Rezan Corlu
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Et stille transfervindue, tidligere BIF'ere og gang i talenterne

 
Denne uges BrøndbyLyd handler blandt andet om transfervinduet og den gode sæsonstart for U/17 og U/19.

  • Rezan Corlu
  • Nanna Møller Karlsen
   26. august 2020 - Klokken 11:26
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  26. august 2020 - Klokken 11:26

Glasskydedøren på Brøndby Stadion har ikke haft travlt indtil videre i dette transfervindue. Det har været småt med tilgange og småt med rygter, men transfervinduet tages alligevel under kærlig behandling i denne uges BrøndbyLyd. For der har været rygter om tidligere Brøndby-spillere, der kan vende hjem.

Er det en vej man skal gå? Hvor langt skal man eventuelt strække sig for en Riza Durmisi? Kan en 30-årig islandsk angriber passe ind i strategien?

Panelet taler også om Masterclass og talenterne, der står på spring. Både U/17 og U/19 har fået gode sæsonstarter.

Panelet i denne uge består af Jonas Elholm, Per Ferdinandsen og Patrick Jensen. Nanna Møller Karlsen er vært og Teis Markfoged har mixet.

Partner: Oddset

Du kan lytte til afsnittet her eller finde BrøndbyLyd, hvor du normalt lytter til podcast:

 

BrøndbyLyd · Et stille transfervindue, tidligere BIFere og gang i talenterne

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    26. august 2020   

 • Det kommer Nanna, vent og se noget er på vej Durmisi og BIF tror jeg er enige, det handler om Lazio og BIF lejeaftale.... jeg er sikker på vi lander ham og har skrevet det i 2 måneder, og bliver skuffet hvis min mavefornemmelse ikke holder stik.

  Angrebet er jeg mere i tvivl om...men der mangler en del der
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • Broder Salsa
  • Broder Salsa
   Betalende bruger
   Top debattør
     26. august 2020   

  • @BIF til jeg dør Hvis du sætter forventningerne ned, så bliver du ikke skuffet.
   1 enig

  Se 6 flere kommentarer

 • Lads os nu bare være ærlige over for os selv og hinanden, for så længe der ikke er penge i Kassen, skal og må vi satse på at komme i top 6 hvert år. Og samtidig håbe på at alle hold fra 7 til 12 er er meget dårligere end os, så vi ihvertfald IKKE ryger ud af Superligaen. Mange siger at ........... Penge er IKKE alt ...... men tro mig det er de, for uden penge kan ingen overleve. FCK og FCM har desværre sat sig på toppen af Kransekagen og vil gøre alt for at genere Brøndby mest muligt, hvilket FCK lige har vist ved at skrive kontrakt med den Pengegriske fodboldspiller Kamil Wilskud, der ellers havde sagt at der kun er en klub i Danmark han kunne fristes til at spille for, nemlig Brøndby. I håbet om at Brøndby kan finde en kasse med lidt extra penge så vi kan få råd til at betale for evt. en Angriber og en højreback, for uden mad og drikke dur Helten ikke. Dette er et opråb til Brøndby's bestyrrelse og håber at vi snart kan komme op på hesten igen. Med venlige hilsner fra en ægte Brøndby Fan's der har fulgt klubben siden 1964 og ikke kunne finde på at skifte klub Tværtimod.
   
  • Betalende bruger
     26. august 2020   

  • @GameBoy Så bør du også vide at hvad der har virket før os før kan komme til at virke for os igen. Med sammenhold og hårdt arbejde kan man nå rigtig langt. Krydret med en smule talent kan der ske mirakler. Under alle omstændigheder hjælper det at være positiv og se muligheder i stedet for begrænsning. At se udfordringer i stedet for problemer. At tro på vores drenge så de kan komme tro på sig selv. Hvis de konstant skal høre hvor håbløse de er kan det blive en selvforstærkende psykologisk faktor. Heldigvis er vi nogle der tror på projektet og kan se vejen til toppen lysende klar lige for næsen af os og endda ikke fornægte vi kan blive mestre den kommende sæson især hvis top 3 fra sidste sæson skal spille 2 kampe om ugen det meste af efteråret hvis de kommer i europæisk gruppespil. Det er ikke opbakning at rakke ned på vores spillere.
   3 enige · 1 god kommentar

  Se 5 flere kommentarer

 • mp80
 • mp80
  Betalende bruger
    26. august 2020   

 • Der er ikke mange penge i kassen, men man skal også passe på ikke at spare for meget. Nu har man sagt farvel til en lang række profiler, man er færdig med at betale til AZ, så der burde kunne findes penge til løn af et par større profiler til at støtte op om de unge talenter.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Op med humøret... Som Niller siger, de unge bliver som regel bedre. Det lover jo udemærket. ;-)
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     26. august 2020   

  • @Mojoburger som min ven altid sagde først skabte gud manden, så skabte han kvinden.. DE HAR SKABT SIG LIGE SIDEN :)

   GOD DAG TIL ALLE
   SORRY TIL ALLE KVINDER.... MEN DER ER LIDT SANDHED HA HA

  Se 3 flere kommentarer

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
    26. august 2020   

 • Gud hvor jeg elsker de dage, hvor BrøndbyLyd udkommer med noget nyt! En ting undrede mig dog i dagens afsnit: Hvordan i alverden kan et panel på 3 mand undgå at tale om Andreas Bruus ifm. U21-landsholdsudtagelsen?
  2 enige

 • Joblar
 • Joblar   26. august 2020   

 • Der er så stille, noget mange Brøndby fans nok skal vende sig til, nogen har det helt åbenlyst svært med det, men igen er det også forfriskende. I morgen kommer der halvårs regnskab, så bliver vi måske alle lidt klogere på hvor slemt det står til. Jeg er enig med de fleste at der selvfølgelig skal noget kvalitet ind, MEN det skal altså være ægte kvalitet - ikke panik indkøb, og ikke noget der står i vejen for vores generelle udvikling. Jeg er sikker på at CV nok skal løse opgaven, og at vi har et hold der kan spille med om 3 pladsen næste år, et mesterskab virker ikke realistisk selv om vi gik ud og shoppede big time - der er nogen på Østerbro der har gang i en del penis transfers, og det skal vi ikke deltage i. Men jeg er fortrøstningsfuld frem mod den nye sæson, og glæder mig til at se om vi kan fortsætte den gode udvikling, så er jeg sikker på at vi igen bliver en spiller på transfer side, der er en del spillere med spændende potentiale, så min optimisme er i god behold.
  3 enige · 2 god kommentar

 • LØK
 • LØK   26. august 2020   

 • Brøndby mangler som sådan ikke penge i forhold til at byde sig på i toppen af Superligaen. Vi har den 2. højeste basis omsætning i ligaen (her mener jeg uden transfers).
  Nogle klubber har så været skide dygtige til at sælge spillere de sneste 2-3 år og har derfor en sammenlignelig omsætning i disse år (FCM/FCN).
  Men en høj basis omsætningen er langt bedre, for det er den man kan planlægge ud fra.
  Så når vores omsætning egentlig ikke fejler noget, så må det nødvendigvis være omkostningerne der er for høje. Mange af vores omkostninger de seneste 5 år er skabt gennem en alt for slingrende kurs med skiftende trænere, sportsdirektører og direktører, samt en til tider for ærgerrig og ambitiøs satsning på at købe os vej til toppen. Det koster millioner og atter millioner hver gang vi skifter træner, dels til aftrædelsesgodtgørelse, dels til massiv udskiftning af spillere. I samme periode har vi været netto køber på transfermarkedet, da vi ikke har fået egne talenter igennem.

  Det har klubbens ledelse så (endelig) sat sig for at gøre noget alvorligt ved. Vel vidende at vejen hen til balance i økonomien består i at reducere lønninger til førsteholdstruppen, og derfor medfører at de sportslige ambitioner må justeres, så vi lige i disse år sigter efter 3. pladsen. Vi har solgt de af løntunge som var nemmest at afsætte. Måske sælger vi også gode folk som Uhre, Jung og Schwäbe nu. Tilbage står at vi fortsat lider under fortidens synder og har en del ret så uproduktive men løntunge spillere tilbage, eks. Rado, Erzeg og Gammelby. Og indtil vi ikke længere har dem på bogen, må den nuværende trup tilføres tilsvarende mindre midler.

  Vi er rigtig godt igang med denne process nu. Coronaen er godt nok kommet ind fra højre og kan spolere tidsplanen, men hvis vi ser bort fra det, er der altså ved at lys for enden af tunellen om et års tid. Derfra kan vi begynde at bygge på igen.

  Vi står med en ganske udmærket sportslig ledelse i CV og NF, der efter min mening ikke fås meget bedre herhjemme. Vi har en stærkt forynget trup med mange fra egne rækker, som kun vil blive bedre i de næste sæsonner. Vores U-hold ser ud til at være på vej frem igen. Der er bare så mange ting at være optimistiske omkring p.t.

  Det vi har brug for er at kursen holdes og at vi alle bakker om strategien, ledelsen og truppen. At vi bliver ved med at bringe unge talenter frem samt modner og hærder dem der lige har fået deres gennembrud, så vi kan begybde at få vores del af transferkagen.
  Det vi ikke har brug for er udskiftning af træner, sportsdirektør, halvdyre satsede indkøb eller en højlydt del af fanskaren der ustandselig kritiserer alt og alle, kræver dyre indkøb og guld i næste sæson for en hver pris.

  Så lad os være supporters, så vender pilen snart opad for os igen.
  7 enige · 8 god kommentar
   
  • Joblar
  • Joblar   26. august 2020   

  • @LØK spot on
   2 enige · 1 god kommentar
   
  • @LØK
   Tak. Det er det mest fornuftige indlæg jeg har læst i lang tid på denne side.
   3 enige · 1 god kommentar
   
  • @LØK Godt og velargumenterende indlæg
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     26. august 2020   

  • @LØK Alt sammen lyder super godt, men der er flere ting der burde nævnes:

   Årsag til vi ikke har solgt vores spillere så dyrt som FCM og FCN du nævner eller FCK er jo fordi vi ikke har et navn i transfer, vi har intet solgt siden Per Bjerregaard sad og styrede det godt, som alle var imod.

   Vi er ikke synlige i de europæiske markeder, og husk på det er fint du siger vi skal bygge op og op, men du glemmer at CV melder ud man sælger når de topper og det giver mening derfor har du også brug for noget kvalitet ind, du kan ikke kun bygge et hold på talenter, det giver svingende resultater et godt eks er FCN.

   Hvis man sælger de bedste talenter og skal forfra, som er meningen, så opnår man ikke den rytme på et hold der er nødvendigt. Omkring omsætning skal man også tage udgifter vi har haft med vedligeholdelse stadion, samt andre udgifter.

   Med det vi har gang i nu, er der mange rigtige ting, men du opnår ALDRIG et tophold år efter år som FCM og FCK er med den måde handle på, for det kræver du ved siden af talenter supplere det med erfarne kvalitets spillere.
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
   Top enige
     26. august 2020   

  • @LØK - Tilslutter mig koret, der siger du er SPOT ON.
   Og jeg kan seriøst ikke forstå, hvis nogle kan være uenige i dine fornuftige udtalelser. I så fald, må man leve i fortiden og ikke kunne indse, at vi nu engang er hvor vi er.
   Der er mange ting der var bedre før i tiden, men der er også lavet mange fejl, som vi nu betaler af på. På et tidspunkt må man trække en streg i sandet og sige at fortiden er fortiden og nu kigger vi fremad og arbejder ud fra det vi har NU.
   2 enige · 2 god kommentar
   
  • Kijo
  • Kijo   26. august 2020   

  • @LØK Tak, endelig et fornuftigt og gennemtænkt indlæg! Jeg er fuldstændig enig i alt du skriver. Der er gang i den helt rigtige oprydning og med lidt tålmodighed og opbakning fra alle, så skal det nok blive godt. Der er masser af talent på vej, det ser vi allerede nu, og hvor er det fedt at se de unge vise sig frem. Bak dem op, så skal de nok vise vejen, sammen med de trofaste fans.
   1 enig
   
  • Chuck
  • Chuck   26. august 2020   

  • @LØK - Helt korrekt. Vi er på rette vej og vi skal ikke begynde at slingre. Lad nu bare de skide fc klubber bruge millioner på den Sisto handel og så kommer vi stille og roligt til at overhale på den lange bane.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     29. august 2020   

  • @LØK Du glemmer den vigtigste del her, udskiftning af ledelse direktør med million aftaler, det kostet mange penge, og det er JB der skiftet for meget ud.

   Det er ham og ledelsen der har godkendt TB indkøb og det er ledelsen vi kan så kritisere men ikke AZ og TB der under dem spillede bedste fodbold og vandt medaljer og pokaler.....

   Udover det ville det være rart være økonomisk uafhængig af spillersalg så vi kunne sige nej til klubber der byder for lidt, det er netop det FCM og FCK gør. Derfor laver de det ene store salg efter det andet, men også fordi de køber kvalitet også de helt unge, ham der på tale svensker er for mig som 18 årige ikke noget vildt, når FCK og FCM køber noget ind så er det tit nogen der allerede er fokus på i U landsholds sammenhæng, jeg tror det også kan betale sig bruge lidt mere for få mere ind...
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder