Niels Frederiksen
Foto: Teis Markfoged ©
VIDEO

Frederiksen positiv trods nederlag: Hvis vi spiller sådan her, får vi en masse point

 
Niels Frederiksen var tilfreds med store dele af Brøndbys spil i 3-2-nederlaget mod FC Midtjylland.

  • Niels Frederiksen
  • Nanna Møller Karlsen
   25. oktober 2020 - Klokken 11:17
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  25. oktober 2020 - Klokken 11:17

Hvis Brøndby spiller som de gjorde i store dele af kampen mod FC Midtjylland, får de mange point, lyder det fra cheftræner Niels Frederiksen.

Se cheftrænerens reaktion efter 3-2-nederlaget lige her:


Medie af: TV3 SPORT
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
    25. october 2020   

 • Hvis jeg var Niels Frederiksen, ville jeg sende en presbal til CV. Giv mig en keeper, der er Brøndby værdig og se at få byttet Mensah ud med noget bedre.

  Som Ebbe Skovdahl sagde; “2 mål på hjemmebane skal give 3 point!”.
  2 enige
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     25. october 2020   

  • @Saesonkort ny træner, det er ikke CV men NF der vælger Mensah, det er NF der vælger kun udtage 2 angribere selvom man har en ung dygtig spiller i kvistgaarden, jeg har mistet min sidste respekt for NF efter set det første Fisker afsnit. Jeg fik så meget en klump i halsen, at vi kan behandle ham sådan, men særligt i den sidste kamp, det er ene og alene NF ansvar FØJ FOR DEN
   3 enige · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer
   
  • mp80
  • mp80
   Betalende bruger
     25. october 2020   

  • @Saesonkort Schwäbe er en klasse målmand og havde også flere gode aktioner i kampen. Uhre dukker sig i muren ved 2-2 målet. Og Slimane koster dyrt med sit bold tab, som fører til 2-3 målet.
   3 enige

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @Saesonkort jeg håber CV forlænger med Schwäbe. Vi har større problemer andre steder end i målet
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    25. october 2020   

 • Lige set første program med Fisker, jeg har mistet alt min respekt for dig Niels F som træner, har aldrig ment du er den rette, med dette Fisker afsnit, ved jeg nu du ikke er det.
  Din måde blive ved med disponere spillere der ikke levere som Gammelby, Mensah osv samt holde gode unge ude men bruger dem kun pga du tvunget.....

  Jeg mener ikke din kontrakt skal forlænges og ALLE jer NF fans i kan bare svine mig til, synes I skal se det afsnit, jeg synes det er så usmageligt en ildsjæl som Fisker skulle behandles sådan, se det så ved I hvad jeg mener med det.
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     25. october 2020   

  • @BIF til jeg dør det var det rigtigt og gør, ikke at forlænge med fisker. Han ville være super fed som ass for u19. Men jeg vil hellere bytte mensh for fisker hvis det endelig skal være
   4 enige

  Se 5 flere kommentarer

 • Jeg mener at NF har spillet de unge og givet os et hold med fart, ungdommelighed og masser af fremtid. Jeg mener dog heller ikke han skal forlænges. Han er simpelthen for forsigtig og specielt når kampene er i gang, er han alt for konservativ og tør ikke tage de store chancer. Det er min egen subjektive vurdering. Har intet personligt imod NF, jeg tror bare ikke han kan give os så meget mere...
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     25. october 2020   

  • @thomasjacobjensen Jeg vil gerne begrunde min vrede over dette efter set Fiskers første afsnit:

   Fisker var slet ikke udtaget af de 19 mand til at starte med i hans sidste hjemmekamp. Den eneste grund til han kom med, var der kom en skade han var helt sønderknust og det er ikke en måde behandle en mand der vil os så meget på. Jeg har INGEN RESPEKT MERE FOR NF INGEN, han ville ladet Fisker siddet helt ude, jeg har ikke ord for dette.

   NF er ikke den der givet de unge chancen, de unge har grebet den og han har været tvunget til bruge den pga manglende spillere til rådighed, NF har brugt efter corona pause Gammelby og Rado han spillede med sikre kort og valgte sætte Frendrup og Bruus på bænken, selvom de to havde gjort bedst figur i ALLE 7 test kampe og Fisker i de indhop han kort fik i testkampene viste også han var god, og ham fravalgte han også, men blev ved med bruge dem der ikke leverede varen, og var tvunget til gøre noget nyt da han blev haglet ned efter de to første kampe, hvor vi spillede elendigt, så valgte han SELVFØLGE sætte Frendrup ind og det var ikke NF fortjeneste men Frendrups der greb den og spillede fantastisk, så selvfølge kan han ikke bagefter fravælge ham, bruus fik et indhop efter endnu flere kampe og han var også outstanding og slog med længder Gammelby, så nej NF gav dem ikke chancen han fravalgte dem.

   Han havde kun udtaget 2 angribere mod FCM og de leverede ikke mål, han har ladet en ung mand som Kvistgaarden spille andet holdet, selvom han hele tiden viser fremgang, så nej han viser ikke de unge tillid.

   Jacob Rasmussen vores eneste back har han fravalgt fremfor 5 andre IKKE VB.

   Mensah ALLE kan se IKKE levere varen bruger han hver gang, han skulle max sidde på bænken, en ny ung VB med krummer i vælger han helt udelukke i truppen, vi fører 2-0 og spiller ikke godt de sidste halve time, han er for langtid til at handle, jeg ønsker IKKE han skal forlænges og det gør jeg af flere årsager
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 5 flere kommentarer

 • Sys
 • Sys   25. october 2020   

 • Det er lidt svært, at være kritisk, når de spiller så godt fodbold, som de har gjort, de sidste 2 kampe. Men Mensah har nu i 3 kampe været skyld i et mål, og jeg kan overhovedet ikke forstå, at når man har fået en superligeprofil, som Corlu, at man ikke giver ham en chance, hvilket jeg ikke mener, han har fået. Vi risikere på den her måde, at han mister modet, og vi aldrig, får noget ud af ham.
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     25. october 2020   

  • @Sys NF lavet så mange fejl ikke kun med Mensah, Curlu, Jobbe forkert plads angrebet, men også bruge Frendrup og Bruus på bænken efter corona pause den eneste grund til de fik chancen efter flere kampe var vi leverede så ringe han var tvunget til at gøre noget, og derfor brugte han efter 2 kampe først Frendrup og flere kampe først Bruus og det var selvom de var bedst i alle 7 test kampe.

   Kvistgaarden og Singh som gør det godt, bruger han ikke som indskifter og sætter dem andet holdet, selvom han kun reelt har 2 angribere i truppen mod FCM, han bruger 5 forskellige IKKE VB og har JR på Bænken i de fleste kampe men fravælger ham i alle det giver INGEN mening.

   Vi køber en ny super god VB formoder jeg som landsholdsspiller og hvad gør han så, fravælger ham og bruger igen Mensah som i så mange kampe ALLE kan se ikke fungere og levere som VB
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer


 • Joblar
 • Joblar   25. october 2020   

 • Vi spillede god bold igår og resultatet var på ingen måde retfærdigt, vi kunne have scoret 4-5 mål den første time, og FCM har jo stort set ingenting, indtil Mensah sætter dem i gang. Marwin mener jeg helt seriøst bare ikke er god nok, han har ene og alene kostet mange mål i sin Brøndby tid, jo han har også stået gode kampe og haft gode redninger, men det må og skal man jo også forvente af en nogenlunde målmand. I går står han alt for langt i den ene side af målet ved frisparket, sparket er hverken specielt hårdt eller velplaceret fra Sistos side, havde han placeret sig lidt bedre i målet havde det været en nem redning, MEN ligegyldigt skal han tage det frispark. Det andet mål skal han jo også tage, hovedstødet er igen ikke specielt velplaceret eller hårdt, og skulle bare været slået væk eller chippet over overliggeren. Jeg husker desværre alt for mange dårlige aktioner fra hans side igennem Brøndby tiden, hvor han har lukket flere mål ind direkte på hjørnespark/frispark, så i min optik syntes jeg vi har en udfordring på målmandsposten.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Joblar
   Der står to FCM-spillere, der kan sparke, Sisto og - vistnok - Dreyer. Jeg tror Schwäbe forventede et venstrebensspark, og det var grunden til fejlplaceringen.
   Men uanset hvad, er det jo ikke godt nok. Der er også én der dukker sig i muren.

   Jeg har en fornemmelse af at Schwäbe er meget afhængig af at have et sikkert forsvar foran sig, hvis han selv skal præstere godt. Når der sker mærkelige svipsere, som den fra Mensah, så er det som om han bliver usikker.
   1 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer

 • Jeg er ret enig med NF i hans analyse her. Det går helt klart fremad med spillet. I kampen i går skiller vi de forsvarende mestre i nærved stærkeste opstilling helt ad i minut 15-60. Jeg genså lige highligths, og det er vanvittigt så mange chancer vi skaber. De skaber stort set intet i den periode.

  Selvom NF kunne have truffet andre valg end han gjorde i går (specielt med Rosted), så er det som om han bare ikke kan vinde hos nogle fans. Nu har vi hørt på hvor ufattelig kedeligt vi spiller det sidste halve år, og når vi så spiller helt fantastisk, så skal han have kritik for at spille med Mensah, men hvor han reelt ikke har haft noget alternativ. Ville folk seriøst selv have startet med Bjur på VWB mod FCM hvis de var trænere? Jeg tvivler. Jung? Been there, done that, uden succes (der er brug for ham på CB). Riveros har trænet med 2-3 gange, kan kun snakke spansk og har kun spillet fullback tidligere. Jeg håbede selv på ham, men kan i retrospekt se at det var helt urealistisk.

  Holdet VAR sat perfekt op i går, men hvad skal NF dog gøre, når der er 2 spillere der fjumrer rundt nede i forsvaret? Man kunne måske have levet med Mensahs fejl, hvis ikke også Schwäbe havde kostet mål og omvendt. Og oveni det har vi så en dommer, der laver flere kampafgørende fejl mod os. Så er det bare svært at være træner.

  Situationen lige nu minder lidt om sidste efterår, hvor vi skabte chancer, men målene haglede ind bag Schwäbe. Men nu er holdet meget yngre, spillet er langt bedre, og der er købt relevant ind hvor vi har mangler.

  Det her hold er på vej i den helt rigtige retning. Vi har kurs tilbage mod toppen af dansk fodbold, men der er bump på vejen. Det er jo fodbold.
  12 enige · 10 god kommentar
   
  • Joblar
  • Joblar   25. october 2020   

  • @Christian Brøndbyman meget enig i dit skriv, jeg håber virkelig at vi får styr på defensiven igen, syntes ikke det har været godt nok i de kampe vi har spillet i denne sæson.
   2 enige
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     25. october 2020   

  • @Christian Brøndbyman vi er ej enige, selvfølge en mand der været med i over en uges træning og er landsholdsspiller skal foretrækkes som VB, det er ikke en angriber der skal kunne løbe i huller, det er en VB der kender den måde man spiller på som VB nok en DEL bedre end dem der været sat på pladsen.

   NF forsvare sit job, men der er andre fejl han laver, for længe om skifte ud, udtager kun 2 angribere og det er min ubegribeligt at han fravælger Kvistgaarden eller Hedlund, han har intet alternativ til dem oppe foran, for Jobbe som han forkert brugte som angriber har vist sig blomstre som midtbane mand som jeg hele tiden sagde han duer ikke til sætte på toppen. Vores angreb er ikke godt nok, og den falder tilbage på Cv også men NF havde mulighed i en kvistgaard eller Hedlund dem valgte han fra, de mål vi får igår kommer ikke fra angrebet men forsvar og midtbanen, og det er ikke fordi angrebet ikke fik muligheder for at score.
   1 enig

  Se 23 flere kommentarer
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     25. october 2020   

  • @Christian Brøndbyman Riveros også trænet mere med end du nævner det er træningspas vi skal kigge på og det er min dobbelt du nævner.

   Enig vi skal tilbage til dansk fodbold, men det sker aldrig med NF som træner og det sker ikke med det angreb vi har.
   1 enig
   
  • @Christian Brøndbyman enig flot og underholdende kamp af BIF, god holdopstilling af NF og trænerteam som giver stort overtag i det meste af kampen. Hvis Jobbe, Frendrup, Bruus, Uhre m.fl. havde scoret på en af deres store chancer, havde kampen været lukket. Jeg syntes godt nok der er mange som er urimeligt hårdere mod NF og indirekte Retov og Sørensen. Jeg holder med NF, at hvis vi kan fortsætte med at spille bold på denne måde, får vi mange point. Retov må i arbejdstøjet og træne afslutninger med de offensive spillere :-) Ved godt Mensah har fået meget skæld ud, men Fotmob.com giver ham karakteren 7.0, hvordan mon en automatisk karaktergivning kan afvige så meget fra folkestemningen?
   4 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Kello
 • Kello   25. october 2020   

 • Spillede Kvistgården ikke på U19 igår..?
  Og Riveros havde første dag på træningsbanen i onsdags.. Så giv nu lige manden en chance, både Blas og NF..
  Vi er på vej rette vej, og kan vi spille i 90 min, som vi gjorde i de første 60 igår, så kommer vi til at vinde mange kampe..
  Forza Brøndby
  7 enige · 7 god kommentar
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     25. october 2020   

  • @Kello Hvem skal jeg give chancen manden jeg ingen respekt har for? synes du skal se det program Fisker har lavet, det er da en underlig måde vise en mand som Fisker hvilken betydning han havde ved fravælge ham helt fra truppen, kender ingen klubber i DK der ikke lige giver en spiller igennem flere år en afsked på banen, medmindre Fisker var skadet, det var han ikke og det har jeg ingen respekt for INGEN, Blas har været med i 6-8 træningspas, så han ville være et bedre valg end Mensah, der ellers kæmper for det, men er bare ikke god nok som VB.

   Han udtog en trup med kun 2 angribere til kampen og starter begge fra start, det vil sige han har ingen alternativer komme ind med, af reele angribere, lad os sige vi kom bagud med 2-0 så havde han ikke en angriber ekstra sætte ind, selvom han kunne have udtaget: Hedlund, Kvistgaarden eller en joker i Singh

   Så nej han er ikke min træner og slet ikke efter set den behandling Fisker fik fra ham til sidst, der mistede jeg min respekt for ham.
   1 enig


 • Sim
 • Sim   25. october 2020   

 • Vi spillede fremragende fodbolde fra minut 5 til ca 60min. Helt igennem lækkert at se på. Ingen falder igennem indtil Mensah fejler og sætter FCM igang. Indtil den fejl spillede selv han faktisk et habilt niveau. Men det er altså bemærkelsesværdigt at 2 dyre drenge: Mensah og Vigen ligger lavest i brugervurderinger Igen - og 2 unge MC spillere: Lindstrøm og Frendrup ligger i toppen. Mon ikke Mensah har haft sin sidste startplads som Venstre Wingback. Tror han fremover er indskifter på højre WB. Vigen gjorde absolut ingen forskel på den midtbane. Elendig dommer vurdering på Rosted. Jeg tror ikke vi havde tabt hvis ikke Mensah fejler og sætter FCM igang - for de var virkelige dårlige.
  5 enige · 2 god kommentar
   
  • @Sim ekstremt positivt hvis vi kan tage det spil videre til især hjemmekampene. Jeg kan lidt bedre acceptere at vi ikke søger kontrollen i samme grad på udebane.
   Jeg giver ikke meget for de der brugervurderinger her på sitet. Der er altid favoritter blandt brugerne og mindre populære spillere. Folk har svært ved at se nøgternt på en spillere. Mig selv inklusiv

  Se 1 flere kommentarer

 • Hans
 • Hans   26. october 2020   

 • Der skulle have stået *Hvis vi forsvarer sådan taber vi mange mange fler kampe

 • Hans
 • Hans   26. october 2020   

 • Hvis vi mod AaB står så dårligt i forsvaret for vi klask igen ...hvis vi giver chancer væk og falder og snubler og laver miniputfejl så pibler der flere mål ind ....uhre misbrugte og pavlovic misbrugte chancer der kunne have været kampafgørende....det er et kæmpe problem...tænk hvis bare 2 af de 4-6 100% chancer var omsat i mål! Så havde det været en helt anden kamp....


 • mimor
 • mimor   28. october 2020   

 • Vi spiller fantastisk
  Men hvorfor skal han sætte Slimane ind i stedet for Corlu. Det viser hvor latterligt det er.
  Slimane har fået af vide han har en god teknik og så tror han oppe i sit hoved at han er Messi i eget felt. Dette koster hjørnet, som sæbehandske så header i eget mål
  Pinligt
  Selvfølgelig skal vi ikke have Bo H som træner. SÅ skal vi ihvertfald skaffe nye spillere. Han spiller med lange indkast og hovedstødsstærke spillere
  Jeg tænker faktisk Wagner der er fyret i Schalke, eller danske Henrik Pedersen fra Strømgodset, han er lidt ala AZ
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     29. october 2020   

  • @mimor jeg er helt enig i det med Curlu, det er det jeg mener med NF han spiller altid dem han kender, Curlu synes jeg ikke har fået chancen endnu, vil også sige Curlu pga sin mindre størrelse og speed ville have været bedre, ved ikke om det er pga. fysik, men du kan have en pointe i det du skrev der.

   Marvin koster os igen mål, men jeg synes dog han har hævet sit spil meget sidste års tid. Men han laver nogen gange nogen hjerneblødninger jeg heller ikke helt forstår.

   Omkring NF vil jeg godt se om han kan fortsætte det gode spil mod FCM resten af kampene til vinterpausen, selvom jeg ikke er sikker på han er den rette træner, synes jeg også han fortjener at vise om han kan få det presspil til at virke, det er faktisk det der er mit store issue med ham.
   Men kan han det, så kan jeg også godt ændre min holdning, dog laver han nogen specielle beslutninger som udskiftninger og udtagelse af spillere.
   Men mon ikke han ikke fortæller hele sandheden med Hedlund

 • mimor
 • mimor   29. october 2020   

 • For at kunne klare det presspil, skal spillerne være i form
  det var de under AZ, men nu dør de efter 2/3 af kampen, mod en modstander som spiller 2 gange i ugen
  Fandme pinligt, og forstår ikke det kan ske. Er det virkelig NF som ikke mener de skal træne hårdere
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     29. october 2020   

  • @mimor pas på med at være kritisk herinde, så får du hug :) men ved det ikke tag Bruus i starten af hans debut, der lå efter 50 min næsten ikke kunne mere og krampe, så virkede som om noget var galt, jeg tror de har øget det, men det er klart under AZ var vi vilde med presse det sagde hjørnespark statistik alt om. Men ved det ærlig talt ikke, NF synes jeg egentlig på mange områder gør det hæderligt, men jeg falder ej heller i svime over ham, og er ikke sikker på han er rette træner for os i længden.

   For første gang i hele hans tid så jeg et reelt BIF hånd der spillede som under AZ med højt pres, og fantastisk underholdning, måske ligger vi på og kan holde 70-80 min næste gang, faktisk mener jeg ikke han skal fyres men der skal ske forbedringer væsentligt med offensivt presspil, dertil laver han nogen sjove valg og er for passiv i sine udskiftninger, men det er nemt altid sidde og komme med punkter, når man ikke selv står der. Alt i alt synes jeg faktisk han gør det ok, men er bare ikke sikker på han er den rette træner, jeg vil meget gerne se de næste par kampe så det ikke bare var en enlig svale i 60 min
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder