Fodbold live resultater

Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Fanreaktioner: Bedste indsats i Europa trods børnefejl

 
Torsdag aften blev det til et hug i nyrene, da franske Lyon kunne tage fra Vestegnen med tre point i Europa League gruppespillet efter at have vundet 3-1 mod hjemmeholdet fra Brøndby IF. Det tiltrods for at det netop var Brøndby der tog teten i kampen, og åbnede målkontoen ved ligatopscorer Mikael Uhre. Men fransk klasse fornægtede sig ikke, og nogle personlige fejl blev straffet prompte. 3point.dk fortsætter serien af FanReaktioner artikler - og bringer her et ekstrakt af postmatch reaktioner sakset fra Twitter.

  • Kasper Pedersbæk
   27. november 2021 - Klokken 09:08
 • Kasper Pedersbæk
 • Kasper Pedersbæk
  27. november 2021 - Klokken 09:08

Brøndby stod med ryggen mod muren torsdag aften, da man på hjemmebane tog imod franske Lyon i Europa League gruppespillet. For det krævede point på kontoen for at bevare chancerne for videre avancement til forårets knock out fase i selvsamme turnering.

Det startede også ganske fornuftigt for de blågule, da man ved topscorer Mikael Uhre bragte sig foran, men personlige fejl - og fransk klasse - blev bekosteligt, hvorfor Lyon kunne gå fra kampen som sejrsherre med cifrene 3-1, og fortsat med maksimum point i gruppen.

3point.dk har surfet Twitter tynd for at samle en række postmatch reaktioner til en artikel i den serie vi kalder for FanReaktioner. Først stop gør vi hos Mathias Matti, og et positivt take på kampen:

I samme boldgade finder vi reaktionen fra Elmskov, som er positiv over for forsvaret, men som også vurderer, at trætheden spillede ind og de personlige fejl kom til at koste:

En generel reaktion, som gik igen hos flere fans, var en utilfredshed med franske spillere, som mange mente faldt for let og i meget høj grad søgte de tynde frispark. Hos Christian Ingemann satte han følelsen i scene med en vel valgt gif:

Michael Sander var heller ikke imponeret over dommeren, men han (dommeren) fylder mindst i Sanders tweet. Han udtrykker istedet tilfredshed med en række spillere, hvor blandt andre den unge nordmand Heggheim får roser med på vejen:

En "gammel kending" her i FanReaktioner redaktionen er twitterbrugeren Claus B Rasmussen. Han kommer også ind på de personlige fejl, som bliver kaldt for børnefejl, men håber samtidig også at man er færdige med at betale lærepenge i Europa, og er klar til finalen i Prag:

Lars Henriksen deler Claus B Rasmussens holdning til kampen, og kalder indsatsen mod Lyon for god - faktisk den bedste i denne sæsons Europa-kampagne. Der bliver delt Brøndbyånd ud til spillerne for at give sig fuldt ud til det sidste:

Pyroshowet før kampen får også nogle ord med på vejen i postmatch reaktionerne fra twitterbrugeren Otter - et spektakulært show, som han vurderer var hele bøden værd:

En ting der åbenlyst har frustreret mange fans er eksekveringen af Brøndbys hjørnespark / dødbolde. Frustrationen er ganske tydelig, og mange mener at klubben ganske enkelt ikke får nok ud af de muligheder. Den holdning sætter Peter Froulund en humoristisk gif på:

På fanscenen fornemmede man en række blandede reaktioner. Der var lidt utilfredshed med en snert af dårlig stemning, hvor nogle følte der blev "delt voksen skældud ud", men hvor man i stedet skulle bruge krudtet på simplere og mere virkningsfulde sange.

Ligesom der heller ikke var tilfredshed med fremmødet. 16 år uden Europa gruppespil, og så var fremmødet ikke bedre til den afgørende hjemmekamp. Det fokus bragte en ven af huset Andreas Sklander fokus på i dette tweet:

Det samme gjaldt for Morten Albrechtsen, som Sklanders tweet havde som kilde:

Og så blev der uddelt verbale svirp mod afviklingen af kampen - hvor der ikke var tilfredshed med menneskehåndteringen.

Og så slutter vi rundturen i SoMe verdenen af hos Morten Frydendal, som var begejstret for lysshowet før kampen:

 

Husk at give os jeres FanReaktioner!

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Mik
 • Mik   27. november 2021   

 • Super med fan reaktioner - men når halvdelen af dem fylder fans der hylder pyro, så synes jeg det virker som blåstempling og det er jeg ikke Fan af.

  Jeg kan godt undvære 15 sek flot lysshow - mod 2 min røg og bøder fra 250-350.000 pr gang, det er jeg ikke tilhænger af.

  At en fan skriver, at dem der brokker sig over pyro bøder som koster millioner årligt, er de samme fans som går 10 min før tid. Siger jeg til ham TAL FOR DIG SELV. NEJ vi sidder til den bitre ende, måske nogen børnefamilier gør det, for at undgå fjolserne der laver ballade udenfor. Så kan man ikke bebrejde familier det. Som fan er vi ALDRIG gået før tid, vi er mange som stadigvæk er total uenige, med den persons holdning om pyro. For det skader jo vores klub økonomisk

  Vi er alle fans som hvert år støtter klubben på alle mulige måder,og ikke ønsker de penge skal gå op i RØG - men i klubbens fremtid FAT DET NU.

  Forskellen er vi modsat jer - ikke føler os hævet over klubbens motto: INGEN OVER KLUBBEN.

  Så længe det er ulovligt og gives bøder på 250-350.000 bøder og trusler om 0 tilskuere til næste hjemmekamp hvis sker igen, som vil koste millioner ,så er det et klart NEJ TAK
  3 enige · 2 god kommentar

 • Chuck
 • Chuck   27. november 2021   

 • Sjovt at der er en der skriver, at det pyroshow var bøden på 100.000,- værd. Ja det tror da fanden, det er jo ikke ham der betaler.
  1 enig
   
  • Mik
  • Mik   27. november 2021   

  • @Chuck ja en kæmpe klovn som jeg også skrevet i mit indlæg og synes faktisk ikke 3point burde reklamere for de får taletid eller reklamere det er ok
   1 enig

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    27. november 2021   

 • Var der virkelig ikke et eneste spillerkritisk twit?
   
  • @Saesonkort der er da nævnt blandt andet et der kalder de begåede fejl for børnefejl etc, det synes jeg umiddelbart er kritisk?

  Se 2 flere kommentarer

---

 • Bemærk der er ganske tydeligt tale om enkelte twitter brugeres subjektive tweets - og ikke en sanktionering fra 3points side hverken for eller imod pyro. Det står for den enkelte læser at have sin egen holdning.

  For undertegnede handler det om at bringe et udpluk af de reaktioner der var omkring kampen. Ellers bliver det et glanspoleret billede. Præcis som når en fan fx er utilfreds med sangvalget på sydsiden, en anden omkring politiets afvikling af kampen osv.
   
  • Mik
  • Mik   27. november 2021   

  • @kasperpedersbaek jeg køber den ikke helt - slet ikke når samtidig skriver hverken for eller i mod. I burde da netop tage afstand for noget der skader vores klub økonomisk

   I kunne være med til at sende et godt signal for bakke klubben op.

   Når man bruger flere brugere, som hylder pyro og nedgør dem der er i mod og skide ligeglad med bøder der koster klubben, så synes jeg man giver dem en eller form for blåstempling.


   De personer burde aldrig få taletid eller få måske andre med til at tænke det er ok.

   Så er ikke enig med dig på nogen måde, synes også det er flot de 15-20 sek det varer inden flere min røg kommer. Men når man bruger mange tusind kroner på større klubben for hjælpe dem
   Økonomisk er det ikke skide fedt de penge går til at betale bøder af pga 15-20 sek flot show når det bliver lovligt så er jeg selvfølge tilhænger af det for så skader det ikke længere vores klub
   2 enige · 1 god kommentar
   
  • Mik
  • Mik   27. november 2021   

  • @kasperpedersbaek kan ikke rette i teksten, skulle selvfølge: stå når man bruger flere tusind kroner på støtte klubben for hjælpen dem, så er det ikke fedt de bruges på 15-20 sek flot show inden det giver røg overalt .

   Det er ikke pengene værd
   1 enig · 1 god kommentar

 • preben
 • preben
  Betalende bruger
    28. november 2021   

 • Hvorfor er det interessant hvad man skriver på Twitter ? Hvis man er interesseret i det kan man jo bare kigge på Twitter , det er da mere interessant hvad man skriver her, eller ?
  For mig er det ligegyldigt fyld, på denne her side, jeg vil kigge på Twitter hvis ..
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
     28. november 2021   

  • @preben Så er det dumt af dig at bruge tid og energi, på at læse og ikke mindst kommentere på det..!!
   Vi er mange herinde der sætter stor pris på denne lille feature..

  Se 1 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER