Brøndby v Lyngby
Foto: Ian Nielsen / Ian Foto Sport ©
NYHED

Frederiksen om Bjur: God og stejl læringskurve

 
Brøndby IF-cheftræner Niels Frederiksen er godt tilfreds med præstationerne fra Peter Bjur og Kevin Mensah på de to wingbacks på det seneste.

  • Brøndby v Lyngby
  • Nanna Møller Karlsen
   13. marts 2021 - Klokken 13:40
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  13. marts 2021 - Klokken 13:40

Brøndby IF har været i fin form i 2021 og det har primært været med Kevin Mensah og Peter Bjur på de to wingbacks.

Cheftræner Niels Frederiksen er tilfreds med, hvordan de har gjort det, selvom der stadig er rum til forbedring.

- Det har været nogle generelt gode præstationer. Der har også været dårlige momenter. Men det har været på et noget højere niveau, end det vi har set tidligere. I trænerteamet har vi været ganske godt tilfredse med det, vi har set, siger Frederiksen til 3point.dk.

- Vi savner stadig et lidt større offensivt output. Vi synes, de kommer mere med frem og bidrager med noget, men vi kunne godt tænke os at få flere afslutninger og gerne lidt mål hist og pist. 

- Men vi har generelt været tilfredse og det skal man også tage som et udtryk, når man ser på at det meget har været de samme wingbacks, vi har spillet med - pånær i midtugen, hvor vi skulle have lidt friske kræfter ind. Det er et udtryk for, at vi har været tilfredse med hvad vi har set fra Kevin og Peter. 

Inden sæsonen var der nok ikke mange Brøndby-fans som havde regnet med at unge Peter Bjur, som primært har spillet længere fremme på banen, skulle spille kampe som dem mod FC Midtjylland og FC København på positionen som venstre wingback. Men det har han gjort, og han har gjort det godt, siger cheftræneren, der er tilfreds med hans udvikling.

- Han spiller egentlig relativt uimponeret. Det er stadig en ny position for ham, så han bliver mere og mere sikker for hver time han spiller. Han begynder at vænne sig til det og er begyndt at få en fin forståelse for, hvad han skal gøre i forskellige situationer. Der er en god og stejl læringskurve. Han har alle de fysiologiske forudsætninger for at kunne spille den plads, og det synes vi, han begynder at vise.

21-årige Peter Bjur har spillet 18 førsteholdskampe for Brøndby IF. 29-årige Kevin Mensah i den anden side står noteret for 85 af slagsen.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Broder Salsa
 • Broder Salsa
  Betalende bruger
  Top debattør
    13. marts 2021   

 • Jeg vil også gerne, endnu engang, rose vores nuværende førstevalgs wing-backs. Det bliver virkelig bedre og bedre med Bjur og Mensah. Mensah som er dygtig til at udfordre første mand i presset og Bjur som fører bolden sikkert frem i banen. Det er utrolig vigtigt ikke bare at blive stesset og give modstanderen bolden i ren panik.

  Der er altid den samme gamle sang med 'de mangler dit og dat', men så længe det bliver bedre og bedre, så er jeg tilfreds. Mensah og Bjur har i hvert fald vist sig sikre som den foretrukne duo her i foråret. Stor cadeau til dem begge og godt arbejde.
  9 enige · 2 god kommentar
   
  • Mads
  • Mads   13. marts 2021   

  • @Broder Salsa
   Der var mange herinde, der var utroligt kritiske overfor de to spillere.

   Det ville klæde dem, at skrive en kommentar og give en lille undskyldning.

   Det er svært, at være andet end tilfreds.

   Kæmpe cadeau til hele truppen og de mennesker omkring holdet.

   Tak

 • Jeg syntes at Bjur har gjort det okay. På ingen måde været kampafgørende, men ej heller faldet igennem. Med tiden kan han muligvis nå sin fars niveau. Og det er bestemt værd at stræbe efter. Mensah kan man tillade sig at forvente en del mere fra qua hans alder og erfaring. Han har løftet sit spil lidt efter han er flyttet side og scoret en pind for nylig. Så det er nogenlunde godkendt. Men han er stadig, sammen med Hermansson, Rosted og Børkeeiet det ubetinget tynde øl på holdet og ikke i nærheden af at have superliga topklasse niveau. Når Mensah er værst, spiller han som var der ild i bolden (på en dårlig måde) og det er tæt på ufatteligt, at han engang var angriber. Men vi er jo stadig BIF og dermed ludfattige, så ikke alle spillere kan have landsholds potentiale...
   
  • Mads
  • Mads   14. marts 2021   

  • @Kristianbs du skriver som om vi ligger nr. 5-6 stykker.

   Du må have et voldsomt problem med at give kredit!

   Et ulækkert indlæg fyldt med had mellem linierne.
   1 enig

 • mp80
 • mp80
  Betalende bruger
    13. marts 2021   

 • Både Bjur og Mensah kæmper det de kan og mere kan man ikke forlange af dem, dog er ingen af dem gode nok til at spille fast wingback. De har deres forcer andre steder på banen. Det kan gå an i en periode, men er ingen permanent løsning.

  Bliver langt bedre med Riveros og så få Bjur længere frem på banen.

  Håber også man finder en løsning frem for Mensah, med mindre Bruus virkelig rykker sig yderligere. Der har været nogle gode kampe, men flere dårlige på det sidste. Sådan som holdet spiller vil bedre wingbacks styrke holdet markant, da der generelt kommer for lidt fra dem.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder