Gå til Livecentre
LIVE LIGE NU...
Right To Dream Park
 • FC Nordsjælland

  FC Nordsjælland logo
 • 0 - 0
 • Brøndby IF logo

  Brøndby IF

 
...Oskar Fallenius
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Fallenius efter prøvetræning: Har været lærerigt

 
Dagene i Brøndby IF har været lærerige, lyder det fra Oskar Fallenius, som nu er vendt hjem til Brommapojkarna, hvor han fortsætter sæsonen.

  • Oskar Fallenius
  • Nanna Møller Karlsen
   27. august 2020 - Klokken 21:05
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  27. august 2020 - Klokken 21:05

18-årige Oskar Fallenius gør sig til daglig i den svenske klub Brommapojkarna, men de seneste dage har han tilbragt i Brøndby IF, hvor han har prøvetrænet med klubbens Superliga-hold. Han spillede også med i torsdagens træningskamp mod FC Helsingør.

Den unge offensivspiller har nydt dagene i Brøndby, men er nu vendt hjem til Sverige, hvor han fortsætter sæsonen.

LÆS OGSÅ: Frederiksen: Fallenius efterlader et godt indtryk

- Jeg har nydt mine dage i Brøndby rigtig meget. Det har været sjovt og lærerigt. Det er mere professionelt end jeg er vant til, højere tempo og højere teknisk niveau. Både stab og spillere var meget ydmyge og åbne, siger Fallenius til 3point.dk.

- Nu tager jeg hjem til Stockholm og fortsætter min sæson med Brommapojkarna. Jeg håber, at det der sker fremadrettet, vil være godt for mig. Nu holder jeg fokus på Brommapojkarna indtil jeg hører andet.

Brommapojkarna ligger i den tredjebedste svenske række, Ettan, og her er Fallenius topscorer med fem mål i 13 kampe.

 

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
    27. august 2020   

 • Han har kontrakt til 30.11.2021 jf. Transfermarkt, så skal han være gratis må vi vente endnu et år.

 • Lidt sjovt som der skrives stolpe op og ned om denne svenske prøvetræning. 3 bedste svenske række!?! Jeg ved godt riget fattes penge og vi tilsyneladende er i gang med at bygge ekstremt ungt hold op. Halleluja for det. Men dette prøveophold kan bare ikke rigtig bringe mit pis i kog, sorry. Nogen gange virker det som om vi ikke længere er Brøndby IF. Træneren tør ikke garantere top 3, CV forsøger at sige at vi er på rette kurs og ledelsen er tavs som i graven. Hvor er det egentlig vi er på vej hen? Er ledestjernen at vi vinder DM igen? Hvornår? Hvordan? Skal jeg som fan bare “glæde” mig over at vi nu kun er i minus 11 mill kontra minus 40 sidste år - og så bare håbe det bedste? Jeg savner i den grad en ledelse der kommunikerer med omverdenen om især mål og strategi. Hvis jeg skal bakke op om FCN 2.0 strategien, så vil jeg vide mere end jeg gør nu. For mig virker det hele bare lidt ligegyldigt lige nu. Jeg respekterer, at der er mange på dette site, som har accepteret situationen og kan se lyset med de nye talenter som er på vej. Respekt for det. Men DM er stadig meget meget langt væk, believe me. Jeg har brug for en ledelse som viser os en plan, så jeg har noget at tro på - udover NF`s uld-i-mund kedsommelige udtalelser og CV`s pokerfjæs.
  1 enig · 1 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder