste dage.
  2 enige

 • Tak til Mesteranføreren.
  Dejligt for ham at få det på plads, og dejligt for os at vi nu endelig har lukket den saga.
  8 enige

 • Sidder med en bittersød fornemmelse. Godt han nu økonomisk sikrer sin fremtid. Men langt henad vejen tror jeg vi kunne have tilbudt ham en næsten lige så attraktiv pakke. Nu tager han til en liga som stadig halter gevaldigt efter Europa og landsholdet kan han helt sikkert glemme alt om nu. Men et money move er et money move.
   
  • @Kristianbs Jeg er ikke sikker på det kun er pengene, jeg har på fornemmelsen at det også er eventyret, en ny kultur, flot natur mv. Det mener jeg også han har udtalt et par gange i interviews.
   2 enige · 2 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

---

 • Puha det bliver spændende hvem der så skal afløse.

  Det er alligevel noget af en kapacitet der forsvinder.

  Fast mand. Leder. Anfører.

  Du har en opgave nu CV, en stor opgave. Hvem mon overtager bindet nu? Er vel næppe Mensah allerede.
  3 enige
   
  • @Bastiano må helt klart være Wass
   6 enige

 • Spillere der har løftet trofæet som anfører for Brøndby: Lars Olsen - Kim Vilfort - Mogens Krogh - Per Nielsen - Andreas Maxsø.

  En af de mest betydningsfulde spillere i Brøndbys nyere historie.
  13 enige · 4 god kommentar

 • fabi
 • fabi   27. januar 2023   

 • Tillykke med skiftet MIN kaptajn. Du fortjener det mere end nogen anden.

  Tak for oplevelserne. Du er den største og vigtigste kaptajn i klubbens nyere historie. En sand legende.

  Tak for alt.

---

 • Tak til en ordentlig chef! Får vi noget for ham?
   
  • @ShavenRaven Små 5m DKK ifølge Transfermarkt. Fin pris
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • En legende takker af!
  Det kan man vel godt kalde ham, når han nu kun er en bland 5 anfører der har løftet trofæet.
  Hans betydning er ikke til at tage fejl af, han har været en bærende kræft for at få klubben tilbage på sporet og er vel CV's bedste "køb".
  Vi skal være beæret over han valgte os bland mange bejlere, klubber hvor han nok havde større garanti for succes og helt sikkert større løn. Alligevel valgte han os!

  Han har vist sig som en ægte klubmand og jeg håber han en dag kommer tilbage til klubben i en eller anden form for rolle, som han ville kunne se sig selv i.
  Tak Maxsø, for altid at gå forrest og ikke mindst, tak for mesterskabet!
  2 enige · 3 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner