Anfører Andreas Maxsø.
Foto: Ian Nielsen / Ian Foto Sport ©
VIDEO

En forbilledlig anfører med udlandsambitioner: Stort indslag om Andreas Maxsø

 
Andreas Maxsø er en forbilledlig anfører i Brøndby IF, men han drømmer stadig om at komme til udlandet igen. Se stort indslag om Brøndby-anføreren her.

  • Anfører Andreas Maxsø.
  • Nanna Møller Karlsen
   5. juli 2020 - Klokken 07:20
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  5. juli 2020 - Klokken 07:20

Andreas Maxsø kom til Brøndby for snart et år siden. Han har allerede fået anførerbindet og imponeret stort gennem hele sæsonen. 

Se stort indslag om Brøndby-anføreren, der stadig drømmer om udlandet, her:


Medie af: Discovery

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Klasse af CV at hente sådan en kapacitet hjem til os. Det ville være fantastisk hvis han blev 3-4 år og byggede et mesterskabshold op hos os, men selvfølgelig skal han afsted hvis der kommer et ordentligt bud. Det vil stadig være en god case.

 • Lasse P
 • Lasse P
  Betalende bruger
    5. juli 2020   

 • Får nærmest helt gåsehud over det interview. Maxsø er unik og vi er så heldige at have ham. Lad os nyde det så længe vi har ham, og sørge for at de unge spillere (ja vel også de etablerede) finder inspiration i ham, og lærer af hans mentalitet. Noget helt andet; Det jeg næsten mærker mest ved CV’s tilgang i klubben, er den accept blandt os fans, at vi skal have vores spillere i 2-3 år (de helt unge måske ét år mere) på førsteholdet, og så sælges. Hvis, eller rettere når, vi sælger f.eks. Maxsø, så vil der efter min vurdering være langt færre fans, som er utilfredse med Maxsø’s afgang, fordi CV har været så enormt dygtig til at sælge til os fans, at det er en præmis. Han ligger ikke skjul på, at der sådan set er en plan for hver enkel spiller, at de skal sælges når de har præsteret i et par sæsoner. Min egen erfaring med tidligere sportsdirektørere, er at man nogle gange godt kunne blive lidt skuffet, når en af vores store profiler blev solgt (eller gik gratis ved kontraktudløb), fordi man ikke på samme måde havde kommunikeret klubbens transferstrategi ud på samme måde. Eksemplet med Phiri var at vi fans håbede at holde ham i flere år, og klubben udmeldte at de forsøgte at forlænge med ham. Det skabte en stor utilfredshed iblandt os fans. Forestil jer den helt anderledes, og gode historie Phiri havde været under CV. Vi havde helt klart fået penge for ham, og det ville på ingen måde være en cliffhanger for os fans, fordi at vi nærmest på forhånd ville vide hvilket transfervindue vi skulle sige farvel til ham. En kort opsummering er at vi skal være taknemmelige for at vi endelig har fået en kapacitet som CV, som med få midler har solgt klubbens plan til os fans. Det var vel også på tide kan man sige, at der kom en sådan mand.
  5 enige · 3 god kommentar

 • Med de priser FCM, FCN og FCK har fået de seneste par år, bør Maxsø ikke ryge for under 50 mill, under normale omstændigheder. Corona situationen er dog noget uforudsigelig hvad angår destination og pris.
  1 enig
   
  • mp80
  • mp80   5. juli 2020   

  • @Cobbe47 Han er en klasse spiller, men kommer ikke til at blive solgt for et beløb i den størrelsesorden. Han spiller ikke europæisk eller landskampe, han er ikke helt ung og derfor vil prisen nok ligge mellem 20-25 mio.kr.
   1 enig
   
  • @mp80 Det kan jeg til dels give dig ret i. At han ikke spiller europæisk endnu, kan jo handle om så meget. Men hans professionelle tilgang er unik og enhver scout kan se ham præstere på højt niveau, trodsalt..
   
  • @mp80 (den kom lidt hurtigt afsted). Jeg vil mene at han kan begå sig på landsholdet. Det er selvfølgelig rent hypotetisk og subjektivt iagttaget. Jeg er dog ret sikker på, at et en plads på et hold i en bedre liga, ville gøre ham 100% aktuel.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER