Niels Frederiksen
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Frederiksen: Midtbanen gjorde det virkelig godt

 
Brøndby IF-cheftræner Niels Frederiksen roser sit hold, men særligt midtbanetrioen, efter 2-1-sejren over FC København.

  • Niels Frederiksen
  • Nanna Møller Karlsen
   24. oktober 2021 - Klokken 17:46
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  24. oktober 2021 - Klokken 17:46

Det var en glad Niels Frederiksen, der søndag eftermiddag mødte pressen efter Brøndbys 2-1-sejr over FC København. Brøndby-holdet kom ud med et aggressivt udtryk og et højt pres, som harmonerede godt med fansenes tifo inden kampen, hvor der blandt andet stod "Det Vilde Vestegnen".

- Vi ville gerne have en åben og intens kamp, for det havde vi fordel af. Jeg synes virkelig vi sad godt på dem i første halvleg. Vi skabte en masse og de havde svært ved at komme ud af vores pres. De smed nogle bolde til os inde på midten, hvor vi kunne gøre det endnu farligere. Det var en rigtig fin første halvleg, lød det fra Frederiksen.

- Det var en del af planen at få kampen op i et højt tempo, for der synes vi, at vi har nogle fordele. Vi har ingen fordel af stille og rolige kampe, der er ved at gå halvt i stå eller man er ved at falde i søvn af, for hvis vi skal udnytte den fart vi har i holdet, er det vigtigt at der er noget tempo og omstillinger.

Morten Frendrup scorede sit første Superliga-mål for Brøndby, da han bragte hjemmeholdet foran. Det har været længe undervejs.

- Nu har han prøvet 150 gange før i dag og det har overhovedet ikke været i nærheden af at lykkes. Det tætteste han har været på, har været når han har været ved at ramme hjørneflaget. Men det var jo fantastisk. Jeg kan godt lide at han bliver ved og at han tror på det. På 8'er-positionen skal han ind i feltet og afslutte, og det bliver han sgu ved med, så på et eller andet tidspunkt måtte det jo komme - og det kom heldigvis i dag, sagde Frederiksen med et smil.

Netop midtbanen med Frendrup, Radosevic og Slimane var en væsentlig årsag til Brøndbys sejr.

- Det er jo en væsentlig del af årsagen til at vi kan vinde kampen i dag. De præsterer godt både med bold og imod bold. Vi flåede Anis (Slimane, red.) ud i pausen i Glasgow, men han fik rejst sig. Både Josip og Morten tager rigtig meget fra defensivt og erobrer utroligt mange bolde. De lægger et tryk på modstanderen hele tiden. Det var virkelig flot hele vejen rundt, men midtbanen gjorde det virkelig godt. 

Næste opgave for Brøndby IF er mod Aalborg Freja i Sydbank Pokalen.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Betalende bruger
    1 måned(er) siden   

 • Ja de blev knust i midten af banen, nøjagtig som man viste de ville blive uden Zeca.
  Forstår det ikke, men er virkelig glad for de ikke kom i 442 diamant.
  2 enige · 2 god kommentar

 • Ruddi
 • Ruddi   1 måned(er) siden   

 • hvor er det fantastisk at det begynder at ligne et hold,tror nu også vi havde vundet om de havde zeka med,også dejligt at se de kæmper for hinanden igen,ikke fordi jeg tror vi vinder resten ,men det cv har sagt holder stik,selv om det så anderledes ud for en måned siden,skønt at være bif fan igen ,stærkt spillet drenge
  1 enig · 1 god kommentar

 • Heggheim, Slimane, Frendrup, Rado, Uhre og Kevin Mensah var de bedste mod FCK i går
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021