Brøndby fans Sydsiden away
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

EuropaPod: Lyon

 
Her kan du lytte til andet afsnit af podcastserien EuropaPod, som er et samarbejde mellem BrøndbyLyd og Den Gamle Hytte.

  • Brøndby fans Sydsiden away
  • Nanna Møller Karlsen
   2. oktober 2021 - Klokken 13:25
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  2. oktober 2021 - Klokken 13:25

Brøndby IF er tilbage på den store, europæiske scene. Det skal fejres - med en masse podcasts. Derfor er Den Gamle Hytte og BrøndbyLyd gået sammen om at producere nedtakter fra samtlige af Brøndbys kampe i Europa League-gruppespillet.

Her finder du andet afsnit af EuropaPod og det handler naturligvis om kampen i Lyon, som Brøndby IF endte med at tabe 3-0. Morten Olsen (Den Gamle Hytte) er vært på udsendelsen og har Brøndby-legenden Søren Colding og Jonathan Lorenzen (BrøndbyLyd) med i panelet. Undervejs stilles der også om til Nanna Møller Karlsen, der fortæller lidt om turen til det franske.

Partner på udsendelserne EuropaPod er Zetland. Hos Zetland får du to måneders medlemskab for bare 50 kroner. Samtidig støtter du BrøndbyLyd med 100 kroner og Den Gamle Hytte med 100 kroner. Det er da en win/win/win/win. Læs mere om det og tilmeld dig via linket her: zetland.dk/danskemestre2021

BrøndbyLyd · #325 EuropaPod: Lyon
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder