Niels Frederiksen uddeler ordrer
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Frederiksen efter forlængelse: Det eneste jeg savner i dag er at vi kan få fans tilbage på stadion

 
Niels Frederiksen er en glad mand. Han har torsdag forlænget sin kontrakt med Brøndby IF, så den nu løber til sommeren 2023. Kun fans tilbage på stadion kan gøre ham gladere.

  • Niels Frederiksen uddeler ordrer
  • Nanna Møller Karlsen
   21. januar 2021 - Klokken 14:38
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  21. januar 2021 - Klokken 14:38

Niels Frederiksen har forlænget sin kontrakt med Brøndby IF, så den nu løber til sommeren 2023 i stedet for 2021. Det har Brøndby IF meldt ud.

Hovedpersonen selv glæder sig over at kunne fortsætte arbejdet på Vestegnen, hvor han har det godt. Det eneste han savner, sådan en dag som i dag, er fans tilbage på stadion.

- Jeg føler mig rigtig godt tilpas i Brøndby IF. Jeg oplever en klub, hvor der bliver trukket i samme retning fra alle, og det gør, at vi på relativ kort tid har kunnet flytte os både på og udenfor banen. Vi har en fantastisk stab og et rigtig spændende hold med nogle dygtige spillere, som vi udvikler på hver eneste dag. Så det eneste jeg savner i dag, er at vi kan få fans tilbage på stadion, siger han til klubbens hjemmeside.

3point.dk arbejder på at få en længere reaktion fra Niels Frederiksen.
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    1 måned(er) siden   

 • Vi savner F.a.n.m.e også at komme tilbage, TRO MIG Niels

  Vi er mange der vil knibe en tåre og få gåsehud, når vi står og høre hele stadion synger og gynger. Tillykke herfra og flot gået, du er gået imod alle skeptikere inkl. mig selv, og omvendt mig til at kunne se du har gjort det virkelig godt med materialet.

  Men der er stadigvæk plads til forbedringer, og dem forventer jeg I kommer med, så vi kan få det mesterskab hjem til BRØNDBY IF, hvor det i øvrigt høre til :)
  5 enige · 4 god kommentar
   
  • @BIF til jeg dør Så sandt som det er sagt. Fuldt fortjent forlængelse. Fra at være pressesky og indestængt oplever jeg nu en træner, som er trådt i karakter og i medierne optræde med overskud, skarphed og ærlighed. Hvis NF kan dressere spillerne til at være bare 5-10% mere agressive og ærgærrige, så ser det helt enormt spændende ud. Så lover jeg som fan at være det samme, på den gode måde :-)
   2 enige · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • mp80
 • mp80
  Betalende bruger
    1 måned(er) siden   

 • Fine resultater, men spillet mangler rigtig meget, bliver spændende med de store udskiftninger, der kommer senest til sommer i truppen.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     1 måned(er) siden   

  • @mp80 tror det kommer langsomt med lidt mere bredde og kvalitet ind på holdet. Blas kommer med meget når han er klar igen, og vi har nogen spændende folk på vej der kan forbedre sig.

   Men det handler også om du har kvalitet nok i truppen, og det har NF pt ikke, der mangler for mig at se, målmand, forsvarsspiller og en angriber som er det vigtigste til at kæmpe med Uhre.

   Pavlovic, Hedlund ser jeg ikke som angribere ser dem mere som offensiv midt, hvor Uhre er mere en målsluger og en der er god til komme rette steder i feltet og sammen med Jobbe tør skyde på mål.

   Det kan være Singh der får et gennembrud, Slimane har fået meget snor, men synes faktisk i de sidste par kampe vi begyndte at se noget af alt det man forventer, tror han kommer til at få sit gennembrud snart.
   1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder