Foto: ©
VIDEO

Frederiksen om sin kontraktsituation: Er superglad for at være her

 
Niels Frederiksen er superglad for at være i Brøndby, men han har kontraktudløb om et halvt år. Det forholder han sig til her.

  • Nanna Møller Karlsen
   21. december 2020 - Klokken 13:32
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  21. december 2020 - Klokken 13:32

Brøndby IF-cheftræner Niels Frederiksen har mandag kunne sende sine spillere på juleferie med 27 point for Superligaens første 13 runder.

Men Frederiksen har kontraktudløb om et halvt år og det fylder meget i medierne. Derfor forholdt Brøndby-træneren sig også til det efter årets sidste kamp mod AC Horsens:


Medie af: TV3 SPORT

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    21. december 2020   

 • Jeg overvejede et kort øjeblik at skrive en artikel om en potentiel kontraktforlængelse set fra Niels Frederiksens perspektiv. Alle ansættelsesforhold bør afsluttes med succes og et positivt eftermæle set fra både arbejdsgiver og arbejdstagers side. Bør Niels Frederiksen gamble med sit eftermæle ved en kontraktforlængelse uden en garanti for, at han ikke mister Schwabe, Tørnes, Kabongo, Jung, Hermannsson, Vigen på fri transfer og Hedlund, Uhre, Lindstrøm og Frendrup som salg i den kommende sæson? Jeg ser ikke en kontraktforlængelse som en “No-brainer” for Niels Frederiksen, hvis han vil stoppe på toppen og eskalere sin karrierer.
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     21. december 2020   

  • @Saesonkort - Jeg kan godt følge dig og er ikke uenig. Hvis man kigger på en forlængelse af som en 'gave' til NF som tak for kæmpe godt arbejde, så er det en no-brainer. Men hvis man kigger på hvad der er bedst for klubben, så er jeg kommet lidt mere i tvivl.
   Ikke fordi han ikke har gjort det godt. For NF har fået meget mere ud af truppen, end jeg havde håbet på. Han har virkelig højnet niveauet på mange spillere og meget få (hvis nogle) er faldet igennem i hans tid som træner.
   Til sommer står vi og skal have ny træner, hvis ikke NF forlænges. Og der kan nå at ske meget på 6 måneder. Vi er i en opbygningsfase og vores budget er meget stramt. Så for mig at se, er NF lige nu den helt rigtigt træner i forhold til evner kontra hans løn. Men til sommer (eller allerede nu) kan vi lave et eller to store salg, som gør at vi har lidt flere penge at lege med, når der skal kigges træner. Så kan vi måske gå een hylde op. Læg dertil, at NF har skabt et rigtig stabilt fundament, som en ny træner vil kunne bygge videre. Jeg tror ikke på, at vi sælger ud af alt arvesølvet, bare fordi nu endelig har noget der glimter af guld. Jeg er overbevist om, at CV forsøger at holde fast i en stamme og bygge endnu mere på. Det betyder også, at vi fra starten af næste år, ikke skal starte forfra og her vil en ny træner have en kæmpe fordel i forhold til det NF startede med i sommeren '19.

   Så jeg det ville måske se godt ud, for både klubben og NF at skilles på toppen og som venner. Så kan han komme godt videre og vi slipper for de bølgeskvulp, som trænerskifte ofte kan give.
   Men jeg så lige så gerne NF forlænget med 2 år. Hvis han kan løfte endnu mere, sammen med CV, så ser det rigtigt godt ud.

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    21. december 2020   

 • 1 enig · 1 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder