Jagvir Singh
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Frederiksen: Singh har stadig meget at lære, men bidrager med en masse offensivt

 
Niels Frederiksen roser både Jagvir Singh og Christian Cappis, men understreger også, at de begge fortsat har meget at lære.

  • Jagvir Singh
  • Nanna Møller Karlsen
   30. juni 2021 - Klokken 09:23
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  30. juni 2021 - Klokken 09:23

20-årige Jagvir Singh har vist sig flot frem for Brøndby IF indtil videre i denne pre-season. Offensivspilleren har bidraget med to mål i de første to træningskampe mod henholdsvis IFK Göteborg og SønderjyskE.

Niels Frederiksen er godt tilfreds med hvad Singh viser, men understreger, at han stadig har en del at lære.

- Når han har bolden for fødderne, er han utroligt svær at stoppe, fordi han er så hurtig og hans fodskifte er hurtigt. Noget af det, vi skal arbejde rigtig meget med Jagvir med, er at han skal hænge sammen med holdet i presspillet. Lukke de rigtige linjer og rum. Der har han stadig en del at lære, men han bidrager med en masse offensivt. Og han er målfarlig. Han scorede både mod SønderjyskE og oppe i Göteborg, det er rigtig godt, siger Brøndby-træneren til 3point.dk.

Nytilkomne Christian Cappis gør det også godt, men skal stadig lige vænne sig til tempoet, siger Frederiksen.

- Han gør det godt derinde, både i presspillet og med bolden, hvor han har en god ro. Han laver mange rigtig fine ting. I sådan en kamp som i dag (mod SønderjyskE, red.) har han ingen problemer overhovedet. Han skal stadig vænne sig til at spille i lidt højere tempo. Det ser vi nogle gange når vi træner, når Josip eller Morten kommer flyvende ind i ham, så går det lidt stærkt.

Brøndby IF spiller sommerens tredje træningskamp torsdag aften, når det gælder Herstedøster IC på udebane til Albertslund-klubbens 100 års jubilæum.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
    30. juni 2021   

 • Jeg elsker simpelthen måden Niels Frederiksen håndterer hierakiet på. Der er kun en måde at blive en stjerne på og det er ved at levere varen på banen. Indtil da fjerne han forventningerne og skaber arbejdsro for spillerne.
  6 enige · 1 god kommentar

 • "Han skal stadig vænne sig til at spille i lidt højere tempo. Det ser vi nogle gange når vi træner, når Josip eller Morten kommer flyvende ind i ham, så går det lidt stærkt." - Haha det er altså en stærk sætning. Det gad jeg godt se et klip af :)
  5 enige
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021