Blas Riveros
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Frederiksen om Riveros: Er i overvejelserne til søndag

 
Blas Riveros fik debut for Brøndby torsdag aften mod LSF. Han er også i Niels Frederiksens overvejelser til startopstillingen mod OB søndag.

  • Blas Riveros
  • Nanna Møller Karlsen
   7. november 2020 - Klokken 11:45
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  7. november 2020 - Klokken 11:45

Blas Riveros debuterede for Brøndby IF, da han torsdag aften startede inde på venstre wingback mod Ledøje-Smørum. Det var en fin debut, mener cheftræner Niels Frederiksen, der også har paraguayaneren i overvejelserne til startopstillingen mod OB søndag.

- Han blev ikke testet defensivt, men offensivt så det fint ud. Vi ved, han er dygtig med bolden, kan udfordre og drible. Han gik lidt død i anden halvleg. Han havde nogle fine indlæg, så jeg synes det var en opløftende præstation fra Blas, sagde Frederiksen efter kampen mod LSF.

- Han er ved at være tæt på. Nu har vi trænet med ham i 14 dage og han har spillet en kamp i det her system, som også lige kræver en tilvænning, for det har han ikke spillet så meget før. Han er tæt på og han er da i overvejelserne til søndag uden at jeg har besluttet, hvad vi gør.

Mathias Kvistgaarden og Mads Hermansen startede også inde i pokalkampen og det var vigtigt for Niels Frederiksen at give dem minutter i en betydende kamp.

- Han (Mathias Kvistgaarden, red.) skulle starte, fordi vi vil se ham an på dette niveau sammen med de spillere, hvor han ville have nogle dygtige spillere omkring sig. Han er en spiller, vi tror meget på. Ligesom med Mads Hermansen inde på mål er det vigtigt, at de får lov at spille nogle kampe for Brøndby, hvor det gælder noget. Det er bare anderledes at spille en kamp for Brøndby, hvor det gælder noget, og at spille en reserveholdskamp, hvor det, forstå mig ret, ikke gælder så meget.

Brøndby IF møder OB søndag klokken 16.00 på Brøndby Stadion.

 

 

 

-

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Stor eksamen i morgen. Jeg har virkelig bange anelser. Jeg savner både humør og spilleglæde på holdet. Selv Maxsø ligner en som er træt af det hele. NF bør ryste posen og starte med dem af hans spillere som virker mest sultne.
  1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder