Niels Frederiksen
Foto: Lasse Lagoni ©
NYHED

Frederiksen: Frendrup og Radosevic er erobringsmaskiner

 
Niels Frederiksen roste sine indskiftere og de to erobringsmaskiner på midtbanen efter 3-0-sejren over FC Nordsjælland.

    • Niels Frederiksen
    • Nanna Møller Karlsen
      22. april 2021 - Klokken 00:02
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    22. april 2021 - Klokken 00:02

Brøndby IF vandt onsdag aften sin første sejr i Mesterskabsspillet i denne sæson. Det blev 3-0 på udebane mod FC Nordsjælland og det var en tilfreds Niels Frederiksen, som mødte pressen efter kampen. Der var mange ting i kampen, som han var glad for:

- Jeg er glad for at vi spiller en meget disciplineret og kontrolleret kamp. I første halvleg styrede vi kampen og lykkedes med at gå op og trykke dem. Jeg er også glad for at vi scorede tre gode mål og at vores indskiftningsspillere alle kom ind og gjorde det fantastisk. Jeg har en kæmpe udfordring med at stille hold til søndag, for alle ser gode og skarpe ud. Jeg er også glad for at vi holder nullet, lød det fra Frederiksen i mixed zone.

- Jeg synes vi holdt dem fra stort set alt pånær én chance i første halvleg. I anden halvleg synes jeg de sværmer om vores felt. Der er nogle halve bolde og noget nedfald, som hurtigt kan blive farligt. De er dygtige fodboldspillere og de er svære at håndtere, og når først man kommer langt ned i eget felt og stå, skal der ikke meget til, for de er dygtige.

Anis Slimane startede på banen i karantæneramte Jesper Lindstrøms fravær og midtbanespilleren gjorde en god figur.

- Anis (Slimane, red.) spiller en rigtig fin kamp i dag. Jeg er meget tilfreds. Vi præsterede rigtig fint. Den eneste grund til at den bliver lidt spændende, er at vi ikke får scoret til 2-0 tidligere. 

Brøndby har haft et godt tag på FCN i de seneste år og hentede således onsdag aften endnu en sejr over holdet fra Farum. Frederiksen roser også de to erobringsmaskiner på midtbanen.

- Vi har noget fart og fysik på holdet, som traditionelt har gjort ondt på FCN. Og så har vi nogle dygtige presspillere, som formår at presse højt på dem. I momenter får vi stresset dem. Nogle gange får de også spillet sig ud af det, men vi har to erobringsmaskiner i Frendrup og Josip (Radosevic, red.) inde på midten. De erobrer simpelthen så mange bolde, så det bliver sværere for dem at fastholde flowet. Men jeg synes vi kom til at stå lidt for passivt og lavt i anden halvleg. Det var ikke en del af planen, slutter han.

Brøndbys næste opgave er en hjemmekamp mod Randers FC.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Philip
  • Philip
    Top kommentator
    Top gode
    Top enige
      22. april 2021   

  • Rado og Frendrup er vilde når vi ikke skal dominerer en kamp. Hvis vi bare kunne spille en 4-2-2-2 så var der plads til dem begge + vi kunne få en kreativ spiller mere på banen.
    4 enige · 3 god kommentar

  • mp80
  • mp80   22. april 2021   

  • Flot kamp af dem, dog håber jeg Frendrup bruges mere offensivt mod Randers, der skal angribes fra start.
     
    • @mp80
      Det er selvfølgelig en mulighed. Jeg tror dog vi vil få mere ud af at spille med Slimane og Jobbe samtidig og så ofre enten Rado eller Frendrup på søndag.
      1 enig

  • Joblar
  • Joblar   22. april 2021   

  • I min optik spiller de begge en sindsyg god kamp igår, Frendrup løber 13 km på 90 min, det er sgu stærkt, og ærlig talt tror jeg sagtens han kunne have været fortsat :-)
    2 enige

---

  • Fine kommentarer fra Niels.

    Jeg er især glad for, at han får det negative med, at vi kom til at stå for dybt og passivt i 2. halvleg. Så er der lidt at arbejde med på træningsbanen ovenpå en ellers flot sejr.
    2 enige




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder