Theresa Eslund
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Eslund: Håber at løfte pokalen efter min sidste kamp

 
Theresa Eslund har valgt at indstille sin aktive spillerkarriere, når denne sæson er overstået. Lørdag spiller hun sidste kamp iført den gule trøje i kampen om guldet mod HB Køge.

  • Theresa Eslund
  • Natalie Engelbrecht Jensen
   4. juni 2021 - Klokken 15:26
 • Natalie Engelbrecht Jensen
 • Natalie Engelbrecht Jensen
  4. juni 2021 - Klokken 15:26

Lørdag spiller Theresa Eslund sin sidste kamp, inden hun indstiller karrieren. Det betyder meget for hende, at hun slutter i Brøndby IF.

- Det at jeg får lov at slutte min karriere i Brøndby, er jeg rigtig glad for. De har givet mig rigtig meget, så jeg er glad for at jeg har kunne give lidt tilbage, og vi har kunne slutte min rejse sammen. At kunne toppe det med et mesterskab vil være prikken over i'et. Jeg håber inderligt, jeg får lov at løfte den pokal på lørdag, med lige præcis den klub, de piger og det hold, der er omkring mig. Det vil være rigtig stort, og det vil betyde sindssygt meget for mig, siger Eslund til 3point.dk.

Theresa Eslund har allrede planer for hvad hun skal efter karrieren.                                         

- Det er ved at være på plads, hvad jeg skal bagefter. Jeg rykker ikke så meget væk fra fodbolden, jeg rykker bare på den anden side af fodbolden.

- Jeg er i gang med at tage en uddannelse- måske lidt sent, men det betyder måske også, at jeg er klar til næste step, plus, jeg også har et arbejde, der også gør, at jeg får travlt, og også noget at se til der. 

- Og dermed ikke sagt, at jeg ikke kommer til at savne det, og kommer til at længes efter nogle af de gode dage i fodboldverden. Men jeg tror, jeg er klar til det identitetsskifte der kommer.

Theresa Eslund spillede i Brøndby fra 2009-20017, inden hun begav ud sig på en fodboldrejse i udlandet. Hun spillede i Vålerenga If i Norge og Reign FC i Seattle.  I 2020 vendte hun hjem til Vestegnen igen. 

- I 2017 var det ikke sådan, at jeg tænkte: 'Nu tager jeg afsted, og så kommer jeg tilbage', men et eller andet sted vidste jeg nok godt, at jeg gerne ville slutte min karriere i Brøndby.

- Jeg har ikke spillet herude i 11 år sammenlagt for sjov. Jeg tror det er den stemning, og det Brøndby kan, der bare er kommet under huden på mig.

Hun spiller sidste kamp lørdag på Capelli Sport Stadion. Følg livescoren på 3point.dk. Vinder Brøndby kampen, kan Eslund få lov at løfte pokalen som dansk mester.

 

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER