Niels Frederiksen
Foto: Lasse Lagoni ©
VIDEO

Frederiksen: Truppen er mere balanceret nu

 
I dette interview fortæller Niels Frederiksen om Brøndbys ageren i transfervinduet, truppens aktuelle styrke samt Blas Riveros og Andrija Pavlovic.

  • Niels Frederiksen
  • Nanna Møller Karlsen
   9. oktober 2020 - Klokken 12:28
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  9. oktober 2020 - Klokken 12:28

I dette interview fortæller Brøndby IF-cheftræner Niels Frederiksen om transfervinduet, truppens aktuelle styrke og balance, landskampspausen samt om Blas Riveros og Andrija Pavlovic.

(OBS: Slå undertekster til)

For flere videoer, følg 3point.dk på Youtube her.

 


Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
    9. october 2020   

 • Jeg synes altså at truppen ser ret stærk ud efterhånden. Der er en god blanding mellem unge og mere erfarne spiller. Herudover er der ikke nogen åbenbare svagheder i truppen.
  5 enige
   
  • @Philip Enig, men det nager mig lidt at vi ikke har fået indspillet 8eren.
   Vi har jo sådan set 3 spillere der kan dække pladsen, Rado, der dog ikke er god i småspillet og mister bolden livsfarlige steder.
   Anis der nok er for ung endnu til at taget pladsen fast, jeg er dog sikker på han nok skal tage den på et tidspunkt og Vigen der egenligt har spillet godt på pladsen, men pludseligt ikke er med i mod Randers. Han kommer godt nok ind og afgører kampen.
   Jeg kan ikke finde ud af om Vigen bliver bænket pga NF føler han er for svingende i hans præstationer, om det er et taktisk offer eller han bliver dosseret pga hans skadehistorik.
   Men jeg syntes der har været en tendens til at vores midtbane bliver for lang i flere perioder i de sidste 4 kampe.
   Som jeg ser det, er det meget vigtigt at vi får løst dette problem, så vi kan blive mere spilstyrende over længere perioder i de kommende kampe.
   Men ellers giver jeg dig ret, vi har efterhånden en meget stærk, homogen og rimelig bred trup.
   1 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     10. october 2020   

  • @Philip Enig i det meste, dog mener jeg leder mangler på midtbanen, havde håbet Vigen kunne tage denne, men er ikke sikker mere, da jeg synes han gemmer sig for meget.

   Det er ham der skulle hive de unge op og have et højt bundniveau synes han svinger for meget, enten super eller ringe, det er ikke holdbart i længden håber han bliver bedre der. Hedlund tror jeg de fleste kender min mening om, med den nye VB bliver det godt.

   Marvin bliver nok forlænget vent og se :) gode nyheder den vej er jeg sikker på vil komme 80 % sikker. Men der hvor jeg ser svagheder er vores bredde i angrebet det er bare ikke godt nok. Det er der jeg synes vi halter efter

  Se 2 flere kommentarer

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
    9. october 2020   

 • Noget jeg bed alvorligt mærke til ved Kasper Fiskes bidrag i BrøndbyLyd, og som jeg egentligt aldrig har tænkt over, var kommentaren om, at alle trænere er mere eller mindre paranoide, når transfervinduet er åbent. Nu er truppen komplet og vinduet lukket, så der er ro og fokus på performance.
  Jeg ser truppen som utroligt spændende og konkurrencedygtig og jeg glæder mig til at se det uomtvistelige potentiale forløst! Samtidigt elsker jeg det faktum, at spillerne skal være i form inden de præsenteres på banen. Jeg håber på det bedste og forventer det værste.
  4 enige · 1 god kommentar
   
  • @Saesonkort Enig, og NF har virkeligt vokset med opgaven.
   Jeg må sige at jeg er overrasket over ikke blot hans evner i forhold til at forløse talenter men også i forhold til det taktiske og retorikken udadtil.
   Han har allerede bygget et stærkt fundament i forhold til forsvaret og hvis han kan bygge videre på det offensive, hvilket jeg syntes er på vej, bliver det spændende.
   Det forsvar kan vinde mesterskaber!
   Når man tænker på hvilke kår, der har været givet til ham efter vintervinduet, må man lette på hatten for ham.
   Man kan tydligt mærke i interviewet han er fuld af selvtillid, åben og engageret, det smitter selvfølge af på spillerne og det virker som om han har omklædningsrummet i sin hule hånd.
   3 enige

 • Ift. selve interviewet: Det er desværre lidt svært at høre, hvad du spørger om Nanna. Håber på bedre lyd næste gang. Nyder jo alle disse opslag

 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    10. october 2020   

 • NF du har også udviklet dig som træner, det jeg mener er du nu er meget mere synlig og råber dine spillere an, giver dem en opsang.

  Det er tydeligt at se en forskel på dig nu og for 1 år siden, jeg tror også sejrene giver dig som træner selvtillid. Hvad angår spillet, synes jeg der er mange mangler, vi har slet ikke gang i det pres spil, og det er noget du forhåbentlig får løst, sker det så kommer vi til at gå en stor fremtid i møde

  Sker det ikke, så sprænger succes ballonen før eller siden, for ja vi ligger nummer 1 men det er på fight, vilje og held. Men får vi også 3 point fordi vi smadre modstanderen så vil jeg virkelig elske se sejrene, men det tager nok tid med så unge spillere, håber du finder plads til Curlu vores nye VB er kæmpe forbedring, synes vores angreb stadigvæk har mangler. Hedlund er i min verden ikke god nok på pladsen der, Uhre gør det fint men top angriber har jeg svært at se ham blive, da han brænder for mange 100 % chancer, men han fortjener pladsen på fight, mål og placerings evne.
   
  • Tanken
  • Tanken
   Betalende bruger
     10. october 2020   

  • @BIF til jeg dør lige med hensyn til at råbe, så gjorde han det altså også for et år siden. Det har overhovedet ikke ændret sig. Det eneste som har ændret sig er der ikke er tilskuere som gør man ikke kan høre ham på TV.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder