Niels Frederiksen
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Frederiksen: Hver gang vi spiller europæisk, skal vi spille op i niveau

 
Brøndby IF bokser opad i Europa og derfor var Niels Frederiksen fint tilfreds med det ene point mod Sparta Prag torsdag aften.

  • Niels Frederiksen
  • Nanna Møller Karlsen
   17. september 2021 - Klokken 13:40
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  17. september 2021 - Klokken 13:40

Torsdag aften spillede Brøndby IF første kamp i gruppespillet i Europa League og det blev til et enkelt point efter 0-0 hjemme mod Sparta Prag.

Der var flere ting i præstationen, som cheftræner Niels Frederiksen var tilfreds med, men han lægger heller ikke skjul på, at han gerne havde set holdet skabe flere chancer.

- Jeg synes vores spillere leverede en rigtig flot præstation. Hver gang vi spiller europæisk, skal vi spille op i niveau. Vi møder hold, som er dygtigere end os og som har højere budgetter, og sådan vil det være hver eneste gang vi spiller europæisk. Så jeg synes det var en rigtig fin præstation. Vi spiller med en ekstrem høj intensitet. Vi er vant til at spille med højt energiniveau, det har vi gjort i alle vores kampe, men intensiteten var høj i dag (i går, red.) og det var jeg tilfreds med, sagde Frederiksen på pressemødet efter kampen.

- Det man så kunne ønske sig noget mere, og sådan er det jo altid, når man spiller 0-0, er at vi havde skabt nogle flere chancer. Det var en kamp med ganske få chancer, hvor spillets momentum lå og skiftede hele tiden. 

Brøndby-træneren tror på flere point i de resterende fem kampe i gruppespillet.

- Det havde været rigtig ærgerligt, hvis vi havde tabt kampen til allersidst. Det hele er åbent. Vi er kommet på tavlen og det giver tro på, at vi også kan hente flere point i de andre kampe. Det var en meget lige kamp. Vi spiller vores muligheder i denne pulje og vi har så afgjort muligheder, det synes jeg, vi kunne se i dag (i går, red.).

Næste opgave i Europa League for Brøndby IF er den på papiret sværeste, når det gælder udekampen mod franske Lyon.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Sikke noget vås. Sparta Prag var absolut ikke en skræmmende modstander, og de var ikke stærkere end mange hold i Superligaen. FCK eller FCM havde vundet 9 af 10 gange.

  Men når gameplanen er så defensiv endda på hjemmebane, og der ikke er andre svar end primitive lange bolde offensivt, så bliver succeskriteriet ene og alene at holde 0’et. Det var en langgaber af dimensioner, og vi skaber intet offensivt i vores nuværende forfatning. Jeg er sgu bekymret.
  1 enig
   
  • @BigBang79 - deres spilleres værdi er dobbelt så stor som BIFs. Hvis de så dårlige ud, var det fordi BIF spillede en flot taktisk gennemført kamp, hvor især midtbanen havde overtaget.
   2 enige

  Se 3 flere kommentarer
   
  • @BigBang79 ret mig lige, hvis jeg er forkert på den. Nu havde jeg ikke muligheden for at se kampen, men hvad jeg har læst mig til, så spillede Sparta Prag en form for 4-5-1 og så er det ikke mærkeligt at kampen bliver en mere taktisk og fysisk præget kamp end en velspillet kamp. Så tænker jeg at hvis Sparta Prag har et større budget end Brøndby, så må de virkelig have respekt for Brøndby, hvis de ikke havde i sinde at komme ud til kampen med end større offensiv indsats.
   Som man siger, der skal 2 til en tango og hvis det ene hold ikke vil frem på banen, så bliver kampen bare kedeligt at se på.
   
  • @BigBang79 hvorfor så bekymret? Dette er Ground zero i forhold til at vi sidste år vandt DM (hvilket ingen forventede) og nu skal starte lidt forfra med bl.a nye spændende spillere. Skal de ikke have lidt tid til at finde hinanden? Det syntes jeg ville være fair. Iflg CV, så har vi ikke noget at være bekymret for. Økonomien er på vej frem og truppen fyldt med talent. Det skal nok gå altsammen, rolig nu. Vi er et meget bedre sted end for 3 år siden ikke?
   4 enige

 • BingBang
  Det var jo netop som Doktor skriver BIF leverede en rigtig stærk præstation og derfor Sparta så ordinære ud

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
    1 måned(er) siden   

 • Det er simpelthen noget forbandet vrøvl at koble budgettet sammen med holdets performance! Der er ingen sammenhæng overhovedet. Performance ift. holdets potentiale er udelukkende trænerteamets evner. Holdets potentiale ift. budget er sportsdirektørens evner.
   
  • @Saesonkort
   Så du mener SERIØST ikke at budgettet på et fodboldhold giver et billede af holdets styrke....Du skriver. Der er ingen sammenhæng overhovedet.
   Så hvis vi legede legen at CV kunne købe spillere for 10 milliarder kr. til vinter, så ville det på ingen måde give et bedre hold..
   Det er jo fuldkommen forrykt det du skriver.
   1 enig

  Se 7 flere kommentarer

 • Mik
 • Mik   1 måned(er) siden   

 • Niels F I skal også spille op i niveau i superligaen.

  Da det ikke har været godt nok

  Der skal komme en stime med sejre nu, man bliver så trist af at læse en avisartikel i dag. De sætter de 11 bedste startende superliga spillere på hver plads.

  Ikke en eneste Brøndby spiller er på, den hedder FCM og FCK, som stor klub er det bare ikke godt nok. Nu er der ingen vej udenom og snak, CV skal hæve niveauet i truppen og det skal der arbejdes mod vinter transfer allerede nu.

  Nok snak nu, handling og hent kvalitets spillere, som Theimbe der kan gå direkte ind og hæve vores spil.

  Er skuffet over flere pladser ikke hentet noget som HWB som CV ellers nævnte tidligere og den angriber vi har hentet, nu kan jeg ikke basere et indhop af en spiller, det ville være unfair. Havde ikke en Wow oplevelse efter at have set ham i aktion, da de var trætte hans modstandere da han kom ind.

  Skulle jeg sætte en spiller på artiklens hold, ville det være Blas og NF som træner, som jeg mener er Superligaens bedste træner, med tanke på materiale og det han har leveret. Men tænk ikke en spiller fra BIF af 11 bedste spillere på pladserne er på. Det er kun FCM og FCK det er ikke godt nok af en klub af vores størrelse og historie.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Mik Og det som jeg syntes er allermest tankevækkende er, at vi lige for nærmest 5 minutter siden har vundet DM efter i lange perioder at have ligget nr 1. Men qua de sidste 3 måneders handling eller mangel på samme er vi nu bombet tilbage til middelmådighed og småklubs mentalitet. Vi har ikke udnyttet momentum og bygget videre, næh vi er startet helt forfra. Det fatter jeg ikke, med tanke på at vi (som du skriver) er Brøndby!! og jo ikke Herfølge...På dette site er det efterhånden nærmest forbudt at forholde sig kritisk til truppens kapacitet og talent. Man skal helst bare forstå og leve fortrøstningsfuldt med det nuværende niveau samt det faktum, at vi trods mesterskab fortsat er miiiilevidt fra FC klubberne. Det er så trist. Og til vinter kender vi jo allerede nu til transferstrategien, der skal først og fremmest ventes og måske hentes en skandinavisk konfirmand eller to med et stort fremtidigt potentiale..jøsses.
   3 enige · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021