Fodbold live resultater

Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Frendrup: Vi har en keeper, der bare leverer hver gang

 
En kæmpe krammer fra Morten Frendrup til Mads Hermansen efter sidste slutfløjt illustrerede forløsningen efter 1-0-sejren over Randers. – Mads stod fuldstændig vanvittigt, lød det bagefter fra Frendrup.

  • Nanna Møller Karlsen
   29. november 2021 - Klokken 08:45
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  29. november 2021 - Klokken 08:45

Brøndby-målmand Mads Hermansen er en af Morten Frendrups ”rigtig gode kammerater”, og lige siden de to unge Brøndby-spillere spillede sammen på U/17 har Frendrup vidst, at det kun var et spørgsmål om tid, inden Hermansen slog igennem med sit store målmandstalent.

Det illustrerede Mads Hermansen med bandage om hovedet med en pointgivende feberredning på stregen i sidste minut i dysten mod Randers søndag. Og det medførte bagefter en stor krammer fra Morten Frendrup.

- Jeg var bare pisse glad. Mads stod fuldstændig vanvittigt. Det var bare en forløsning, lød det efter kampen fra Morten Frendrup.

Og han holdt sig ikke tilbage med rosen til sin holdkammerat i målet.

- Jeg har aldrig været i tvivl om, at han ville nå hertil. Man har altid kunnet se det. Han har altid været sindssygt talentfuld, så var bare et spørgsmål om tid, inden han kunne komme til at tage chancen. Mads er en af mine rigtig gode kammerater, og det er fantastisk at kunne dele de her oplevelser med ham. At se ham stå sådan en kamp som i dag gør bare én utrolig glad, sagde Morten Frendrup

Dermed tænkte han ikke bare på Mads Hermansens kampafgørende redninger, men også på den ro, som den unge keeper udstråler.

- Han er utrolig rolig, og efter i dag er én af hans spidskompetencer at komme ud i feltet. Det ved jeg i hvert fald, at han har arbejdet sindssygt meget på, og man kan se i dag, hvor dygtig han er til det.

Morten Frendrup glædede sig over sejren over Randers – men erkendte også, at marginalerne var på Brøndbys side.

- Jeg synes, vi spiller en rigtig god første halv time, og så får Randers et lille overtag. Anden halvleg er lidt frem og tilbage, og til sidst får Randers lagt et fint tryk på os. Men vi har en mur dernede, der står imod det hele, sagde han.

I Morten Frendrups øjne er Randers og Brøndby to meget lige hold.

- Randers er utroligt stærke, og det så vi også i dag og sidst, da vi mødte dem. Når vi mødes, er det to rigtig gode hold, der spiller lige op hver gang. Lige for tiden har vi bare marginalerne med os, og så har vi nogle spillere nede bagved og en keeper, der bare leverer hver gang.

Selv kom Morten Frendrup, der ellers har fået hul på målbylden her i efteråret, dog ikke på måltavlen i sejren mod Randers. Men han var involveret i optakten til målet, da han erobrede bolden. Det forklarer han selv således:

- Jeg får lagt et aggressivt pres, og så falder han. Måske er der en lille berøring. Dommeren dømmer den ikke, og så er der jo ikke frispark. Og så scorer vi.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Embo
 • Embo
  Betalende bruger
    29. november 2021   

 • Du kan også klappe dig selv på skuldrene, Frenne. Kæmpe arbejdsindsats torsdag, og så spiller du bare en helt igennem flot preskamp i går. Nu også krydret med flotte detaljer og gode løb, der skaber plads for de andre. Klasse.
  7 enige
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER