Foto: Freja Borne ©
NYHED

Frederik Winther: Det var rigtig stort

 
Her kan du se interview med den nye Brøndby-stopper Frederik Winther.

    • Nanna Møller Karlsen
      26. februar 2023 - Klokken 19:54
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    26. februar 2023 - Klokken 19:54

Frederik Winther er ikke den samme spiller, som forlod Lyngby til fordel for Augsburg for halvandet år siden. Det fortæller han blandt andet om i dette interview, hvor han også fortæller om sin officielle debut i Brøndby-trøjen.

Se hele interviewet her:

 





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Jeg kan godt lide Winther, der er noget autoritet over hans udstråling. JS står forhåbentlig snart med et luksusproblem når Lauritsen er klar. Hvem skal være hans makker? Jeg hælder til Winther fremfor Tshiembe, men anerkender dog, at Tshiembe har gennemgået en meget positiv udvikling det seneste år. Fedt vi endelig har så stor kvalitet på de poster. Spiller Tshiembe et brag af en kamp i morgen, så kan jeg sagtens blive bragt i tvivl om hvem der skal være boss i det forsvar. Hvad tænker i?
    2 enige · 3 god kommentar
     
    • @Kristianbs
      Tshiembe er hurtig, både på de første meter og på en længere sprint, plus han er meget duelstærk. Dette er noget vi får brug for med vores offensive spil med høj bagkæde og dermed meget bagrum. Og Tshiembe er spillet helt ind med de andre omkring ham. Han er en af de første på mit holdkort.
      Jeg ved ikke med Lauritsen kontra Winther. Heggheim har jeg personligt heller ikke opgivet endnu.

  • Hvem skal ud? Alves, Heggheim og Wikstrøm? 3 mand om én plads. Måtte gerne ske allerede her i vinter.
     
    • mp80
    • mp80   26. februar 2023   

    • @Himmelberger Alves har intet vist, han bør sendes videre, alt for dyr at have på bænken. Heggheim skal nok slå til på sigt og har allerede vist stort potentiale, der er dog brug for mere spilletid. Wikstrøm har gjort det ok på udlån om han bliver god nok på sigt tvivler jeg på, der ser jeg hellere man henter Winter permanent. Ser gerne et permanent forsvar med ham og Lauritsen, med Heggheim som reserve. Tshembe kunne jeg godt se sælges til sommer.
      2 enige

  • Dejligt interview! Jeg er positivt overrasket over Winther, som spiller med selvtillid og autoritet, og så udtaler han sig med ydmyghed og refleksion. Tror afgjort, han kommer til at spille meget her i foråret.

---




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder