Christian Friedrich
Foto: Ian Nielsen / Ian Foto Sport ©
NYHED

Friedrich: Omskolingen har været god for mig

 
Christian Friedrich er i denne sæson blevet omskolet fra angriber til back, men det har været godt for ham. Senest krydrede han det med en noget overraskende udtagelse til U/19-landsholdet.

    • Christian Friedrich
    • Nanna Møller Karlsen
      5. september 2021 - Klokken 20:18
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    5. september 2021 - Klokken 20:18

Christian Friedrich er ved at blive omskolet. I sidste sæson tørnede han ud som angriber, når han spillede for Brøndbys U/19-hold, men i de første to kampe i denne sæson har han spillet som højreback. Det har han også gjort i nogle trænings- og reserveholdskampe for Superliga-truppen tidligere.

Omskoligen har været god for ham, fortæller han:

- Omskolingen fra angriber til back har været god for mig. Mine kompetencer kan blive sat mere i spil på positionen samtidig med at jeg stadig kan bidrage med det defensive, som selvfølgelig også skal lægges et par niveauer på, siger Friedrich til 3point.dk.

Friedrich blev udtaget til U/19-landsholdet som back. Det kom lidt bag på ham, erkender han.

- Jeg var lidt overrasket over udtagelsen, da det hele er lidt nyt for mig. Men jeg synes, jeg har bidraget med alt hvad jeg kan til træning og kamp for at få lært positionen hurtigt at kende, så min udvikling på backen kan tage det næste step.

Da U/19-landsholdet spillede forleden, var det med Friedrich fra start på venstreback.

- Det var en special følelse at opleve. Jeg synes min præstation var fin, jeg var godt med i kampen og bidrog med så meget, som jeg kunne, slutter han.

Friedrich og Danmark spiller igen på tirsdag mod Polen, som er den tredje deltager ved en miniturnering i det sydøstligste Norge. I onsdags vandt Norge med 2-1 over Polen i turneringens første kamp.

 





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Saesonkort
  • Saesonkort
    Betalende bruger
    Top kommentator
    Top enige
      5. september 2021   

  • Omskolingen kan gå hen og give ham chancen på Superligaholdet, hvis han ender med at kunne spille i begge sider. Vores 3 højrebacks har alle udløb i 23, så med et ekstra år som U20 er tilløbet timet og tilrettelagt.
    2 enige · 3 god kommentar
     
    • @Saesonkort Der skal i hvert fald gøres plads på den højre back. Om det så bliver Friedrich, Hjalte Andersen eller Bakhit må tiden vise. Med de optimistiske briller på, kan vi stå i et Randrup/Wass dillema.
      2 enige · 2 god kommentar

    Se 5 flere kommentarer

  • Philip
  • Philip
    Top kommentator
    Top gode
    Top enige
      6. september 2021   

  • Det er dejligt, at der omsider er mange spændende backs i MC. Så vores problem igennem mange år snart kan være løst.
    1 enig · 1 god kommentar




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder