Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Fallenius efter debut: Giver mod på mere

 
Oskar Fallenius glæder sig over at have debuteret for Brøndby IF, men det giver kun mod på mere, lyder det fra den unge offensivspiller.

  • Nanna Møller Karlsen
   6. marts 2021 - Klokken 00:45
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  6. marts 2021 - Klokken 00:45

19-årige Oskar Fallenius fik torsdag aften sin debut for Brøndby IF, da han blev skiftet ind fra anden halvlegs start i kampen mod Randers FC. Den unge svensker glæder sig naturligvis over debuten, og fortæller, at den giver mod på mere.

- Det var utrolig fedt at få debut, det har jeg længtes efter. Men også at kunne få lov til at spille på Brøndby Stadion og repræsentere klubben i ligaen. Det giver helt sikkert mod på mere. En ting er at gøre det godt til træning, men det er noget helt andet at skulle præstere i kampe. Jeg stræber efter at gøre det godt til træning og i kamp. Jeg vil gerne spille, og det kommer så småt nu, siger Fallenius til klubbens hjemmeside.

Der bliver spillet i et højere tempo, end han har været vant til, fortæller offensivspilleren, som i januar skiftede fra svenske Brommapojkarna, der frister en tilværelse i den tredjebedste svenske række.

-  Jeg synes, det er et godt tempo, der er i kampene i ligaen. For mig har det været en proces med tempoet, og nu skal jeg bare vænne mig til det og komme ind i en rytme, hvor jeg kan være afgørende i kampene. Det er klart det højeste tempo og niveau, jeg har spillet på, men det er også godt for mig. Jeg kommer fra Brommapojkarna og har taget det næste skridt op, samtidig med at jeg har bygget på mine færdigheder. Heldigvis har forskellen på træning og kamp ikke været så stor, som den var, lige da jeg ankom. Det har været lærerigt for mig at tage det skridt op.

Oskar Fallenius og resten af Brøndby-holdet skal i kamp igen på søndag, når det gælder derbyet mod FC København.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Fallenius ser spændende ud. Tror han kommer til at overtage noget af Jobbes rolle, når han han engang forhåbentlig bliver solgt for mange millioner ;)
  2 enige

 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    6. marts 2021   

 • Fin debut i en svær kamp. Jeg tror at vi bliver rigtig glade for ham.
  4 enige · 2 god kommentar

 • Klasse spiller :-) han er god og han bli'r en klasse spiller for god til dansk fodbold, vent og se ;-)
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder