Fodbold live resultater
Niels Frederiksen og arbejdernes Landsbank
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Frederiksen skuffet, men fattet, efter glippede medaljer

 
Brøndby IF vinder ikke medaljer i denne sæson. Det er skuffende, mener Niels Frederiksen, der dog også er fattet.

  • Niels Frederiksen og arbejdernes Landsbank
  • Nanna Møller Karlsen
   20. juli 2020 - Klokken 00:00
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  20. juli 2020 - Klokken 00:00

Brøndby IF tabte søndag aften 1-0 til AaB på hjemmebane og udspillede dermed endegyldigt sin mulighed for at vinde bronzemedaljer i denne sæson. Det er skuffende, for det var målsætningen, lyder det fra cheftræner Niels Frederiksen, der dog også er ganske fattet i forhold til det. 

- Jeg havde forberedt mig på, at det måske ikke ville ende sådan sert i lyset af hvordan resultaterne har udviklet sig de sidste 14 dage. Men selvfølgelig er vi skuffede over det, for det rakte vi ud efter og det ville vi gerne opnå, og det har vi så ikke opnået. Det er selvfølgelig skuffende. Men jeg er også relativt fattet i forhold til det, sagde han i mixed zone efter kampen.

Han vil evaluere sæsonen på flere parametre end blot hvilken placering Brøndby ender på.

- I min optik kan man ikke hverken godkende eller det modsatte på en sæson baseret på en placering. Det er alt for spinkelt et grundlag, alt for usikkert og afhænger ikke kun af os selv, men også en masse andre ting. Uanset hvad vil jeg altid evaluere på en væsentligt bredere palette end bare en placering. 

Det har været mange gange to skridt frem og et eller to tilbage for Brøndby i denne sæson. Overordnet set er der plusser og minusser også ud fra holdets spillemæssige udvikling gennem sæsonen, mener cheftræneren.

- Jeg er okay tilfreds. Vi har udviklet en stærk defensiv og har været dygtige til at forsvare os. Der er vi blevet markant bedre i foråret, end vi var i efteråret. Jeg synes egentlig også vi har fået udviklet vores spil med bolden, men mangler noget på den sidste tredjedel, hvor vi ikke er lige så stærke nu, som vi var i efteråret.

Brøndby har to kampe tilbage i sæsonen. En hjemmekamp mod FC Midtjylland på onsdag og så en udekamp mod AGF at slutte af på.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Lad os bakke op om strategien og NF, og ikke råbe på alverdens ændringer. Økonomisk må det se ganske fornuftigt ud på trods af Corona, og med en trup, som lige bliver bedre på et par positioner (angreb og VB) skal det nok gå fremad til den kommende sæson. Kontinuitet!
  5 enige

 • Jeg synes stadig det er svært at se hvad vores plan med bolden er. Er der nogen der kan forklare det? Nu er det selvfølgelig særlig udtalt i går. Det er jeg klar over
   
  • @Marc Johnson som jeg ser det er planen: i fase 1 skal vi spille os ud af modstanderens første pres, ved at finde rum hos både wingbacks og midtbanen, men også ved udspark til angriberne der løber dybt. I går havde vi forventet at Aab kom med meget mere end de gjorde, og da de så kom foran, blev det en helt anden kamp fra dem end forventet. Når bolden har nået midtbanen/wingbacks, skal der vendes hurtigt og spilles hurtigt fremad i banen. Det var her spillere som Vigen og Tibbling havde problemer i går. Vigen manglede tempo, præcision og kreativitet, mens Tibbling forsømte at spille den nemme aflevering, og så gik det i stå. Man kan ikke spille så langsomt mod et hold der står så dybt som Aab gjorde. Samtidig forsømte midtbanespillerne at foretage indløb i feltet, blandt andet når bolden var ude hos wingbackerne, og det er ellers noget NF gerne vil have. Længere fremme på banen blev Hedlund sat op i mange gode situationer specielt fra Mensah, men svigtede mange gange pga tekniske fejl og dårlige beslutninger. Det der er positivt fra i går var den store ændring der kom da Jobbe og Slimane kom ind. Pludselig var der dynamik i midtbanen, folk der tilbød sig og tog initiativ med bolden. I tidligere lignende kampe under NF har vi ikke formået at vende det i lignende situationer.
   12 enige · 11 god kommentar
   
  • @Christian Brøndbyman Tak skal du have. Glimrende indlæg.
   1 enig · 2 god kommentar
   
  • Hawk
  • Hawk   20. juli 2020   

  • @Christian Brøndbyman virkelig god kommentar, lad os håbe at fase to og tre snart kommer på, men vigtigst af alt, NF har ikke den klasseangiber, klubben solgte, med ham ville det hele have set en del anderledes ud, rent tabelmæssigt. Og jeg hører ikke NF lufte vasketøjet offentligt, hatten af for det.
   2 enige
   
  • @Hawk tak (også til Marc). Enig i at der manglede noget i fase 2 og 3. I andre kampe har det kørt fint, men det er en tendens at spiltempoet mange gange går i stå mod de meget defensive hold. Det så vi igen de første 55-60 minutter i går, men det opløftende var, at jeg synes det blev bedre de sidste 30. NF har stadig en opgave i at vi skal op i gear i hele kampen, specielt på hjemmebane. Der var faktisk fed energi derude på stadion i går i starten af kampen. Jeg tror det havde kogt godt, hvis vi havde spillet hele kampen som vi gjorde til sidst.
   1 enig · 1 god kommentar

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    20. juli 2020   

 • @Nanna; I lader Niels Frederiksen slippe alt for let og med meget generelle floskler. Jeg savner spørgsmålene: “Fortryder du noget ved din start-11?”, “Burde du har ændret noget i halvlegen?”, “Er det præstationer som i kampen idag, der fortæller noget om hvorvidt man er langtidsholdbar - både som træner og spiller?”. Jeg forstår godt, at I er død og pine nød til at være på god fod med klubben og alle ansatte, men I er et selvstændigt medie, med kritiske læsere.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • nannasoph
  • nannasoph
   Administrator
     20. juli 2020   

  • @Saesonkort Hej Saesonkort. Vi er et hold her på 3point.dk og gør vores bedste for at få så mange reaktioner som muligt. Jeg stod ikke selv med NF-interviewet, det gjorde min kollega, men har skrevet det ud her. Husk at der også står en del andre journalister, som har spørgsmål og agendaer og spillere/trænere kan ofte have begrænset tid, da de skal på tv, i radio osv. Der er mange ting, der spiller ind. Men det er helt relevante spørgsmål, du lufter. Blot et forsøg på forklaring på hvorfor mixed zone efter kampe kan være lidt specielt.
   1 enig · 5 god kommentar
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top enige
     20. juli 2020   

  • @nannasoph; jeg har rettet “du” til “I” og som du ved så synes jeg at I gør et fantastisk arbejde! Men prøv at slutte jeres interviews af med “de sidste spørgsmål til de kritiske læsere”.
   2 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     20. juli 2020   

  • @Saesonkort - Det er kommentar-tråde som denne, der gør at jeg er blevet afhængig af 3Point.DK. Man kan stille et kritisk spørgsmål, få et sagligt svar og herefter acceptere svaret og tage det til sig. Alt i en god tone. JEG ELSKER DET...
   2 enige

 • Radosovic var skadet, Rosted karantæne så nej Hedlund skulle måske ikke være start, men han har klasse og Nanna og holdet gør det fantastisk og det gør NF også han er den rigtige hvis vi skal blive ved med at spille med de unge og selvfølgelig skal vi det Forza Brøndby
  1 enig · 1 god kommentar

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER