Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Flere fans på stadion, sæsonens første nederlag og møde med mestrene

 
I denne uges BrøndbyLyd kan du blandt andet høre administrerende direktør Ole Palmå fortælle om kampen for at få flere fans på stadion.

  • Nanna Møller Karlsen
   21. oktober 2020 - Klokken 09:08
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  21. oktober 2020 - Klokken 09:08

Når Brøndby IF og FC Midtjylland på lørdag tørner sammen i Superligaen, bliver det uden fans, og med meget få, sponsorer på lægterne. Superliga-ordningen er blevet suspenderet på ubestemt tid, og det skaber frustrationer i klubberne, hvor indtægterne er væk. 

Ole Palmå deltager i første del af BrøndbyLyd i denne uge, hvor han fortæller om kampen for at få flere fans på stadion. Hvad gør klubberne og hvad kan man gøre som fan?

Panelet diskuterer også sæsonens første nederlag. Det blev 2-0 til SønderjyskE i Haderslev, men hvad var der at tage med fra kampen? Måske noget man kan bruge til lørdagens svære kamp mod FC Midtjylland?

Panelet i denne uge består af Mikkel Frey Damgaard og Tor Zander Smit. Nanna Møller Karlsen er vært og Teis Markfoged har mixet.

Partner: Oddset

Du kan lytte til BrøndbyLyd her eller finde os, hvor du normalt lytter til podcast:

 

BrøndbyLyd · Flere fans på stadion, sæsonens første nederlag og møde med mestreneDeltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    21. october 2020   

 • Fantastisk at høre Ole og Thor, jeg synes det er en skændsel at vi ikke får lukket flere ind. Det er som Ole siger symbolpolitik og jeg bliver endnu mere vred, når jeg høre deres pointer.

  Men vi kan sidde som sild i en tønde i metroen, busser, toge og det er indenfor med mundbind, så luk da op som UEFA sagt ok til samme % og så kræv mundbind, jeg skal sku nok tage den maske på for kunne se vores hold live.... De kommer jo ikke med nogen forslag og håber Venstre i dag får deres trumfet igennem.

  Med tanke på ikke en politiker valgte at komme SÆRLIGT vores kulturministeren til FCK kampen for se de problemer der kan være, og er det tiderne med barer og mange i offentlige transport, så skal man ikke være fessor, så kan man afvikle dem tidligere.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @BIF til jeg dør ENIG! Vores såkaldte “kulturminister“ er en skændsel!
   Det er som om hun ikke har fattet at oplevelsesøkonomien også er en stor industri/branche der skal hjælpes med løsninger, specielt hvis løsningerne ikke har store udgifter til staten.
   Det er som om hun lever i 80’erne, hvor fodbold blev kaldt sport og fritid.
   Hun bliver nød til at forstå at kulturen er en industri med mange ansatte og med stor økonomi.
   Hun har gennemgående igennem hele Corona perioden været nølende, på bagkant og næsten modarbejdede sit eget ministerium. Hun er en skandale!
   1 enig

  Se 5 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder