Træning
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Frederiksen vil have succesoplevelser på træningsbanen: Fodbold er jo et mentalt spil

 
Succes på træningsbanen kan overføres til kampene, mener Niels Frederiksen, der higer efter offensiv succes i denne sæson.

  • Træning
  • Daniel Mads Jensen
   21. september 2021 - Klokken 13:21
 • Daniel Mads Jensen
 • Daniel Mads Jensen
  21. september 2021 - Klokken 13:21

Brøndby IF er danske mestre, men klubben fra Vestegnen er også i krise.

Én sejr og sølle otte point i ni kampe er ikke godt nok for en topklub, og for Brøndby IF er der kun én vej ud af den krise - hårdt arbejde.

- Der er jo kun én måde at gøre det på, og det er at træne videre og få nogle succesoplevelser på træningsbanen. For det har også noget med det at gøre, det er jo et mentalt spil, og jo mere der lykkes for dig, jo mere tør du også, og jo mere lykkes du med. Sådan har det sgu altid været, og sådan er det også nu. Når man så er i sådan en periode, som vi er i nu, så har man det med at lave flere tekniske fejl, og jeg kan ikke præcis forklare dig hvorfor, sagde Niels Frederiksen til 3point.dk efter nederlaget til SønderjyskE søndag.

Han giver dog ikke meget for, at det skulle være modstandernes fokus på hans hold, der er ændret efter mesterskabet.

- Modstanderne er altid på dupperne, når de møder Brøndby. Sådan skal det være. Det er ikke mit generelle indtryk, at modstanderne griber kampene anderledes an end for ti måneder siden, bare fordi vi er mestre. De har jo også set vores første kampe, og har vel svært ved at se, at vi er et mesterhold på samme niveau. Det tror jeg ikke, der er nogen der synes.

Brøndby har for tiden et travlt kampprogram med midtugekampe de fleste uger. Det havde holdet ikke i sidste sæson, og det kan godt være svært at omstille sig til. Men det argument vil Niels Frederiksen heller ikke bruge, når snakken falder på det dårlige spil.

- Jeg gider ikke bruge det som undskyldning. Det har vi vidst længe, at vi havde et tæt kampprogram, og vi har en stor trup med mange spillere, som det handler om at få brugt. Hver kamp vi stiller, prøver vi at stille det stærkeste hold. Så kan vi tage nogle hensyn til belastning, til flowet og eventuelt også til modstanderne. Men fordi vi kun skifter to mand til i dag, er det jo ikke ens betydende med, at vi kun kommer til at skifte to næste gang vi har midtugekamp. Det kan være, der kommer flere i spil dér. Det er en beslutning vi træffer fra kamp til kamp.

Én ting vil han dog gerne slå fast - han ved, hvor problemet ligger.

- Der var en overgang, hvor vi lukkede for mange mål ind, men det synes jeg vi har fået styr på nu. Så slås vi med det offensive, og vi skaber ikke nok chancer. Det slås vi meget med i øjeblikket.

Brøndby håber på en lille oprejsning allerede torsdag, når Allerød venter i Sydbank Pokalen.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • mp80
 • mp80   25 dage siden   

 • Dårligt opspil fra målmand og forsvar, backs der ikke laver gode nok inlæg fra kanterne, samt en midtbane, som ikke er dygtige nok til at få sat angriberne i scene.
  3 enige · 2 god kommentar

 • Hans
 • Hans   25 dage siden   

 • I det hele taget ingen idé i Brøndbys spil det virker idéforladt og kønsløst! Hvem? Går forand? Ledertyper? På banen! Fuldstændig ikke eksisterende ! Alarmerende og bekymrende! Og lige til 1 division ! Nedrykningsspillet kan jo ende med hvad som helst måske en ny “Horsens kamp” hvordan kan Brøndby synke så dybt på få måneder …overlevelses kamp er nok mere det man skal indstille sig på.
  2 enige · 2 god kommentar

 • Joblar
 • Joblar   25 dage siden   

 • Nu håber jeg sgu skeen bliver taget i den anden hånd og at vi begynder at vise at der trods alt er noget kvalitet i truppen. Få nu gang i noget fremadrettet pasningsspil, og kom nu for guds skyld med noget andet angrebsfodbold, end hele tiden at søge fart og dybde bolde, vi må og skal kunne noget mere og andet, vi har levet på denne en dimensionelle tilgang i nu 1,5 år, den del er læst, kom nu med nogle flere og overraskende åbninger. Jeg forventer sejr torsdag og søndag.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Et af de mange problemer er at NF ikke ved hvem hans foretrukne start 11'er skal udgøres af. Det var han sjældent i tvivl om i sidste sæson. Der var fundamentet på plads. Jeg savner virkelig en (skadesfri) Vigen på vores hold. Vi har p.t. ingen på midten, som kan holde lidt på kuglen og træffe de rigtige beslutninger. Muskler har vi masser af, men vi mangler spillere som er mere boldfaste.
  4 enige · 2 god kommentar
   
  • @Kristianbs Det tror jeg du har ret i, med Lindstrøm havde vi en der hurtigt fik sat gang i angrebene, og de forreste vidste hvad de så skulle.

   Håber Greve og Slimane kan komme til at dele den tjans, eller den der nu bedst kan få det til at fungere.. Virker som om der mangler en plan med vores offensive spil.
   3 enige


 • Bliver spænende at se hvorledes vi stiller op i morgen, mon ikke kampen kan give en indikation på hvad trænerteamet prøver at ændre.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021