Morten Frendrup
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Frendrup: Når den skal kriges hjem, kan vi også det

 
Morten Frendrup sætter ord på Brøndbys halvsæson i Superligaen. Der er meget kvalitet og en stor villighed til at kæmpe for hinanden.

  • Morten Frendrup
  • Nanna Møller Karlsen
   21. december 2020 - Klokken 14:10
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  21. december 2020 - Klokken 14:10

Morten Frendrup har været fast mand på det Brøndby-hold, som kommer til at gå på juleferie på en første- eller en andenplads i tabellen. Den 19-årige midtbanespiller, som i de seneste kampe har vikarieret på venstre wingback, synes det er fortjent, at Brøndby ligger med i toppen.

- Jeg synes vi har gjort det godt og sådan som det er gået, synes jeg det er fortjent, at vi er med deroppe. Jeg håber og tror på, at det kan blive til meget. Vi drømmer om det. Men det kræver utroligt hårdt arbejde og vi tager en kamp ad gangen, sagde han efter kampen.

- Vores målsætning er top tre og der ligger vi. Det er noget vi går efter, men at det er gået så godt, er selvfølgelig dejligt.

Men hvad er det der gør, at Brøndby har hentet så gode resultater? Ifølge Frendrup ligger en del af forklaringen i fællesskabet.

- Det er fællesskabet. Vi er rykket tæt sammen i bussen og det ser vi også i dag (mod Horsens, red.). Når den skal kriges hjem, kan vi også det. Og så har vi nogle oppe foran, der er sindssygt dygtige, ligesom vi kan cleare og forsvare, så det er fantastisk.

Morten Frendrup står noteret for 50 officielle førsteholdskampe for Brøndby IF i en alder af 19 år.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder