Niels Frederiksen
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Frederiksen og co. vil give Brøndby-fansene en fed oplevelse - og gerne point med hjem

 
Niels Frederiksen vil se sit Brøndby-hold spille lige op med Rangers FC i morgen aften. Det kan forhåbentlig give de mange medrejsende Brøndby-fans en fed oplevelse - og gerne point med hjem i bagagen.

  • Niels Frederiksen
  • Nanna Møller Karlsen
   20. oktober 2021 - Klokken 19:29
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  20. oktober 2021 - Klokken 19:29

Torsdag aften spiller Brøndby IF en nøglekamp i Europa Leagues gruppe A, når de på Ibrox møder Rangers FC, som indtil videre ikke har hentet point. Brøndby IF har til gengæld et enkelt. 

Senest blev det dog til et 3-0-nederlag i Lyon til gruppens duks. Det var en kamp, hvor Brøndby var presset langt tilbage i store faser. Et lignende kampbillede så vi i Salzburg, men i denne kamp har Brøndby større ambitioner på bolden, fortæller cheftræner Niels Frederiksen onsdag aften på et pressemøde.

- Vores ambition er at vi skal spille en lige kamp i morgen. Det tror vi på, at vi kan, for det synes vi at vi er dygtige nok til. Vi skal også være mere ambitiøse med bolden end vi måske af gode grunde har været i nogle af de andre europæiske udekampe. Vi skal turde gå lidt højere på Rangers i morgen, lød det fra Frederiksen.

- Det betyder ikke at vi kommer stormende ud over stepperne i samtlige 90 minutter. Vi skal være kloge. Men vi skal tage mere initiativ både med og uden bolden.

Brøndby spillede mod Vejle i søndags og den kommende søndag venter et vigtigt derby på Brøndby Stadion. Men Niels Frederiksen er helt tryg ved at rotere i kampene.

- Som træner gør du dig altid overvejelser i forhold til det. Det er vigtigt at sige i denne sammenhæng, at hvis vi tager vores sidste kamp mod Vejle som eksempel, så var det i høj grad vores indskiftere, som var med til at afgøre tingene for os. Det fortæller at vi har en god og bred trup, hvor vi har mange spillere med et højt niveau. Derfor mener jeg det er muligt for mig at skifte lidt ud fra kamp til kamp, og det har vi gjort i sæsonen indtil nu, og det kommer vi fortsat til at gøre. Det mener jeg at vi har truppen til, som vi så i søndags mod Vejle eksempelvis.

Brøndby-fans valfarter i dag og i morgen til Glasgow, hvor der forventes omkring 1.600 blå/gule fans på plads på Ibrox. Frederiksen og Brøndby-holdet vil rigtig gerne give dem en god oplevelse og point med hjem.

- Det betyder ekstremt meget at have den opbakning på lægterne. Det betyder meget for spillerne. Vi vil gå ud i morgen og gøre alt hvad vi overhovedet kan for at give de fans, der rejser herover, en rigtig fed oplevelse, en fed kamp og forhåbentlig også et eller tre point at tage hjem med. Det er vores ambition. Vi glæder os til at give vores fantastiske fans en god oplevelse på dette meget historiske stadion.

Kampen mellem Rangers og Brøndby spilles torsdag aften klokken 21.00 dansk tid.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Mik
 • Mik   1 måned(er) siden   

 • Kære Niels

  Kan godt lide din person, men måske hænger dine udskiftninger sidst også noget at gøre med, at Blas og Cappis ligner faste startere.

  For der er i andre kampe hvor netop bænken og dine udskiftninger, ikke har vendt kampene og breddens kvalitet ikke har været der.

  Ellers havde vi nok ikke ligget hvor vi gjorde, nu var det Vejle vi mødte skal vi huske på og hjemme med Danmarks mest opbakkende fans
   
  • @Mik underlig kommentar ....hvad vil du sige med det ???

  Se 1 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021