Pavlovic til træning
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Fit Pavlovic håber på minutter mod FC Midtjylland

 
Andrija Pavlovic er tilbage for fuld skrue på træningsbanen. Han håber at komme i truppen og få minutter i mandagens kamp mod FC Midtjylland.

  • Pavlovic til træning
  • Nanna Møller Karlsen
   31. marts 2021 - Klokken 09:35
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  31. marts 2021 - Klokken 09:35

Brøndby har været uden angriberen Andrija Pavlovic i de seneste fem Superliga-kampe. Men i sidste uge fik han minutter i benene i en træningskamp mod FC Nordsjælland. Han er tilbage i fuld vigør og håber på at kunne spille en rolle, når Brøndby på mandag møder FC Midtjylland i Mesterskabsspillet.

- Det var fantastisk at være tilbage på banen og det var en god kamp mod FC Nordsjælland, som gerne vil spille fodbold. Det var sjovt at spille og vejret var dejligt, så jeg nød virkelig at få mine 45 minutter. Dem havde jeg brug for, for at bygge mig selv op. Jeg havde det godt derude, hvilket er det vigtigste, så det var meget succesfuldt, siger Pavlovic til 3point.dk.

- Skaden tog lidt længere tid, fordi vi måske prøvede lidt for hurtigt. Vi prøvede at få mig klar til derbyet og kampen inden, og så fik jeg lidt mere ondt og det tog lidt længere tid. Men nu er det helt fint. Jeg træner fuldt med og har gjort det hele landskampspausen. Jeg vil være glad, hvis jeg kan komme i truppen til Midtjylland-kampen, og jeg håber virkelig, at jeg får nogle minutter der. 

Den 27-årige angriber glæder sig til at komme i gang med slutspillet og understreger, at Brøndby-holdet bare skal tage en kamp ad gangen og gå ud og nyde det.

- Det bliver sjovt. Det bliver tæt, og jeg tror at folk kommer til at nyde at følge med, og vi kommer til at nyde at spille. Der er kun store kampe tilbage og det bliver rigtig svært. Vi skal bare tage det ét skridt ad gangen og fortsætte, som vi har gjort. Vi skal ikke stresse over noget, men gå ud og nyde det og tage det én kamp ad gangen.

Den første kamp er altså mod FC Midtjylland. Det er på mandag i Herning.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Joblar
 • Joblar   31. marts 2021   

 • Det ville være dejligt hvis han steppede op i slutspillet, tror virkelig han kan gå hen og få en stor betydning for vores endelige placering, så håber han rammer et godt niveau.
  3 enige

 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    31. marts 2021   

 • Dejligt at Pavlovic er ved at være tilbage. Han er virkelig vigtig for vores muligheder i angrebet. Med Hedlund og Uhre bliver vi nogen gange for låste i vores spil og her kan Pavlovic komme ind og ændre kampe.
  4 enige · 1 god kommentar

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    31. marts 2021   

 • Jeg ville være ked af, hvis det bliver på bekostning af Fallenius, som jeg vurderer har en ekstra trussel i sine dødbolde.
  Der er 3 scenarier, hvor jeg mener, at i 2 af dem er Fallenius bedre at have i truppen end Pavlovic.
  1. Vi fører, står relativt lavt og spiller på omstillinger.
  2. Kampen er lige og vi står relativt lavt og spiller på omstillinger.
  3. Vi er bagud og skal jagte et mål.
  Men Pavlovic tager formodeligt Vigens plads.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021