Niels Frederiksen
Foto: Lasse Lagoni ©
VIDEO

Frederiksen: Truppen er mere balanceret nu

 
I dette interview fortæller Niels Frederiksen om Brøndbys ageren i transfervinduet, truppens aktuelle styrke samt Blas Riveros og Andrija Pavlovic.

  • Niels Frederiksen
  • Nanna Møller Karlsen
   9. oktober 2020 - Klokken 12:28
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  9. oktober 2020 - Klokken 12:28

I dette interview fortæller Brøndby IF-cheftræner Niels Frederiksen om transfervinduet, truppens aktuelle styrke og balance, landskampspausen samt om Blas Riveros og Andrija Pavlovic.

(OBS: Slå undertekster til)

For flere videoer, følg 3point.dk på Youtube her.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Philip
 • Philip
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    9. october 2020   

 • Jeg synes altså at truppen ser ret stærk ud efterhånden. Der er en god blanding mellem unge og mere erfarne spiller. Herudover er der ikke nogen åbenbare svagheder i truppen.
  6 enige · 1 god kommentar
   
  • @Philip Enig, men det nager mig lidt at vi ikke har fået indspillet 8eren.
   Vi har jo sådan set 3 spillere der kan dække pladsen, Rado, der dog ikke er god i småspillet og mister bolden livsfarlige steder.
   Anis der nok er for ung endnu til at taget pladsen fast, jeg er dog sikker på han nok skal tage den på et tidspunkt og Vigen der egenligt har spillet godt på pladsen, men pludseligt ikke er med i mod Randers. Han kommer godt nok ind og afgører kampen.
   Jeg kan ikke finde ud af om Vigen bliver bænket pga NF føler han er for svingende i hans præstationer, om det er et taktisk offer eller han bliver dosseret pga hans skadehistorik.
   Men jeg syntes der har været en tendens til at vores midtbane bliver for lang i flere perioder i de sidste 4 kampe.
   Som jeg ser det, er det meget vigtigt at vi får løst dette problem, så vi kan blive mere spilstyrende over længere perioder i de kommende kampe.
   Men ellers giver jeg dig ret, vi har efterhånden en meget stærk, homogen og rimelig bred trup.
   1 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    9. october 2020   

 • Noget jeg bed alvorligt mærke til ved Kasper Fiskes bidrag i BrøndbyLyd, og som jeg egentligt aldrig har tænkt over, var kommentaren om, at alle trænere er mere eller mindre paranoide, når transfervinduet er åbent. Nu er truppen komplet og vinduet lukket, så der er ro og fokus på performance.
  Jeg ser truppen som utroligt spændende og konkurrencedygtig og jeg glæder mig til at se det uomtvistelige potentiale forløst! Samtidigt elsker jeg det faktum, at spillerne skal være i form inden de præsenteres på banen. Jeg håber på det bedste og forventer det værste.
  4 enige · 1 god kommentar
   
  • @Saesonkort Enig, og NF har virkeligt vokset med opgaven.
   Jeg må sige at jeg er overrasket over ikke blot hans evner i forhold til at forløse talenter men også i forhold til det taktiske og retorikken udadtil.
   Han har allerede bygget et stærkt fundament i forhold til forsvaret og hvis han kan bygge videre på det offensive, hvilket jeg syntes er på vej, bliver det spændende.
   Det forsvar kan vinde mesterskaber!
   Når man tænker på hvilke kår, der har været givet til ham efter vintervinduet, må man lette på hatten for ham.
   Man kan tydligt mærke i interviewet han er fuld af selvtillid, åben og engageret, det smitter selvfølge af på spillerne og det virker som om han har omklædningsrummet i sin hule hånd.
   3 enige

 • Ift. selve interviewet: Det er desværre lidt svært at høre, hvad du spørger om Nanna. Håber på bedre lyd næste gang. Nyder jo alle disse opslag

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder