Niels Frederiksen
Foto: Teis Markfoged ©
VIDEO

Frederiksen tager ansvaret for Frendrups udvisning

 
Niels Frederiksen tager Morten Frendrups røde kort på sin kappe. Han skulle have skiftet ham ud, siger Brøndby-træneren.

  • Niels Frederiksen
  • Nanna Møller Karlsen
   21. maj 2021 - Klokken 00:16
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  21. maj 2021 - Klokken 00:16

Morten Frendrup fik sit andet gule kort efter 35 minutter i Brøndbys kamp mod AGF torsdag aften. Det første havde han fået et kvarter forinden, og så var der altså marchordre.

Men den unge Brøndby-midt skal ikke bebrejdes. I stedet tager cheftræner Niels Frederiksen ansvaret på sin kappe. Se interviewet med Frederiksen her:


Medie af: TV3 SPORT

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • mp80
 • mp80   21. maj 2021   

 • Synes det var en større fejl ikke at tage HH ud med det samme efter det andet straffe. HH og Vigen bør ikke blive tilbudt forlængelse og ser frem til der kommer andre ind. Corlu kom ind og kunne to gange have været med til at lukke kampen, mon ikke man skulle sende ham til Lyngby som bytte for Warming?
   
  • @mp80 Jeg synes du er lidt hård ved Corlu. Jeg synes han gav noget til spille og var i stor grad med til at sikre at vi vandt kampen. Samtidig er han overhovede ikke i kamptræning og lige komme til bage fra skade og corona bivirkninger. Jeg glæder mig personligt til at se ham spille mere fast næste sæson, når vi sælger Jobbe. Dog synes jeg Warming er rigtig god og forstod aldrig hvorfor vi gav ham gratis til Lyngby.
   4 enige · 3 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    21. maj 2021   

 • Det har været ganske tydeligt, at de unge har været trykket af presset i Mesterskabsspillet og når Niels Frederiksen nu insisterede på at spille dem, så skal han selvfølgelig også tage ansvaret.

  Egentligt synes jeg, at det har været befriende, at Klubben har fjernet Jobbe og Frendrup fra de journalistiske hyæner. Og det er måske endda sundt for hierakiet og deres egen selvforståelse, at det ikke er dem der kører Mesterskabet ind over stregen.
  7 enige · 2 god kommentar

 • Tilgengæld vil jeg så sige at Mensah lige vokser 15%, da han klart giver signal om at han tager ansvar og kriger denne hjem. Nægter at skulle skiftes. Stærkt, og lige hvad holdet havde brug for. Ikke alt lykkes for manden, men han viser store nosser der!

  Ledere skal tage ansvaret når det bliver tungt, og det gjorde dem på banen i den grad!

  Sølv eller guld, så er stoltheden kolossal uanset!
  12 enige · 5 god kommentar

---

 • Hvis vi tager guldet på mandag, kan de rejse en statue af NF ved stadion, ingen som i INGEN havde regnet med vi skulle stå her nu, med NF som træner, en træner der arbejder med det materiale han har, og får det optimale ud af det.

  Han blev i starten beskyldt for ikke at vise følelser, men er sikker på mange er vilde med ham nu, elsker peptalken i pausen, Keep attacking skiltet, da han bad Agf bænken om at holde kæft, og manden havde tårer i øjnene i dag! Han vil det her lige så meget som vi vil, jeg er NF fan nu, hvilket jeg aldrig troede jeg skulle være...bare kæmpe chef i mine øjne!!

  Stoltheden er kolossal...
  4 enige · 4 god kommentar
   
  • Dansplast
  • Dansplast
   Betalende bruger
     21. maj 2021   

  • @TibblingLove Før sæsonen startede var vi altså 2 der var sikre på det. Sejr er blevet ved med at skrive optimistisk hvorimod jeg på det sidste har været negativ i kommentarerne især før kampene. Har dog inderst inde troet på det hele tiden. En sejr mere så er den der sgu. FORZA BIF. Fremad til biiping guldet og sidste kvalrunde til CL. Gør det for Blas.
   3 enige · 2 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer

 • Hold nu op, hvor er det en konge træner der virkelig forstår sig på mandskabspleje. Godt gået Niels
  2 enige · 1 god kommentar

 • joker
 • joker   21. maj 2021   

 • Mandfolkepræstation.
  Håber NF endelig får den respekt han hele tiden har fortjent.

---

 • Måske ikke Superligaens taktiske træner, men i mine øjne den klart bedste leder. Tror det er præcis derfor vi har så stor succes. Alt for mange klubber herhjemme er sikkert pisse dygtige til og finde ud af om de skal spille 4-4-2 eller 4-3-3 og om de skal spille korte eller lange bolde. I Brøndby har vi endelig en som har forstået hvor vigtigt det er først og fremmest at være chef og leder. Ham der udvælger hvem der gør hvad og finder de andres styrker og bruger den på den helt rigtige måde.
  Spiller de unge tidligt i sæsonen for til sidst at smide lidt mere rutinerede kræfter ind, som kan slide det hjem. Og se på alle vores spillere som på skift bare har løftet deres spil til nye højder. Både de unge (hvilket man må kunne forvente) men også de ældre i truppen, bedst eksemplificeret i Rado og Hedlund. Jeg har altid holdt meget af de to, men at de ville nå det niveau de rammer nu, havde jeg alligevel aldrig forestillet mig.
  Jeg kan ærligt sige at jeg var for for NF lige fra start, men var da langt fra sikker på udfaldet. Dertil er der bare for mange usikkerheder indblandet, men jeg har alle dage håbet på at han ville lykkedes, så han kunne grine tilbage til pressen som ikke engang troede på en top 3 placering.
  Uanset resultatet på mandag er jeg pavestolt af det her hold. Og NF, ham ville jeg ikke bytte for nogen anden superligatræner.
  3 enige · 3 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder