Gå til Livecentre
LIVE LIGE NU...
Brøndby Stadion
 • Brøndby IF

  Brøndby IF logo
 • 0 - 0
 • FC København logo

  FC København

 
...Peter Bjur, Simon Hedlund og Lasse Vigen
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Førstepladsen, Hedlund-drøn og årets første hjemmekamp

 
Hør BrøndbyLyd-paneldebat om sejren over FC Nordsjælland og med optakt til AaB-kampen.

  • Peter Bjur, Simon Hedlund og Lasse Vigen
  • Nanna Møller Karlsen
   5. februar 2021 - Klokken 23:22
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  5. februar 2021 - Klokken 23:22

SÅ fik vi sparket Superligaen i gang i 2021! Brøndby vandt med 1-0 over FC Nordsjælland og spillede sig alene på førstepladsen.

I denne udgave af BrøndbyLyd behandler panelet kampen fra kunstgræsset i Farum. Er Hedlund tilbage på sit højeste niveau? Hvorfor var Mensah og Bjur foretrukket? Hvor tæt er Børkeeiet på en startplads?

Og meget mere. Panelet varmer nemlig også op til søndagens kamp mod AaB, som Brøndby havde det mere end vanskeligt mod i 2020. Skal skridtbeskytteren findes frem?

Panelet består af Søren Struve og Casper Valentin. Nanna Møller Karlsen er vært og Teis Markfoged har mixet.

Hovedpartner er Arbejdernes Landsbank.

Du kan lytte til afsnittet her eller finde BrøndbyLyd, hvor du normalt lytter til podcast:

 

BrøndbyLyd · Førstepladsen, Hedlund-drøn og årets første hjemmekampDeltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    29 dage siden   

 • Nanna har en super god pointe her, at vi netop ved at ændre spillet, til at have endnu højere presspil, så man heller ikke får udnyttet Uhre, Jobbe og Hedlund største kvaliteter nemlig i deres speed, så selvom vi alle gerne så fast presspil i alle kampe, så er det vi har nu også med til at sikre os flere point på kontoen. Vi er netop gode til at løbe i de større rum der kommer, super godt argument. Men selvfølge skal vi også blive bedre til presspillet som vil bare give os større fordele.

  Synes det er et godt argument Nanna kommer med her, får vi presspillet i gang oveni, så bliver vi stærkere og endnu sværere at læse og ligge en taktik mod. Har sagt det meget længe, jeg tror på et dansk mesterskab i år, ved godt på papiret med det måske ikke ligger til os, går gerne i mod eksperterne, for vi har slet ikke toppet som hold endnu, og kan udvikle os endnu mere, samt er troen og sammenholdet et kæmpe plus på de spillere der er, vi er sultne det er meget tydeligt at se.

  Kampen mod AAB kan godt blive svær, da vi ikke fået point mod dem i over 1½ år, så modsat FCN, hvor statistikken var med os, er den mod AAB mod os. Lad os håbe på det ændres i morgen. Vi skal bygge på, og samle alle point ind, inden vi rammer ind i FCK og FCM, det vil give os en stor taktisk og psykologisk fordel
  1 enig

 • Fin podcast med gode paneldeltagere. Kan især godt lide Struves ro og perspektiv på Brøndby.

  Det skurrer dog lidt i mine ører, når kritikken af vores spil reduceres til “fodboldsnobberi”. For mit eget vedkommende handler det primært om, at pragmatisme og resultatorientering ikke fører til succes på den lange bane. Lex Mads Davidsen. Det er altså ikke kun et spørgsmål om æstetik.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     29 dage siden   

  • @Klipklapperen enig men rom blev ej heller bygget på en dag,br />
   Vi har en Jobbe, Uhre, Hedlund, Mensah, Bruus, som alle er gode spillere med deres force i farten, vi er ikke sjove at spille mod når vi er foran

   Vi er alle enige om at vi skal blive bedre til presspillet og styre spillet, der mangler vi stadigvæk meget. I kampen mod FCM spillede vi en af vores bedste kampe i denne sæson men tabte, så det er nok en balance vi skal finde. Ser vi på FCK succes i Europa er det ved spille fodbold på omstillinger og stå kompakt. Ser vi på FCM spillede de fremad og naivt, og blev kørt over, da de spillede med håndbremsen trukket, lykkedes det dem at hente point. Skal vi også få succes i Europa, er det fedt vi kan mestre begge dele, Jeg tror på vi bliver danske mestre i år, i min verden, er vores chancer lige så gode som de andre. Der er udråbt som mestre af eksperterne, jeg er provokeret at de snakket om FCK, AGF som bejlere til FCM, FCM som de mener er alt for gode, uden at nævne os med et gram salt, det er for mig total respektløst.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder