Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Fanreaktioner: Mads Hermansen sang på hjernen og Wieghorst-hat på hovedet

 
Søndageftermiddag blev det til nok en sejr for Brøndby, da de på hjemmebane slog gæsterne fra Randers med 1-0, og dermed lukkede Superligaen ned for i år. 3point.dk følger nok en gang op på kampen med #FanReaktioner, hvor vi surfer twitter rundt for at håndplukke et udvalg af reaktionerne fra jer efter kampen. Fokus ligger denne gang - naturligvis fristes man til at sige - på en kampafgørende redning og den aktuelle formkurve. Og så runder vi også begrebet "en Wieghorst-hat".

  • Kasper Pedersbæk
   30. november 2021 - Klokken 22:30
 • Kasper Pedersbæk
 • Kasper Pedersbæk
  30. november 2021 - Klokken 22:30

Søndag aften hentede Brøndby nok en gang tre point i efterårets Superliga - det skete i topopgøret mod Randers FC, som gæstede Vestegnen. Det blev en kamp, hvor ligatopscorer Mikael Uhres enlige scoring blev afgørende, og som i efterårets sidste runde trak Brøndby op på tredjepladsen i landets bedste række.

Sejren kom i hus til stor tilfredsstillelse for de blågule fans, hvilket også kunne aflæses i de efterfølgende twitterreaktioner på kampen, resultatet og ligatabellen. 3point.dk har reddet sejrsbølgen på twitter, og bringer her en kavalkade af tweets direkte fra fansene selv. Mikrofonen står så at sige foran den enkelte fan.

Et naturligt fokalpunkt var Brøndbykeeper Mads Hermansen, som, lad det være sagt med det samme, bliver nævnt en del i reaktionstweets oven på kampen efter sin flotte refleksredning efter 97:54 minutter af kampen på det der bliver den sidste berøring i kampen. Og nævnt, det bliver Mads Hermansen også på vores første SoMe stop hos Steen Jølnæs, som mener at al snak om Mads Hermansen og manglende kampafgørende redninger vist godt kan forstumme:

Vi fortsætter ned ad Mads Hermansen allé, hvor også Stine Rytz sender lidt kærlighed til den unge keeper:

Hos Nana Daugaard er mandagen gået med en spillersang der kører på repeat i hovedet - og den spillersang, den tilhører ikke tilfældigt man of the moment... du har gættet det, jep, Mads Hermansen:

Wieghorst gjorde Wieghorst-hatten berømt på Brøndby Stadion. Wieghorst-hatten som består af en solid bandage rundt om hovedet gerne efter en hovedstødsduel. Eller, for Mads Hermansens vedkommende, en luftduel inde i feltet. Derfor var det også oplagt at døbe den for Wieghorst-hatten in mente den gode Mikkel Davidsens tweet, hvori han netop hylder en af fortidens stjerner:

En fast kending af FanReaktioner redaktionen er Claus B Rasmussen, som også i denne uge bliver nævnt i klummen. Her hylder han vigtigheden af et clean sheet, men påpeger også, at det blev lige lovligt spændende mod slutningen af kampen.

Kenneth Andersen dropper en positiv note om den unge midtbanemand Morten Frendrup, som han roser for at få mere offensivt output i sit spil:

En anden tidligere bidragsyder til FanReaktioner redaktionens (ene mands) indholdssummen er Peter Cornelius. Også han retter roserne mod Frendruo og den unge nordmand Henrik Heggheim i defensiven for flotte præstationer:

I torsdagens Europa League opgør mod franske Lyon var et stort samtaleemne efter kampen det pyroshow der afspillede sig på Sydsiden før kickoff. Mod Randers var der ikke et eneste romerlys, hvilket også blev bemærket af twitterbrugeren Kaj Jørgensen, som takker Sydsiden for ikke at koste en bøde til klubben.

En generel rosende tone over for trænerteamet er også gennemgående. For man skal ikke mange måneder tilbage før end Brøndbys mestertræner Niels Frederiksen kunne se sit titelhold blive pillet fra hinanden, og opbygningen af et nyt hold starte. En opbygning som fik en hård fødsel med mange svingende resultater til følge. På twitter anerkender brugeren Kenni også det flotte arbejde der er lagt for dagen for at det klikker hos Brøndby nu:

Det følger vi op på med et besøg hos en anden fast bidragsyder og ven af huset, nemlig Andreas Sklander, som i denne uge sender følgende positive tweet afsted:

Sklanders tweet gør vi faktisk returnerer Mikkel Davidsen, og besøger kommunikationsmanden endnu en gang, hvor han kommer ind på den udvikling holdet har haft, og det faktum at Brøndby nu er fem point fra FC Midtjylland, trods de blågules rædderlige start.

Ikke alle var lige tilfredse, og twitterbrugeren Kristian Sand syntes det blev FOR tæt og spændende mod Randers FC, for som han skriver, det kan ikke gå godt med marginalerne hver gang.

Vi lukker denne uges rundtur hos et kendt ansigt i fodboldmiljøet, nemlig Lasse Bauer, som iskoldt konstaterer, at nu kan Brøndby selv afgøre det igen.

 

Husk at bruge hasttagget FanReaktioner efter kampene, så vi kan finde og udvælge dem til en helt subjektiv opfølgning på ugens kamp(e), hvor jeres meninger bliver bragt råt for usødet, hvor vi forsøger at give et udsnit af reaktionerne på SoMe.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Endnu en gang en fornøjelse at læse fanreaktionerne! Det er bestemt med en god følelse, at vi (i Superliga regi) kan gå på Juleferie. Godt nok en imponerende bedrift efter vores meget sløve sæsonstart.

  Nu må vi krydse fingre, hvad Pokalturneringen angår.
  1 enig · 1 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021