Brøndby fans Sydsiden jubel
Foto: Robert Hendel ©
NYHED

Fanreaktioner: Livstidskontrakt til Frendrup og tre sikre point

 
Da Morten Frendrup søndag aften sikrede Brøndby tre point i hjemmekampen mod OB med sin sene træffer sendte han også Brøndbys fans på twitter afsted i en sand SoMe jubel. 3point.dk spurgte fansene ind til deres følelser efter kampen, og bringer her en samling håndplukkede reaktioner i det tiltag vi på 3point.dk kalder for FANREAKTIONER - og som får sin debut en mandag formiddag efter en 2-1 sejr hjemme mod OB.

  • Brøndby fans Sydsiden jubel
  • Kasper Pedersbæk
   8. november 2021 - Klokken 09:20
 • Kasper Pedersbæk
 • Kasper Pedersbæk
  8. november 2021 - Klokken 09:20

En fodboldkamp afføder normalt en lang række reaktioner fra fans - uanset om det er blevet til tre, et eller ingen point. For hvordan var spillet, hvem var den bedste, hvem lavede den lækreste detalje - og generelt hvordan havde den enkelte fodbolfan det lige efter kampen.

På 3point.dk har vi derfor ladet et nyt tiltag opstå - i første omgang på forsøgsbasis. #FANREAKTIONER - så forsøger vi at håndplukke en række tweets og samle dem til gennemlæsning for læserne i kølvandet på en Brøndbykamp.

Søndag aften blev det til en sejr i hjemmekampen mod OB, da Morten Frendrup med et sent sejrsmål sikrede de tre point blev indkasseret på de blågules konto. Den sene scoring satte sit præg på reaktionerne efter kampen i den blågule del af twitter.

Peter Cornelius formår at inkorporere et bollespark i sin postmatch reaktion på kampen:

Claus B Rasmussen er ikke helt tilfreds med modstanderne igen får scoret det første mål i en kamp, men hylder omvendt også den stærke moral hos de blågule efter comebacket:

Det bliver også bemærket hos flere fans, at den i ungdomsafdelingen huserende Bertram Kvist så kampen fra Sydsiden igår, en af dem der gjorde opmærksom på dette var Sebastian Andersen, som

derfor også hyldede den unge medfan i et tweet:

Der var også plads til at erkende at tidligere udmeldinger på spillere ikke altid holder, det skal vi som fans huske at anerkende, når andre erkender en fejltagelse.

Den spontante glæde er til at tage og føle for på for mange fans, hvorfor en sejrsgif heller ikke bliver glemt hos en række fans:

Så er der naturligvis den sejrssikrefan Mikkel Davidsen, som helt uden nerver så fodboldkampen:

Så er der andre fans som Alek, som nyder den ro og stabilitet der er kommet til på Vestegnen:

Sidst men ikke mindst. Et par stykker om dagens match winner:

 

Husk fremadrettet at give os jeres reaktioner efter kampene og brug hashtagget #FANREAKTIONER 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    8. november 2021   

 • Jeg håber at Frenne og Kvist kommer til, at spille sammen i Brøndby trøjen. Det er virkelig to spillere der kun vil klubben det bedste og særligt Kvist er vel den mest inkarnerede Brøndby fan på førsteholdet i mange år, hvis ikke nogensinde, når han får debut. Jeg har dog det ambivalent med, at skulle holde med en spiller der hedder Kvist. Den forkerte Kvist vokser dog på mig lige pt nu hvor han er ved at smadre PSE indefra. Så måske det bliver nemmere.
  6 enige · 5 god kommentar

 • Mik
 • Mik   8. november 2021   

 • Philip det er da lige meget hvilket efternavn en spiller har, så længe kærligheden er der til BIF. Jeg har svært ved at følge dig her, ligesom dengang hvor du udtalte, at du og flere du kendte havde mere had til AGF end FCK, som du mente de yngre BIF fans havde det jeg kender ingen der har det sådan. Der er ingen af dem jeg kender der væmmes mere over FCK end nogen andre klubber i hele verden

  Personligt er jeg ligeglad med en spillers efternavn, er bare glad for den unge mand er BIF spiller

  Omkring din udtagelse, at William Kvist Jørgensen som er hans fulde efternavn er ved at smadre klubben, er det langtfra korrekt han er bare ansigtet ud ad til. For det er de 2 jyder + 1 udenlandsk dansker der sidder og trykker på knapperne. FCK lever forsat på bankens nåde, som har holdt dem kunstigt i live længe, ballonen er vel ikke langt fra sprænge, det tyder deres snak om selskabs opdeling lidt på, jeg ser det som et krise signal. Men lige meget om hvem der køre dem i sænk, for ingen interesse i den plastik klub

  Synes bare det er Fedt at en ung ægte BIF spiller vil os, om han hedder Kvist, Falk, Jørgensen til efternavn er fløjtende lige meget, så længe kærligheden er til BIF og stoltheden over at trække trøjen over hovedet altid er der :)
   
  • @Mik Nu kender jeg ikke din alder. Men for mange ældre fans der begyndte at holde med Brøndby i 80erne var AGF det store hold at slå. De var danske mestre og havde også dengang en stor fanbase.
   Du skal huske på at FCK først blev stiftet i 1992, og der havde vi kæmpet med AGF i 10 år. De første mange år var FCK slet ikke den trussel for BIF som i dag.
   Så husk historien, for mange ældre fans er AGF stadigvæk en modstander der vækker mange følelser.
   Dermed ikke sagt at jeg ikke MEGET gerne vil slå FCK :-)
   4 enige · 2 god kommentar

  Se 5 flere kommentarer

 • Supergodt initiativ med fanreaktioner - det vil jeg glæde mig til at følge! Det er selvfølgelig også på en positiv baggrund med en sejr i overtiden. Uanset hvad, er det et koncept jeg kan lide. Da jeg ikke er på bl.a. Twitter er det rart at få et indblik i, hvad der sker på den front. Mere af det tak!
  2 enige
   
  • Mik
  • Mik   8. november 2021   

  • @Keep_Attacking enig

 • preben
 • preben
  Betalende bruger
    8. november 2021   

 • Er det kun reaktioner fra twit der bliver accepteret ?
  1 enig · 1 god kommentar

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021