Niels Frederiksen
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Frederiksen efter nederlag til Kolding: Ingen grund til at du render rundt og synes du er en fandens karl - så er der ting, der skal gøres bedre

 
Brøndby IF-træner Niels Frederiksen var overordnet set ikke tilfreds med præstationen i 2-1-nederlaget til Kolding IF.

  • Niels Frederiksen
  • Nanna Møller Karlsen
   16. januar 2021 - Klokken 22:41
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  16. januar 2021 - Klokken 22:41

Brøndby IF tabte lørdag eftermiddag med 2-1 til 1. divisionsholdet Kolding IF efter tre gange 45 minutters fodbold. Det var ikke godt nok, mener cheftræner Niels Frederiksen, der havde forskellige positiver og negativer for de to Brøndby-kæder, der var i aktion.

- Vi mødte et hold, som virkede friskere i hoveder og ben, end vi var. Og sådan helt generelt, med al ære og respekt for Kolding, hvis du taber 2-1 til Kolding på hjemmebane, så er der ingen grund til at du render rundt og synes du er en fandens karl. Så er der nogle ting, man skal gøre bedre, siger Niels Frederiksen til 3point.dk.

- Det var i virkeligheden lidt forskellige ting. I første halvleg havde vi okay styr på det defensive og på vores organisation, men til gengæld spillede vi alt for langsomt og fik ikke skabt noget. I anden omgang synes jeg det blev meget bedre med bolden. Vi fik skabt meget mere og flyttede den hurtigere, men til gengæld hang vi ikke sammen i vores organisation rent defensivt. Så det var lidt pest og kolera i de to halvlege. Men helt generelt skal vi gøre det bedre, end vi gjorde i dag, det er min hurtige konklusion.

Brøndby spiller træningskamp igen på lørdag, hvor modstanderen er AGF på udebane.
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Niels ikke nogen - mange ting der skal forbedres
  1 enig

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
    1 måned(er) siden   

 • Baseret på denne kamp, så er jeg ikke overbevist om Skippers tese, at det er ligeså godt at træne i Brøndby, som en udlejning med spilletid. Aldrig har jeg set så langsom en spiller, både i tanke og handling, i Brøndbys forsvar.
  3 enige
   
  • @Saesonkort
   Jeg synes godt nok du overdriver lidt her. Det er da rigtigt at Skipper havde et par fejlafleveringer frem i banen. Men Maxsø havde nogenlunde lige så mange. Jung havde sågar en enkelt også.
   Det er også korrekt at Skipper havde en enkelt aktion hvor han mistede bolden på et dårligt sted, fordi han tabte en duel. Men omvendt havde han en del aktioner hvor han faktisk tog trykket af modstanderens pres ved at tage et par træk og skille sig fornuftigt af med bolden.

   Det er muligt at han ville få mere ud af at være lejet ud. Men i mine øjne var han ikke væsentligt dårligere end sine konkurrenter på sin plads i går.
   2 enige · 1 god kommentar

 • Send dem alle i brøndby skoven på mandag, løb løb løb , bagefter kan de gøre rent på træningsbanerne, samt vaske tøj og støvler for Kvindeholdet hele ugen. Så skal de nok tage sig sammen til kampen mod AGF

 • Forskellen er Skipper har noget at bevise - det her Maxø ikke på samme måde.

  Der ligger forskellen.


 • Sådan en kamp er jo resultatmæssigt helt ligegyldigt — is på
  2 enige
   
  • @bigernie1964 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder